ışte bizim 4 yılda ilk uzun düzgün tatilimiz olucak.kötü gecerse eşime çok kinlenirim aramız epey bozulur diye korkuyorum. Bu konularda çok kindarim malesefkv aranı bilemem ama bence bir şans ver eşine adam gibi kullanırsa ne mutlu ona ,
tatiliniz rezil olursa enazından sizin konuşmaya hakkınız olur.
kayinvalide m çok akıllı bu kadın diil.nasıl diyimsafça biraz. Ama kıskançlığı da var.oğlunu bnden kıskanır. Ama şu da var bizimle giderse daha doğrusu oğlu ve torunuyka çok mutlu olacagndan sorun çıkarmamaya çalışabilir. Yani bi nevi kndini ispat.bilemyrm hic kestiremym.bidekayinbaba faktörü var.oda eşimle gezmek ister kadınlar otursun erkkler gezsinkafasında biri. Esim tüm bunlararağmen nasıl bu kadar söz veriyo anlamiyom bende.Ama birbirimize gireriz diye korkuyorum
pek sevmiyorum pek akıllı diil.pat pat konusur. Bide orta esim hep benle ilgilenirse kıskanır gibime geliyo nedense. Normalde arabanın on koltuğuna ben binerim meselâ. Bizde kaldığı dönem direk öne oturup birazdaben oturayim oğlumu özledim dedi
Ki oğluyla her gün yanyanaydi.Yani kıskançlığı var bence. Kndini bnle kiyasliyo.
gece odaya dalmasında şey yaparkenkayinvalide m çok akıllı bu kadın diil.nasıl diyimsafça biraz. Ama kıskançlığı da var.oğlunu bnden kıskanır. Ama şu da var bizimle giderse daha doğrusu oğlu ve torunuyka çok mutlu olacagndan sorun çıkarmamaya çalışabilir. Yani bi nevi kndini ispat.bilemyrm hic kestiremym.bidekayinbaba faktörü var.oda eşimle gezmek ister kadınlar otursun erkkler gezsinkafasında biri. Esim tüm bunlararağmen nasıl bu kadar söz veriyo anlamiyom bende.Ama birbirimize gireriz diye korkuyorum
Slm kızlar eşimle bu yil trabzon uzungole gidecktk öyle kararlastirmistik. Geçen sene hamileydim biyere gitmedik.bebegim suan 10 aylik.esim dün gece bana yeni bi fikirle geldi.eşimin bi arkadaşının izmirde yazligi var.Yazin boş olucakms.kaynanam ve kayinbabam oraya gidicek tatile.bizide cagiriyolar. Esim ısrarla uzungolu iptal edelim oraya gidelim. Hem 5- 6 il gezecekmisz.ızmir aydın mugka antalya ..ve bebeğe kaynanam bakarms.masraf ikiye bolunurms vs..Ben onlarla rahat etmeyecegimi dsnyrm.esimde yeminler ediyo sözler veriyo.gezicez başbaşa olucaz vs. .sizce bu mümkün Olabilir mi yoksa beni ikna etmek için mi soyluyo bunları? Kabul edersem pişman olup tatilim mahvolur diye korkuyorum.esimde baya diretiyo.Yok dersem aramız açılacak gibi...
Neler olacağını görür gibiyim
Eki Görüntüle 1850296
Ben kendi kaynanamla tuvalete bile gitmem(tuvalete niye gideceksek tabi)
Valideyle ilişkiniz iyiyse, en önemlisi eşiniz denge kuracak, tatili güzel geçirmek için elinden geleni yapacaksa bellki gidebilirsiniz.
Ama ben birinin yazlığına da gitmezdim,eşinizin arkadaşı imiş üstelik, ev sahibi pozisyonunda sayılırsınız.
Ben istemezdim, otel olsa neyse..
Ay yok yok ben gitmezdim.
Neler olacağını görür gibiyim
Eki Görüntüle 1850296
Aynen iyi anlassam da tatilde kendi ailemi bile istemiyorum nedense..benimde 1yasinda kızım var ve bu yıl yorucu da olsa beraber yalnız tatil planladik sizinle gelip çocuğa bakalım diye teklifler gelse de :)Ne kada
ben ne kadar iyi de anlaşsam kayınvalidemle yılda tek tatilimi geçirmezdim . Ama bu benim düşüncem ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?