• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana ile küslük

Gitmek istemiyorum olur da gidersem çok kısa merhabadan öteye geçmem, midem bulandı bir kere , eşim çok yalvarıyor, ölüm var , yarın öbür gün bisey olsa eşimi düşünüyorum sadece ...
Eşin manipule ediyor seni ben sinirlendim travmalarını hiçe sayıyor

Ben uzaktalar sandım amacı 1 kere değil seni sürekli çay vs bahanesiyle oraya götürmek senin çektiğin acıları görmezden geliyor ailesi için.Kalkıp çay servisi yapacaksın onlara atanmışsın kendine güvenin olsun benim hissettiklerimi yaşadıklarımı görmezden geliyorsun de eşine..çok yanlış yapıyor
Yok Allah var ne zaman gitsem cay servisi yaptığım da olmuştur hiç gocunmam, lakin beni hep el kızı gibi gördüler maalesef , özgüvenim yerinde eşim bana höt demiyor ki yalvarıyor resmen, çünkü huyumu bilir kabalaşırsa evliliği devam ettirmem , eşim aşırı huzursuz her alanda bu huzursuzluğunu hissediyorum, anne babası ile görüşmememi kabullenemiyor , sadece bayramlarda gel sizi günlük hayatta fazla bir araya getirmem diyor , teyzemler de bayramda gitmem konusunda baskı yapıyorlar, eşinin ailesi ne yaparsan yap evlilik bitmedikçe hayatında olacaklar, mesafeli şekilde sınırlarını koruyarak görüş diyorlar , kalben asla içimden gelmiyor...

Sizin duruşunuzu hep çok beğendim, forumdaki yorumlarınızdan yola çıkarak diyorum bunu. Geri adım atmayın derim. Çok üzgünse kaynana, oğlu desin ona, bir özür telefonu açsın size. Siz de isterseniz buna istinaden ziyarete gidersiniz bayramda.

Ne pişmanı hala benden bekliyorlar , o ara antidepresan kullandım, uykularım bozuldu, bana bu denli kötülük yapan birisi ile bu derece bana düşmanca birlik olabilmesi çok ağır geldi , hiçbir zaman o derece kötü olmadık eşimin ailesi ile, yani ne olursa olsun bunu haketmedim ama onlar alışık beni zaaflarımdan vurmaya , yeni evliyken de annesi babası olmayan evliliğine herkesten daha dikkat edecek diye aba altından sopa göstermişti kayinbabam :))
Bu nasil kotuluk ogullarini kenara cekip oglum kizin annesi babasi yok senin normalinden daha cok sahip cikman lazim bizde ona ne kadar oz degilsekte ana baba olmamiz lazim diyeceklerine sizi buradan vurmaya calismislar nede olsa sahip cikani yok diyede 8 aydir adim atmamislar demek ki esiniz aglayarak gunlugune yazsin annesi cok pismansa ramazan bitmeden sizi arar ozur diler yemege davet eder sizde bayramda usulen gidersiniz

Yok Allah var ne zaman gitsem cay servisi yaptığım da olmuştur hiç gocunmam, lakin beni hep el kızı gibi gördüler maalesef , özgüvenim yerinde eşim bana höt demiyor ki yalvarıyor resmen, çünkü huyumu bilir kabalaşırsa evliliği devam ettirmem , eşim aşırı huzursuz her alanda bu huzursuzluğunu hissediyorum, anne babası ile görüşmememi kabullenemiyor , sadece bayramlarda gel sizi günlük hayatta fazla bir araya getirmem diyor , teyzemler de bayramda gitmem konusunda baskı yapıyorlar, eşinin ailesi ne yaparsan yap evlilik bitmedikçe hayatında olacaklar, mesafeli şekilde sınırlarını koruyarak görüş diyorlar , kalben asla içimden gelmiyor...
Hala eşinizi düşünüyorsunuz
Sizi düşünen yok bir yaştan sonra buna çok pişman olacaksınız..sizi böyle küçümseyen hasta eden insanlarla görüşmemek hakkınız..kaynanasıyla görüşmeyen tek kişi siz değilsiniz bunu görün kendiniz için yapmayın zaten sizi sevmeyen insanlar için tekrar hasta olmaya değmez. Eşinize net konuşun iki taraflı davranıyor çok örnek gördük daha geçen 5 saatlik yola torun gönderip gelin gelmedi diye kocasını torununu gönderen kaynana ve hala annesinde suç bulmayan koca okuduk..Bu inat gibi kaynana gözünde size özür diletecekler o eve gidince üstten davranıp

Eşim olmasa bu ikilemi hiç ama hiç yaşamazdım , en son baktım ki işin içinden çıkamıyorum buraya yazdım...
Hiç ikilemde kalmayın belli ki eşiniz ailesini seçmiş ve sizi manipüle etmeye çalışıyor yorumlardan anladığım kadarıyla

o ikilemde kalmamış ailesini seçmiş

Şahsi fikrim ben yerinde olsam daha o ilk zamanlar sogurdum. Sen yine çok sabirliymissin. Esin bunları bile bile seni kapılarına goturuyorsa eşine deha çok sinirlendim. Esine net rest cek. Gidiyorsa kendisi gitsin.
İlk zamanlar da sorunlar çıktı ama hep üstü kapatıldı bir şekilde, hep ben yanlış anlamış oldum , ben de mesafemi korudum ama saygısızlıkta yapmadım, zaten dertleri de onların istediği gibi olmamamdı. Kafasına vur ekmeğini al tarzında bir gelin istiyorlar tuhaflar , sıkışınca da anne babamın olmamasını kullanıyorlar, eşim de hep ara yapmaya çalışıp ortamı yumuşatan kişi, eşim farkında ama gerçekten anne babasına karşı asla yüz çevirmez, bak evlat ayrımı yapıyorlar kaynıma maddi manevi tam destekler her konuda ama eşim genelde hep idare eden , sineye çeken taraf , ailesinin bu halini normalleştirmiş, benim de normal görmemi bekliyor, babası aşırı patavatsız bir adam , eşim bana karşı iyi olmasaydı hiçbirinin derdini çekmezdim...

Hala eşinizi düşünüyorsunuz
Sizi düşünen yok bir yaştan sonra buna çok pişman olacaksınız..sizi böyle küçümseyen hasta eden insanlarla görüşmemek hakkınız..kaynanasıyla görüşmeyen tek kişi siz değilsiniz bunu görün kendiniz için yapmayın zaten sizi sevmeyen insanlar için tekrar hasta olmaya değmez. Eşinize net konuşun iki taraflı davranıyor çok örnek gördük daha geçen 5 saatlik yola torun gönderip gelin gelmedi diye kocasını torununu gönderen kaynana ve hala annesinde suç bulmayan koca okuduk..Bu inat gibi kaynana gözünde size özür diletecekler o eve gidince üstten davranıp
Gitmeye niyetim yok inan ...

Hiç ikilemde kalmayın belli ki eşiniz ailesini seçmiş ve sizi manipüle etmeye çalışıyor yorumlardan anladığım kadarıyla

o ikilemde kalmamış ailesini seçmiş
Belki haklısın, benimle konuşurken de bana hak veriyor güya ama ailesi ölürse bu durumda çok üzülürmüş, tamamen duygularıma oynuyor, farkındayım...

Eşin senin yaşadıklarını yaşamadığı için anlamıyor duygularını, bu basit bir görüşmediğimle görüşme meselesi değil.
Kayınvalideniz kötü kalpli biri , anadan babadan yaralı birinin yarasına hırsla tuz basmak iyi insan işi değildir. Bu kızın anacığı babacığı yok, hayatta gariplik çekmiş kolumun kanadımın altında tutayım diyeceği yerde bu yaraya tuz basıyorsa ezer geçerim böyle insanı kocamın annesi olması onu kurtaramaz. Doğrusunu yapıyorsunuz, yüzünüze gülüp en basit bir olayda hırsla düşman kesiliyorsa olmasın zaten hayatınızda.
Anne babanıza rahmet diliyorum, kalbinizin yükünü hafifletsin Rabbim şu mübarek günlerde 🤲
Allah razı olsun cnm, sizlerin yorumları iyi geldi inan ..

İlk zamanlar da sorunlar çıktı ama hep üstü kapatıldı bir şekilde, hep ben yanlış anlamış oldum , ben de mesafemi korudum ama saygısızlıkta yapmadım, zaten dertleri de onların istediği gibi olmamamdı. Kafasına vur ekmeğini al tarzında bir gelin istiyorlar tuhaflar , sıkışınca da anne babamın olmamasını kullanıyorlar, eşim de hep ara yapmaya çalışıp ortamı yumuşatan kişi, eşim farkında ama gerçekten anne babasına karşı asla yüz çevirmez, bak evlat ayrımı yapıyorlar kaynıma maddi manevi tam destekler her konuda ama eşim genelde hep idare eden , sineye çeken taraf , ailesinin bu halini normalleştirmiş, benim de normal görmemi bekliyor, babası aşırı patavatsız bir adam , eşim bana karşı iyi olmasaydı hiçbirinin derdini çekmezdim...

Esin genel olarak sana karşı iyi olabilir ama şu durumda iyi falan değil kusura bakma. Asla seni kırmak istemem sevdiğim üyelerdensin ama gözünü aç. Esin ezilmeye alışmış seni de buna alıştırmaya çalışıyor. Ya senin anne babanin olmamasını kullanan insanlar insan falan değiller kusura bakma. Esin çok biliyorsa sana yaptığı baskıyı ailesine yapsın gelip senin gönlünü alsınlar ama onlara dışını geciremiyor anca seni kapılarına götürüyor.

Bu nasil kotuluk ogullarini kenara cekip oglum kizin annesi babasi yok senin normalinden daha cok sahip cikman lazim bizde ona ne kadar oz degilsekte ana baba olmamiz lazim diyeceklerine sizi buradan vurmaya calismislar nede olsa sahip cikani yok diyede 8 aydir adim atmamislar demek ki esiniz aglayarak gunlugune yazsin annesi cok pismansa ramazan bitmeden sizi arar ozur diler yemege davet eder sizde bayramda usulen gidersiniz
Bence de olması gereken bu , eşim öyle acındırdı ki resmen kendimi sorguladım...

Esin genel olarak sana karşı iyi olabilir ama şu durumda iyi falan değil kusura bakma. Asla seni kırmak istemem sevdiğim üyelerdensin ama gözünü aç. Esin ezilmeye alışmış seni de buna alıştırmaya çalışıyor. Ya senin anne babanin olmamasını kullanan insanlar insan falan değiller kusura bakma. Esin çok biliyorsa sana yaptığı baskıyı ailesine yapsın gelip senin gönlünü alsınlar ama onlara dışını geciremiyor anca seni kapılarına götürüyor.
Ben de buna inanıyorum artık, neden beni darlarken onlara bişey demiyor sorsan çok seviyor beni ama bence manipülatif bir yaklaşım bu , sizin yorumlarınız iyi geliyor, demek ki doğru yoldayım...

Belki haklısın, benimle konuşurken de bana hak veriyor güya ama ailesi ölürse bu durumda çok üzülürmüş, tamamen duygularıma oynuyor, farkındayım...

Senin ailen yok sen bu duygunun dibini yasamissin, sana neden uzulmuyor? Anca ailesine empati yapıyor. Eşine sinir oldum ya.

Sizin duruşunuzu hep çok beğendim, forumdaki yorumlarınızdan yola çıkarak diyorum bunu. Geri adım atmayın derim. Çok üzgünse kaynana, oğlu desin ona, bir özür telefonu açsın size. Siz de isterseniz buna istinaden ziyarete gidersiniz bayramda.
Teşekkür ederim her zaman net ve sınır koyan bir insandım, kalbimin sesine kulaklarımı kapatamıyorum, sizlerin yorumları doğru yolda olduğumu teyit ediyor , vicdanım çok rahat benim onlara karşı Allahta biliyor...

Senin ailen yok sen bu duygunun dibini yasamissin, sana neden uzulmuyor? Anca ailesine empati yapıyor. Eşine sinir oldum ya.
Güya benimle de empati yapıyor, senin arkanda ben varım diyor ama ailesine karşı öyle değil, onlarla ters düşmek istemiyor asla ...

Güya benimle de empati yapıyor, senin arkanda ben varım diyor ama ailesine karşı öyle değil, onlarla ters düşmek istemiyor asla ...
Seni götürmeye çalışan adam senin arkanda falan değil geçsin bu lafları

Kızlar merhaba , uzun süredir aktif değildim lakin sizlere danışmam gerekiyor , gecen yaz biz kayınvalidem ile baya kötü şekilde kavga ettik , nedeni ise kaynanamın benim aramın kötü olduğu ve bana zarar veren bir akrabamla samimiyet kurmasi ve bunu gözüme sokmasıydı, sanırsam yazın eşimle tatile gezmelere gidince kayinvalidem kıskandı , normalde aramız kötü değilken tatil dönüşü kadının içinden adeta şeytan çıktı, benimle ilgili içinde baya biriktirmiş ki bu denli düşmanca davrandı ki o bahsettiğim akraba ile de soğuk olduğumu ve görüşmelerini istemediğimi de biliyordu, buna rağmen gözüme soka soka yaptı bunu , eşimle de kavga ettim baya büyük olaylar yaşandı ve 8 aydır da görüşmüyorum ailesi ile , eşim şuanda bana yalvarıyor ailesi ile görüşmem için lakin içimden asla gelmiyor , kalbim çok kırıldı , annemin ölmüş olmasına rağmen ona hep anne dedim , içten yaklaştım sadece biraz sınırları olan bir gelindim onun dışında saygılı davranıyordum ama ev içi işlerime , gezmeme vs karışmalarına izin vermiyordum onlar da bu durumdan rahatsızlardı hep , kayinbabamı sevmezdim çok patavatsız sıkıntılı olduğu için ama kaynanamla hiç sorun yaşamamıştım bu denli , eşim de bana hak veriyor ama ne olur bayramda gel gidelim bu küslük bitsin diyor ama ailesinden de 8 aydır hiçbir iyi niyet ve yaklaşım görmedim, siz olsaydınız ne yapardınız bu durumda , sonrasında üzülüp pişman olmak istemiyorum, yazın bu olaydan dolayı da hastalandım üzüntüden, sizce ne yapmalıyım...
Haklıysanız geri adım atmayın, zaten kvler bu şekilde her şeyi yapma gücünü kendilerinde buluyorlar. Kendinizi niye hasta ediyorsunuz siz? Size bu denli zarar veren bir kadınla kvniz nasıl bu kadar samimi görüşebilir kendisine sormak lazım düşmanınız mıymış? Annenizin yerine koyduğunuz kadın mıymış? Netleştirmek lazım. Ben daha küçük bir kavga sebebiyle tüm hamileliğim boyunca görüşmedim kendileriyle ölmedik merak etmeyin. Bir şekilde bir araya gelindi o yüzleşme yaşandı ve konular kapandı herkes bir şey olmamış gibi hayatına da devam etti. Lafınızı söyleyeceksiniz arkasında duracaksınız kimseye de eyvallah etmeyeceksiniz haklıysanız.

Back
X