• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana ile aynı evde yaşamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ee yaşayamaz da.
Karı kocanın çocuğu olunca cinsellik her türlü sekteye uğruyor.
Bir de en başta kayınvalide varken cicim ayında uğrayacak burda.
Ses gitmesin ayrı sıkıntı banyoya gireyim desen ayrı sıkıntı.
Sanırsın nişanlının genç odasına evleniyorsun gibi bir şey bu.
Bu dönemde hem de.
7 yıllık ilişkim var dediğine göre en az 25-26 yaşında insanlar bunlar bir de😱

Dayimin kayinvalidesi kapiya tekme atarak odaya daliyormus hep "siz burda ne yapiyorsunuz" diye. Halbuki ikisi 30 seneden fazla evli ve 3 cocuklari var. Böyleleri de var yani 🤣

Ama annesi tek başına, bırakamayız ki
E Allah gecinden versin, senin annen vefat ederse baban da mı sizde kalacak?
Ev kendisinin, kocadan kalan maaşı var. Yakınında tutun evinizi, bir elinizi onun ustunde tutarsınız. Böyle aynı evde iş mi olur? Hele ki bulaşık makinama ilk ben bulaşık dizeyim diye saçma istekleri olan bir kadın için?

E benimkinden de size ne?
Forum burası. İnsanlara hayat tarzından bambaşka yazan biri varsa bunj belirtmem de sizin işiniz değil
Sizin yorumlariniz benimle ilgili oldugu icin beni ilgilendiriyor, ben size bir sey yazmiyorum ki.
Ben kimsenin hayat tarzini bilmiyorum, kimseye gore yorum yapmiyorum. Kendi bakis acimdan yorumluyorum.

E Allah gecinden versin, senin annen vefat ederse baban da mı sizde kalacak?
Ev kendisinin, kocadan kalan maaşı var. Yakınında tutun evinizi, bir elinizi onun ustunde tutarsınız. Böyle aynı evde iş mi olur? Hele ki bulaşık makinama ilk ben bulaşık dizeyim diye saçma istekleri olan bir kadın için?
Kocadan kalan maaş yok, kendisi de çalışıyor,

Annesiyle de kavga ediyor ya mesel çe bu da değil bence hatta annesiyle çok zıtlar çoğu zaman biz aynı fikirde oluruz annesiyle o ayrı düşünür ve annem hep der ana oğul kavga eder sende oturur izlersin

Dünya iyisi kayınpederim var. Koskoca evi bahçesi var. Eşim 3 erkek kardeşler. Biz evlenirken dediler işte babayla otursaniza diye ama olmaaaz. Daha bunun ileri durumları oluyor. Baba öldü diyelim napicaz? Ev 3 kişinin... Biz mecbur çıkacaktık. Biz kiradayiz siz değilsiniz, babanın emeklisi var tarladan gelen para var hepsi söz hepsi göz olacaktı.

Kayınpederime yürüme 15 dk uzaklıktayiz. Haftada 1 tüm gün ondayız. Yetiyor artıyor da...

Unutmayın!
İyiyken herkes iyidir...

Edit;bazı devrik cümleler olmuş ama geç oldu saat yazamadım 🤭

Sizin yorumlariniz benimle ilgili oldugu icin beni ilgilendiriyor, ben size bir sey yazmiyorum ki.
Ben kimsenin hayat tarzini bilmiyorum, kimseye gore yorum yapmiyorum. Kendi bakis acimdan yorumluyorum.
Hanımlar lütfen bu konu burda kapatılsın hatırlatın sizin için ayrı başlık açalım lütfenn kırmayalım birbirimizi, herkes düşüncesini yazmakta özgür uygun şartlar çerçevesinde tabi.

Annesiyle de kavga ediyor ya mesel çe bu da değil bence hatta annesiyle çok zıtlar çoğu zaman biz aynı fikirde oluruz annesiyle o ayrı düşünür ve annem hep der ana oğul kavga eder sende oturur izlersin
Kadın bekar olduğu için geliniyle her zaman rekabet halinde olacak, özgür bir cinsellik hayatınız olmayacak, kayınvalidenin misafirleri gelecek hayır diyemeyeksiniz, rahatlıkla arkadaşlarınızı çağırıp iki dedikodu yapamayacaksınız gittiğiniz her yer için kayınvalideye de bilgi vereceksiniz çünkü o da o evin bireyi, özgür kıyafetle gezemeyeceksiniz evinizde, mesela şu an benim tezgahta bulaşıklar var ben burada çay içip forumda geziyorum canım isteyince onları makineye yerleştiririm sizde bu mümkün olmayacak daha uzar gider...

Sıkıntı benimkinde valla kadında değil,
O zaman kayınvalidenizle konuşacaksınız, oğlunu ayrı evde oturmaya o ikna edecek zira sizin sözünüzün bir hükmü yok nişanlınızda, ki size aynı evde yaşamayı teklif ettiğinde kabul etmeyecektiniz, annen zaten diğer geliniyle yaşamaktan sıkılmış evi ayırmışlar yalnız yaşamak istiyor ben de kendi düzenim olsun istiyorum, hepimiz için en doğrusu ayrı evlerde yaşamak demeliydiniz, atalarımızdan da mı feyz almadınız, yaşanmışlıklardan yola çıkarak binlerce atasözü üretmişler, dağ dağ üstüne olur da ev ev üstüne olmaz demişler mesela.

Kadın bekar olduğu için geliniyle her zaman rekabet halinde olacak, özgür bir cinsellik hayatınız olmayacak, kayınvalidenin misafirleri gelecek hayır diyemeyeksiniz, rahatlıkla arkadaşlarınızı çağırıp iki dedikodu yapamayacaksınız gittiğiniz her yer için kayınvalideye de bilgi vereceksiniz çünkü o da o evin bireyi, özgür kıyafetle gezemeyeceksiniz evinizde, mesela şu an benim tezgahta bulaşıklar var ben burada çay içip forumda geziyorum canım isteyince onları makineye yerleştiririm sizde bu mümkün olmayacak daha uzar gider...
İşte korkularıma tercüman oldun teşekkürler

O zaman kayınvalidenizle konuşacaksınız, oğlunu ayrı evde oturmaya o ikna edecek zira sizin sözünüzün bir hükmü yok nişanlınızda, ki size aynı evde yaşamayı teklif ettiğinde kabul etmeyecektiniz, annen zaten diğer geliniyle yaşamaktan sıkılmış evi ayırmışlar yalnız yaşamak istiyor ben de kendi düzenim olsun istiyorum, hepimiz için en doğrusu ayrı evlerde yaşamak demeliydiniz, atalarımızdan da mı feyz almadınız, yaşanmışlıklardan yola çıkarak binlerce atasözü üretmişler, boşuna dağ dağ üstüne olur da ev ev üstüne olmaz demişler mesela.
Şimdi onunla çok haşır neşir değilim, daha yakın olup bu konuları onunla konuşmam lazım Aksi halde pat diye söylersem yanlış anlar beni ama kv den yürüme fikri mantıklı geldi

Yani Allah herkesin annesine uzun ömür versin. Ama diyelim 30 yasimdayim evlenirken ve kayinvalide 30 sene daha yasasa ben 60 yasinda mi esimle tek yasama sansim olucak? Fantazi setleri o yasta artik cikartilmaz ki🤣
Sende gelinine verirsin artik 🤣

Hayır da bunlar bizim aklımıza geliyor hanı özel gün yasamak mum ışığı falan filan da konu sahibi hiç düşünmüyor mu ?

Sanırım kör oldu Aşk tan

Ama o gözler bir açılır ki tabiki geç kalırsa ne ise yarar artık geçmiş ola

Sende gelinine verirsin artik 🤣

Hayır da bunlar bizim aklımıza geliyor hanı özel gün yasamak mum ışığı falan filan da konu sahibi hiç düşünmüyor mu ?

Sanırım kör oldu Aşk tan

Ama o gözler bir açılır ki tabiki geç kalırsa ne ise yarar artık geçmiş

Ama babası yok annesi yalnız kalacak, benşm annem olsaydı diye düşünüp kabul ediyorum yapacak bişeyim yok sokağa mı atalım
Yakınınızda ev tutun. İkiden fazla yetişkinle bir evde yaşamak zor. Herkesin ayrı bir düzeni var. Ya siz ya da müstakbel kayınvalideniz kendisini misafir gibi hissedecek. Bir ömür böyle geçmez. Bir de ilk zamanlarınız, kavga gürültü eksik olmaz. Pasif biriyseniz de günleriniz ağlamakla geçer. Sonra da yatak döşek hasta olursunuz.

Ama babası yok annesi yalnız kalacak, benşm annem olsaydı diye düşünüp kabul ediyorum yapacak bişeyim yok sokağa mı atalım
Benim annem 11 yıldır yalnız yaşıyor. Kayınvalidem de hayattayken yalnızdı.
İkisi de 65 yaş üstü olmasına rağmen kendi evlerinde yaşadılar. Sokağa atmaya gerek yok, kendi evlerinde yaşasınlar.
Her iki tarafta melek olsa dahi aynı evde yaşanmaz. Hata etmişsiniz kabul ederek.

Şimdi onunla çok haşır neşir değilim, daha yakın olup bu konuları onunla konuşmam lazım Aksi halde pat diye söylersem yanlış anlar beni ama kv den yürüme fikri mantıklı geldi
Nişanlınızla ayrılmayacaksanız evlenecekseniz kayınvalideyle bu konuyu konuşmanız daha mantıklı zira nişanlınız burnunun dikine gidiyor, kayınvalideniz dünya iyisi de olsa aynı evin içinde yapamazsınız, aklı başında bir kadınsa o da sizinle aynı evde yaşamaktan rahatsız olacaktır, çalışıyormuş akşam eve gelecek ayaklarını uzatmak isteyecek, mutfağında kendi düzeni olsun isteyecek, siz annenizle yeri geldiğinde anlaşmazlık yaşarken anneniz bir şey dese gücünüze giderken kayınvalideyle nasıl bir arada yaşayabilirsiniz ki🤷‍♀️ onun söylediği size, sizin söylediğiniz ona ağır gelir.

Düşünüyorum ama o kadar sorunun içinde o en sona kalıyor, insani ilişkiler bi hallolsun
Geçen sene kayınvalidenin kış günü doğalgaz saati bozulduğu için bir hafta bizde kaldı evi toplarken kuranını kaldıracaktım "sen adetlisin kurana dokunma" dedi. Banyomdaki çöp kutusunda pedi gördüğünü anladım🙄 özleliniz mözeliniz kalmayacak yani her şeyi bilecek ped sadece bir örnekti.

Düşünüyorum ama o kadar sorunun içinde o en sona kalıyor, insani ilişkiler bi hallolsun
Demek ki insani ilişki yok ki sorun oluyor

Arka sayfalar da dedim ki bu anne kız atismasına benzemez anne der kırar dağıtır ama bi taraf toplar unutmasa bile annedir af eder
Ama kv anneniz değil çalışan kadın ev isi yemek çamaşır bir yerde isler sarpa sarıcak eşinizle aranız açılcak geç olmadan yolun başındayken konuş ne olucaksa şimdi olsun sizde daha net ve doğru kararı verin içiniz rahat olsun aklınız da soru kalmasın

Bir şey diyeyim mi iç çamaşırlarınızı kirli sepetine atmakta bile sorun yaşayacaksınız. Kadınız sonuçta akıntı vs oluyor bir şeyler bunu kv görsün istemeyeceksiniz.

Bir şey diyeyim mi iç çamaşırlarınızı kirli sepetine atmakta bile sorun yaşayacaksınız. Kadınız sonuçta akıntı vs oluyor bir şeyler bunu kv görsün istemeyeceksiniz.
Bırak sevişmeyi öpüşmeyi ah demeyi of demeyi 🤣 gülüyorum ama bunlar da olucak yani
Eşiyle tartışamaz kavga bile edemez ağız tadıyla
Eşiyle her hangi bir konuyu bile konuşamaz herşeyin içinde kv sorsan bir türlü izin alsan bir türlü almasan bir türlü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X