kaynana ile tatile gidilir mi???

kv aranı bilemem ama bence bir şans ver eşine adam gibi kullanırsa ne mutlu ona ,

tatiliniz rezil olursa enazından sizin konuşmaya hakkınız olur.
ışte bizim 4 yılda ilk uzun düzgün tatilimiz olucak.kötü gecerse eşime çok kinlenirim aramız epey bozulur diye korkuyorum. Bu konularda çok kindarim malesef

işte bir de tatilde gezmekten anlayış ne

yani kp evde yemek pişsin ortalık toplansın

gelin ve benim hanım da akşam 4-6 arası azıcık çimsin

biz akşam yemeğinden sonra oğlanla sahildeki çay bahçesinde taş oynarız mı der

gideceğiniz yeri daha önce gördünüz mü

şimdi yazlık deyince herkesin aklına farklı yerler geliyor

mesela ben halamların yazlığını bilirim

biz orada gece evden uzaklaşamazdık mesela ayrıca çocuk değil yetişkindik

zira gidecek yer yok, ıssız karanlık site dışı, kıyıda da yapılacak bir şey yok

veranda da serilmek daha zevkli idi

ya da öyle akşam bir yere çıkalım vs denilecek bir yer değildi, hem mesafe fazla hemde yol kötüydü

ama daha böyle şehir içine yakın bir yer ise dondurma yemeye bile gidilebilir

bir de bence çocuk ile tatilin en kolay olduğu dönem bu dönem

arabasında yatar, en fazla ağlar

bana onu al, ben bunu değil şunu istiyorum diye tutturmaz, koşup kaçamaz, yolda araba, denizde dalga gibi dertler olmaz

kısaca tatilin her şekilde tadını çıkarrr

Ooo o zaman çok zorr..
Olayın bu boyutta olduğunu bilmiyordum.
Ön koltuk meselesi benim içinde büyük sorun olurdu sanırım. Benim kayınvalidem sağolsun asla oturmaz öne.
Kıskançsa tatilin zehir olabilir daha da kötü bir psikolojiyle dönebilirsin o tatilden.
Sen bilirsin ama iyi anlaşmıyorsanız biraz daha düşünün derim..

Ben kendi kaynanamla tuvalete bile gitmem (tuvalete niye gideceksek tabi)

Valideyle ilişkiniz iyiyse, en önemlisi eşiniz denge kuracak, tatili güzel geçirmek için elinden geleni yapacaksa bellki gidebilirsiniz.

Ama ben birinin yazlığına da gitmezdim,eşinizin arkadaşı imiş üstelik, ev sahibi pozisyonunda sayılırsınız.
Ben istemezdim, otel olsa neyse..

Ay yok yok ben gitmezdim.

gece odaya dalmasında şey yaparken

Konuyu okuyunca kaynanayı değilde eşi gözoönünde tutardım.

Ailesinin yanında karısını unutan tiplerdense valla çay içmeye bile birlikte gitmem.
2. planda kv tabiki anlayışlı bi kadınsa olabilir

Ama 2. şık iyi olmadığına göre gitmezdim.
Uzungöle gitmeyin bodruma gidin kampanyadan yakalayın iyi bi otel tamamdır

10 aylik bebegi nasil kv deye birakip bas basa gezmeye gideceksin kocan hayal aleminde yasiyor.. hem kv kp de baya rahatlar yani oglunun arkadasinin yazligi... didinin didisi.. adamin karisi iyi izin veriyor baskasinin kalmasina valla.
Bebek o sicakta rahatsiz olmaz mi yaa, bide benim bildigim yaslilar yazin yaylaya gider sicaktan bunaldiklari icin.
En basitinden kilik kiyafet acisindan kp var diye rahat edemezsin yazlik evin icinde valla butun tatil cekilmez yani soyleyim.. Kendi anne baban olsa yine bir nebze..

Ayy inanmiyorum vallahi ayni yorumu ben yapicaktim,hay cok yasa:)))))

Slm arkadaşlar yorum yapan herkese teşekkürler. Çok düşündüm yorumları okudum ve yok ben yapamam dedim.eşime öğlen söyledim gitmicem dedim.çok uğraştı ikna etmeye.sonra biraz sesler yükseldi ve.küstü bana.az öncede gelip tamam gitmiyoruz dedi.tatil için başbaşa gideceğimiz bi yer bakicaz. Kaynanamların tepkisini de artık görüştüğümüzde gorucez.

Seneye bende kvlea gitmeyi dusunuyorum. Bu yil kismet olmadi Bu konuda esime guveniyorum ihmal etmez beni. Hem arada biz arada kv bakar bebege. Iyi olur diye dusunuyorum....

Ben kv ile muhteşem geçinirim, bana kalsa heryere götürürüm bana çokta yardımcı olur, çocuklara bakar falan.
Ben olsam koşa koşa giderdim.
Ama kv ile sorun varsa gitmem.

Kaynanayla tatil demek kendi ayaklarina sikmak demek. Iyi anlasirim ama hic isim olmaz. Tatil koca bir sene it gibi calisip o gunun gelmesini bekledigin zaman dilimidir. Neden bunu kaynanamla harciyim ki

Ne kada

ben ne kadar iyi de anlaşsam kayınvalidemle yılda tek tatilimi geçirmezdim . Ama bu benim düşüncem ..
Aynen iyi anlassam da tatilde kendi ailemi bile istemiyorum nedense..benimde 1yasinda kızım var ve bu yıl yorucu da olsa beraber yalnız tatil planladik sizinle gelip çocuğa bakalım diye teklifler gelse de :)

Bozde heryere ama her yere genv arkadaarimoza bile kv ile gideriz. Tabimi ben rahatdizim bu durumdan. Dile getirdigim zamanda. Ne yapim nasil anneme gelme diyeyim yada annemin tek basina canı sıkılıyor. Ama ben yokke armadaslari ile gezmeye gittimi annesinin cani sıkılmış sıkılmamis hic dusunmuyor. Benle bir yere gidecek oldumu annesi aklina geliyor.
Cok si ir bozucu birsey. Herhalde tatile gitsek mesin kv da gelir.
Gitme bence ya. Kafanizi dinleyin. Hergun goruyorsunuzdur zaten yetmedi tatildedemi goruseceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…