- 21 Aralık 2014
- 9.020
- 28.460
- 798
Neden bagırdınız ki simdi?Var yaa bazı insanlar................ İğrenç.
Buradaki konu sahibine leş üslupla konuşan daha neyin ne olduğunu anlamadan yargılayan aşağılayan ezen insanları banlama sakın tamam mı
Bir kadın, gebe insanca NASIL BOSANACAGINI soruyor. İNSANCA KAYNANAYLA YAŞAMAYA ZORLAMAK BOŞANMAYA SEBEP OLUR MU DİYOR
ARAŞTIRIYOR ANLADINIZ MI
ÇEKISMELIYE DÖNERSE BU BU SEBEPLER OLAYI ÇABUK BİTİRİR Mİ BOSANABILIR MİYİM DİYE SORUYOR
ANLADINIZ MI OKUMANIZ DA Mİ YOK SİZİN GİDİP DOSYA PARASINA KADAR ÖĞRENEN KADIN BOŞANMAK İSTEMİYOR MU SİZCE
Siz kim oluyorsunuz ya kim oluyorsunuz da böyle kadının üstüne saldırıyorsunuz. Midemi bulandırıyorsunuz o ilk sayfada yazan eleştiren insanciklar
İnsan gibi yol yordam gösterseniz bilmiyorsanız da sayfada çekip gitseniz kadın niyetini almış bosanacak adama sinirlenmiş kocasını eleştiriyor daha ilk gelen yorum senin muhteşem kocan
Ben de senin muhteşem beynine üzülüyorum.
Ee hamile kadın eziyet çekiyor bosanacak yardım için buraya açıyor ve banlaniyor. Belki gaza gelecekti belki detayları öğrenecektir. Şimdi noldu kadın gitti ama onu, konuyu provoke edenler hala burda. O kadına yardım mı ettiniz şimdi siz de o kaynanayla kocadan farkınız yok.