• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana ile oturma boşanma sebebimidir ? (Hukuki açıdan)

Niya konu açtığı çok acık değil mi?
İki sorusu olmuş
1. Kv ile yaşamak boşanmak için geçerli bir sebep mi
2. Ödeme yapacak durumu yokmuş, dava bitiminde ödemem mümkün müdür?

Bu sorulara yanıt arayan bir kadına verdiğiniz cevap konusuyla çok alakasız olmuş
Siz okuduğunuzu anladığınıza emin misiniz? Zira size çalışayımmı, çalışmayım mı diye sormamış

Eh yanii. Ne kadar alakasız cevaplar verilmiş değil mi. Konu sahibinin yazısında ne yapmak istediği gayet açıktı. Ne yapayım boşanayım mı bile demiyor. Boşanacak nasıl yapacağı konusunda akıl istemiş sadece. Üzüldüm.

konunuzda kayınvalideyle sorununuza gelene kadar kocanızla sorunlarınız bile başlı başına boşanma nedeni zaten
durumu olmayan kişilerinde savunulma hakkı var önce bir baroyla gidip görüşmeniz lazım köydeymişsiniz şehire ulaşımınız kolay mı ? yani hop nereye gidiyorsun sen diye eşiniz daha yanlış tavırlara girmeden gidebilecek misiniz? açıkcası kovulmuşsunuz zaten tam yorumları da okuyamadım ayrıntılar verdiniz mi bilemiyorum ama...

çocuğunuz var değil mi konu sahibi
velayet sizde olur zaten, iştirak nafakası için babanın gücü yoksa dededen talep edebiliyorsunuz yok efendim param yok durumum yok diyemez kimse

Eklentiler

• Screenshot_20220213_163202.webp
    Screenshot_20220213_163202.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 46
Ay ben de bunu diyecektim. 22 yaşında kocasından boşanmak için yardım isteyen hamile bir kadına neden bu kadar saldırmış bu üye anlamadım. Ne kadar gereksiz olmuş.
Önce kendileri saldırdığı halde üsluba bak falan diyorlar bir de.

Eşiniz sizin gidemeyeceginize emin olduğu için böyle davranıyor (aile sahip çıkmıyor ve hamilesiniz)
Düzgün bir işi evi olanlar bile boşanmaya gelince eşimde eşim diye karalar bağlıyor
Siz en azından kararlisiniz.

Tam olarak hangi yollar izlenir bilemiyorum ama ben olsaydım önce kaymakamlığa gider durumumu arz eder yardım talebinde bulunurdum hem maddi hem manevi size yol gösterirler diye düşünüyorum

Umarım bir çıkar yol bulursunuz

İyi
Siz burada size yardımcı olanlara çemkşreceğinize kaynanız eşiniz hakaret ettiği zaman sesinizi çıkarın Bi zahmet.
Ne halin varsa gör
Yalnız siz yardımcı olmakla rencide etme arasında ki farki idrak edemiyorsaniz kendinizi çok zorlamayın.

Back
X