Kaynana ile isim bebeğime isim tartısması bi akıl verin bayanlar

Bu konuyu Ağustos ayında açmışsınız, eşiniz aslında çokta pasif biri değil, sizinle evlenebilmek için, ailesini karşısına almış, çocuğa isim koyma mevzusun da, pasif kalması çok enteresan. Bence isimden önce, eşinizin hareketlerini bir sorgulamanız lazım.

konu sahibi, siz sustukça üstünüze daha çok gelirler önceliklerinize göre karar verin
hamile bir kadına bu kadar özensiz davranan kocanın yüzüne bile bakılmaz...

eşi tam bir uymaca akıllı, nereye çekersen oraya gidiyo demek ki...

Burda esinizin tutumu onemli.bu konuda esiniz ne diyor.eger oda onlarsan tarafsa isiniz zor.

Esin seni dinlemiyosa nufus cuzdaninj sen git cikart.veya onlarin istedigi ismide koy senin istedigib ismide koy .bari buna ikna etmeye calis

2. ve de 3. çocuk olana kadar kim öle kim kala canım hamile halinle bunları düşünüp üzme kendini Rabbim oğlunu kucağına almayı nasip etsin.

Bitmedi bu türler bir türlü.kaçıncı yüzyıla geldik .hala karnında taşıdığı çocuğa isim koyma hakkı tanınmıyor insanlara.

Bana kv kızım olacağını duyunca artık benim adımı koyarsınız demişti aslında iyi kv olsaydı koyardım, çok hased içi fenalıklarla dolu insan, bu isim konusunu kvgündeme getirip hırs kavgası çıkartmasın diye tabikide senin ismini koyarız dedim ve konu hemen kapandı eşimede zorlukları ben çekiyorum kızımın adını kendim vereceğim annen kendi ismini vereceğimizi sanıyor doğana kadarda öyle sansın, olay yaşanmasın kv ağzı açık kalmıştı hani benim ismimi koyacaktınız diye söylendi bekar kaynıma çok ayıp olacaktı biz kp ismini oğlumuza verdik birde senin ismini versek çok ayıp etmiş olurduk müstekbal gelin adayına dedim kısık sesle doğru diyebildi

Hayir konu sahibi erkekten donme lafini soyledigi icin yoksa sevmeyebilir tabi

Evet bağirdi üstelik ben napıcam ağlamaktan harab oldum bu halimle ya bu aile beni hic sevmiyor üstelik kv seviyo kp sevmiyo niye onun adini koyayim hoc sevmiyorm kp ri

Canim dur ne bosanmasi ...
Birkac gun esinin akli yerine kadar kalamaz misin ailenle...
Ne kadar kirildigini anlasin...

Siz de bir alemsiniz yani. Yerinizde olsam kayinpederin ismini sevsem bile inadina koymam. Sevmezlerse sevmesinler. Esinin isi gucu yokmu onlarin maddiyatindan neden beklenti icine giriyorsunuz ki.

Vallahi haletiruhiyem bozuluyo. Git istediğin isimi koy sevmesinler ya! Delircem böle konuları okurken! Arkadaşım sen doğuruyosun o çocuğu. Senin yavrun o. İstediğin isimi koyarsın. Var mı böyle iş hangi yüzyıldayız.
Geçen gün şakasına eşim bana söyledi ne kadar karşı olduğumu bilir. Ayşe olur ayşeeee ayşeee dersin dedi dalga geçti. Annenin babanın ismini koyman için önce beni boşaman gerekir, boşanırım yinede koydurtmam dedim. Bitti yani. Hele bi desin ailesi böyle bişey! Hele bi desin. Küt diye yer lafı oturur isminin üstüne herbiri. Niye bu kadar ezdiriyosunuz kendinizi deli olcam ya.

Erkek isminden türeme demek istedi ki bu tanımlama anlatmaya çalıştığı olay için çok uygun, o isimlerde milyonlarca insan olabilir sevmek zorunda mı?
Sevmezse sevmesin asagilamasina gerek yok.

Söylemeyin ne koyucağınızı eşiniz nüfus kağıdını çıkarttığında herkes öğrenir ne koyduğunuzu.

ben olsam istediğim ismi koyardım. sevmezlerse sevmesinler. mirasdan da men etsinler isterlerse.

Enee benim bile ağzım açık kaldı Ne akıllı kadınsınız vesselam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…