Henuz 3 aylik evliyim 3 yildir taniyorum esimi ailesi sirf dogulu oldugum icin beni istemedi ama biz cok aşiktik cok cabaladik ve hic bisey talep etmedim ben ne altin ne dügün hic bisey sadece onunla olmak istedim esim baskasiyla evlenmem bi omur bekar kalirim dedi bu sayede evlendik ama sorunlar yeni basliyordu doguda olay oluyor oranin insani serefsiz diyorlar dinsiz diyorlar hrpsi yalanci diyorlar surekli laf sokuyorlar tembelmisiz o yuzden fakirmisiz falan sirf basörtülü degilim kapanmiyorum diye simdi de ne sen bize gel ne biz gelelim diyorlar esim tam bi annekuzusu beni suclamiyor ama asla savunmuyor da ailesini deil beni uyariyor tartisiyoruz biktim bu dislanmisliktan ustelik hamileyim napicam ben
Bu konuyu Ağustos ayında açmışsınız, eşiniz aslında çokta pasif biri değil, sizinle evlenebilmek için, ailesini karşısına almış, çocuğa isim koyma mevzusun da, pasif kalması çok enteresan. Bence isimden önce, eşinizin hareketlerini bir sorgulamanız lazım
Bu konuyu Ağustos ayında açmışsınız, eşiniz aslında çokta pasif biri değil, sizinle evlenebilmek için, ailesini karşısına almış, çocuğa isim koyma mevzusun da, pasif kalması çok enteresan. Bence isimden önce, eşinizin hareketlerini bir sorgulamanız lazım.
Erkekten donme demiceksin o zamanEve geldim
Ben o tasiyanlara bisey demedim kendim sevmiyorum dedim ve cocuguma bu ismi vermek istemedigimi soyluyorum bu benim fikrim sizi ilgilendirmez ben bu tarz isimleri sevmiyorum haddinizi bilin.
Hayir konu sahibi erkekten donme lafini soyledigi icin yoksa sevmeyebilir tabibu kadar alınacak ne var bu cümlede ki
ben de çocuğuma çift cinsiyetli isim koymam dedim
mesela deniz
bu isim kötü mü hayır ama hem kız hem erkek ismi oluyor ve telefonda vs sıkıntı oluyor ben öyle istemiyorum dedim
hatta çevremde de söyledim sonra bir arkadaş oğluna deniz ismini koydu biz seni dinelemdik dedi birlikte güldük geçtik
erkek ve dişi kelimeler sanırım farsçada yaygındır sonuna e eklenerek dişi hale getirilir
konu sahibi sevmiyormuş
bu o isimdeki kişilere bir şey dediği anlamına mı gelir
milyonlarca ahmet vardır ama ben ahmet ismini sevmem eee onlara kötü birşey mi demiş oldum ya da ahmetlerle arkadaşlık mı etmiyorum tabii ki de hayır
Bence etti erkekten donme demesin o zaman sevmiyorum desin eski isim desinkızın derdi ne, senin takıldığın ne. o isimleri taşıyanlara hakaretmi etti sanki
Evet bağirdi üstelik ben napıcam ağlamaktan harab oldum bu halimle ya bu aile beni hic sevmiyor üstelik kv seviyo kp sevmiyo niye onun adini koyayim hoc sevmiyorm kp ri
Eve gidip esyalarimi alip çikmayi ďusunuyorum ama gidersem dönemem ailemde beni istemez hamile halimle galiba bizde bosanmaya biraz karşilar ama bu yuzden bile boşanmak istiyorum ben ,çok nazli büyudum ailem bi dedigimi ikiletmedi elin adami kadini herseyime karışiyor
Sevmezse sevmesin asagilamasina gerek yok.Erkek isminden türeme demek istedi ki bu tanımlama anlatmaya çalıştığı olay için çok uygun, o isimlerde milyonlarca insan olabilir sevmek zorunda mı?
Enee benim bile ağzım açık kaldıBana kv kızım olacağını duyunca artık benim adımı koyarsınız demişti aslında iyi kv olsaydı koyardım, çok hased içi fenalıklarla dolu insan, bu isim konusunu kvgündeme getirip hırs kavgası çıkartmasın diye tabikide senin ismini koyarız dedim ve konu hemen kapandı eşimede zorlukları ben çekiyorum kızımın adını kendim vereceğim annen kendi ismini vereceğimizi sanıyor doğana kadarda öyle sansın, olay yaşanmasın kv ağzı açık kalmıştı hani benim ismimi koyacaktınız diye söylendi bekar kaynıma çok ayıp olacaktı biz kp ismini oğlumuza verdik birde senin ismini versek çok ayıp etmiş olurduk müstekbal gelin adayına dedim kısık sesle doğru diyebildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?