• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana ile oturma boşanma sebebimidir ? (Hukuki açıdan)

Var yaa bazı insanlar................ İğrenç.

Buradaki konu sahibine leş üslupla konuşan daha neyin ne olduğunu anlamadan yargılayan aşağılayan ezen insanları banlama sakın tamam mı

Bir kadın, gebe insanca NASIL BOSANACAGINI soruyor. İNSANCA KAYNANAYLA YAŞAMAYA ZORLAMAK BOŞANMAYA SEBEP OLUR MU DİYOR
ARAŞTIRIYOR ANLADINIZ MI
ÇEKISMELIYE DÖNERSE BU BU SEBEPLER OLAYI ÇABUK BİTİRİR Mİ BOSANABILIR MİYİM DİYE SORUYOR
ANLADINIZ MI OKUMANIZ DA Mİ YOK SİZİN GİDİP DOSYA PARASINA KADAR ÖĞRENEN KADIN BOŞANMAK İSTEMİYOR MU SİZCE

Siz kim oluyorsunuz ya kim oluyorsunuz da böyle kadının üstüne saldırıyorsunuz. Midemi bulandırıyorsunuz o ilk sayfada yazan eleştiren insanciklar

İnsan gibi yol yordam gösterseniz bilmiyorsanız da sayfada çekip gitseniz kadın niyetini almış bosanacak adama sinirlenmiş kocasını eleştiriyor daha ilk gelen yorum senin muhteşem kocan
Ben de senin muhteşem beynine üzülüyorum.

Ee hamile kadın eziyet çekiyor bosanacak yardım için buraya açıyor ve banlaniyor. Belki gaza gelecekti belki detayları öğrenecektir. Şimdi noldu kadın gitti ama onu, konuyu provoke edenler hala burda. O kadına yardım mı ettiniz şimdi siz de o kaynanayla kocadan farkınız yok.
Neden bagırdınız ki simdi?

Konunuzun her cümlesi kendi başına boşanma sebebi zaten.
Çok değişik bir hayatınız var. Icinde bulunduğunuz durumun vehametinden haberdar değilsiniz sanırım.
Eşiniz becerip 2 kuruş para kazanamıyor, babasının maaşına konuyor ama kendine güveni tavan, küfürler ediyor, anana git diyor (ki bence haklı, gideceğiniz her yer bu adamin yaninda kalmaktan iyidir)
Kv aynı şekilde hakaret edebiliyor. Sizi cok muhteşem kocanizdan ayirmaya çalışıyor, Allah muvaffakiyet nasip etmesin böyle bi koca hicbir yerde bi daha bulunamaz, filan diye mi düşünüyorsunuz? Merak etmeyin ortadoğu bu çapsızlarla dolu.
Sizin cebinizde 2 kuruş para yok.
Aileniz nerde? Kimseniz yok mu?
Evlere temizliğe gitmek, marketlerde çalışmak ya da bulaşıkçılık yapmak yani kısacası çalışmak aklınıza gelmiyor mu?
Eşinizle tek sorununuzun sizi kv ile yasamaya zorlaması olduğunu mu düşünüyorsunuz?
Yav kadın zaten boşanmak istiyor anlamıyor musun konunun başlığını oku
Ben de artık böyle konuları okumadan anlamadan yazanların banlanmasini istiyorum yeter artık ya sizin bu kadına yaptığınız da mobbing
Mune Mune

Üslubunuz leş.
Bize değilde gidin anne,babanıza cırlayın evlatlarına sahip çıkmayan onlar
Evladına sahip çıkmayana eşde eş aileside tabii biyere kadar saygı gösteriyor.
Senin üslubun leş kadının yazdığında hiçbir şey yok bu saçma çıkışı anlayamamış ve kendini açıklamaya çalışmış.
Napsin Anne babası sahip çıkmadığı için saygıyı hak etmiyor mu
Mune Mune
Niye banlamiyorsun. Bu aşağılayıcı üslupla neden konuşuyor. Annesinin babası sahip çıkmadığı için konu sahibi suçlu oldu tüh gördün mü

Senin üslubun leş kadının yazdığında hiçbir şey yok bu saçma çıkışı anlayamamış ve kendini açıklamaya çalışmış.
Napsin Anne babası sahip çıkmadığı için saygıyı hak etmiyor mu
Mune Mune
Niye banlamiyorsun. Bu aşağılayıcı üslupla neden konuşuyor. Annesinin babası sahip çıkmadığı için konu sahibi suçlu oldu tüh gördün mü
O yorumu sikayet et canim.simdi bende ettim

Ayy 😂😂😂😂
Carlarmış. Seni özgüvenli seniii
Git de ailenden başla, eşin ve kv den devam et carlamaya.
Allahım kimler anne oluyor yarabbimm.

Bu şahıs nasıl sorgulayabilir kimin Anne olabileceğini.
Hala durumunun anlaşılması için köyde yaşadığını anlatmaya çalışıyor gelen üsluba bak özgûvenli seni diyor
Evet özgüvenli senin gibi düşene bir tekme de ben vuruyum demiyor
Mune Mune
Hey banlasana
O kadın tam boşanmak için adın atmisken böyle insanlar yüzünden demoralize olursa çok yazık olur ki yine ilk sayfada bilgi vermeye çalışan vardı. Biri barodan avukat isteyebilecegini diğeri fakirlik kağıdı alabileceğini söylemişti.
Başka kadınlarda burayı okuyup bilgi alabilirdi ama engel oldu

Bu şahıs nasıl sorgulayabilir kimin Anne olabileceğini.
Hala durumunun anlaşılması için köyde yaşadığını anlatmaya çalışıyor gelen üsluba bak özgûvenli seni diyor
Evet özgüvenli senin gibi düşene bir tekme de ben vuruyum demiyor
Mune Mune
Hey banlasana
O kadın tam boşanmak için adın atmisken böyle insanlar yüzünden demoralize olursa çok yazık olur ki yine ilk sayfada bilgi vermeye çalışan vardı. Biri barodan avukat isteyebilecegini diğeri fakirlik kağıdı alabileceğini söylemişti.
Başka kadınlarda burayı okuyup bilgi alabilirdi ama engel oldu
Üslup eleştirenin üslubuna bakar mısınız. “Hey banlasana” nedir? Ne biçim üslup bu emrivaki seklinde konuşmak?
Çirkinleşmeden susabilir misiniz? Mune Mune girdiginde gereken işlemleri yapacaktır sakin olun.

Arkadaşım kocasını sevmediğini kendisi yazdı
Neden korunmadınız, böyle adamı niye baba yaptınız gibi cümleleri hiç sevmiyorum çok saçma
Sevmediği biriyle evlenmek üstüne çocuk yapmak çok normalmiş gibi
Sanki birtek adam kötü de hep kadınlar iyimiş gibi.
Kadının cümlelerini, üslbunu hepimiz gördük, yazık değilmi şimdi o bebeğe? Siz cidden üzülmedinizmi?
Bir anne olarak şahsen ben üzüldüm. Kv desinin her dediğine tamam diyen kendin ayakları üzerinde duramayan bir kadın, bir bebeğe ne verebilecek?
yalnız kadın başta çok iyiydik hamile kalınca değişti demiş

Üslup eleştirenin üslubuna bakar mısınız. “Hey banlasana” nedir? Ne biçim üslup bu emrivaki seklinde konuşmak?
Çirkinleşmeden susabilir misiniz? Mune Mune girdiginde gereken işlemleri yapacaktır sakin olun.
Körler sağırlar birbirini ağırlar 🙈

Öyle üsluba böyle üslup
Bir kadının hayatını değiştirilebilirdi, burayı okuyan başka aynı durumdaki kadın fikir alabilirdi. Ama konu sahibini banladiysa hey derim :)
Hararetli bir şekilde buraya yazmamın nedeni de böyle linclenir miyim diye konu açmaktan çekinen kadınlara daha temiz bir alan bırakmak

Körler sağırlar birbirini ağırlar 🙈

AA siz de kendinizi överek 17 yaşında çalışmaya başladığınız söylemiştiniz ama konu sahibinin 16 yaşında çalışmaya başladığını okuyunca hemen saldırmaya geçen üyeydiniz.

Gebelik depresyonuna girdiyse demekki
ironi yapıyorsunuz ama bu ülkede bu tarz erkekler çok fazla. hatta evime temizlik için yardıma gelen kadının kocası da onlardan biri. kadın hayatımda gördüğüm en özel insanlardan biri. asalak da değil saf da. aile yönünden şansız ve eğitim alamamış o kadar. kadın çocuğu ele avuca gelince boşandı. hayatınıza uzak gelen şeyler imkansızmış gibi bakmanız ülkenizin insanın bir kesiminden bihaber olduğunuzu gösterir

Millet burda baskasina saldirarak desarj oluyor galiba🙄 Bu ne saldirganlik bu ne anlayissizlik arkadaslar ne ara bu kadar hosgorusuz insanlar olduk biz? basa donup yazdiklarinizi tekrar okumanizi tavsiye ederim, zira cok anlamsiz yere saldirganlik yapiyorsunuz farkinda olarak veya olmayarak..

Öyle üsluba böyle üslup
Derken? Öyle üsluba böyle üslup sergileyeceğiniz kişi “üye” olmalı.
Fakat siz yöneticiye üslupsuz bir sekilde seslenis sergiliyorsunuz. “Hey banlasana” diyerek. 7/24 burda nöbet tutacak yok ya, girdiginde gerekenleri yapacaktır kurallar çerçevesinde zaten.

Derken? Öyle üsluba böyle üslup sergileyeceğiniz kişi “üye” olmalı.
Fakat siz yöneticiye üslupsuz bir sekilde seslenis sergiliyorsunuz. “Hey banlasana” diyerek. 7/24 burda nöbet tutacak yok ya, girdiginde gerekenleri yapacaktır kurallar çerçevesinde zaten.
Küfrü kesinlikle banlasın ona sözüm yok ama diğer saldırgan kişiler neden banlanmiyor çoğu konuda böyle.
Konu sahibini kudurtsunlar sonra konu sahibi banlansın ama kudurtanlara hiçbir şey yok oh ne ala...

ironi yapıyorsunuz ama bu ülkede bu tarz erkekler çok fazla. hatta evime temizlik için yardıma gelen kadının kocası da onlardan biri. kadın hayatımda gördüğüm en özel insanlardan biri. asalak da değil saf da. aile yönünden şansız ve eğitim alamamış o kadar. kadın çocuğu ele avuca gelince boşandı. hayatınıza uzak gelen şeyler imkansızmış gibi bakmanız ülkenizin insanın bir kesiminden bihaber olduğunuzu gösterir
Çevremde öyle insanlar olmadığı için veya olanı görmediğim için yadırgamış olmamı cehaletime verin lütfen.
Yinede bana dünyanın en iyi insanıyken hamilelik haberi ile ertesi günü canavara dönüşen birinin varlığı normal gelmedi, oda ayrı tabii.
Boşanmak evlenmek kadar doğaldır, isteyen istediği zaman boşanabilir. Kimse kimseyi gereksiz yerede çekmesin zaten.

Küfrü kesinlikle banlasın ona sözüm yok ama diğer saldırgan kişiler neden banlanmiyor çoğu konuda böyle.
Konu sahibini kudurtsunlar sonra konu sahibi banlansın ama kudurtanlara hiçbir şey yok oh ne ala...
Mune Mune gereken acıklamayı yapar zaten. Siz sikayetinizi uygun bir üslupla belirtin, girdiğinde açıklar neden banlamadığını elbet.

Öyle üsluba böyle üslup
Bir kadının hayatını değiştirilebilirdi, burayı okuyan başka aynı durumdaki kadın fikir alabilirdi. Ama konu sahibini banladiysa hey derim :)
Hararetli bir şekilde buraya yazmamın nedeni de böyle linclenir miyim diye konu açmaktan çekinen kadınlara daha temiz bir alan bırakmak

AA siz de kendinizi överek 17 yaşında çalışmaya başladığınız söylemiştiniz ama konu sahibinin 16 yaşında çalışmaya başladığını okuyunca hemen saldırmaya geçen üyeydiniz.
Yoo saldırmadım. O sizin tarzınız. 16 yaşında çalışmış ama biz işe gir diyince köy yerinde nerede çalışayım demiş. 16 yaşında nerede çalışıyordu acaba. Ailene git diyoruz sahip çıkmıyorlar diyorlar. Kocası çalışmıyor nafaka alamaz. Eee ne diyecez peki. Öneri verenlere de bilip bilmeden konuşmuyor diyor. Ayrıca pek Bi savunuyorsunuz. Yaa ikinci hesabı üyenin yada avukarısınız. Hayrınıza davasına bakın 😅

Merhaba ,

Mune Mune ve Kazen Kazen in bildirimlerde kayırma yaptığını düşünmüyorum.

Sohbet ettikleri üyeleri de banladıklarını görebilirsiniz.

Bazı konuların sayfa sayısı çok yüksek. Mesaj bildirimi yoksa gözden kaçabilir. Küfürlü mesajları bildiren daha çok olur.

Sorunlu olduğunu düşündüğünüz mesajları ; şikayet et butonuyla bildirirseniz değerlendirilecektir.

Back
X