kabul et eğer pişman olursan eşini bu hayatta bir daha karısına yalan söyleyemeyeceği hususunda deli gibi pişman et ..ama güzelde olabilir gitmeden bilemezsin..Slm kızlar eşimle bu yil trabzon uzungole gidecktk öyle kararlastirmistik. Geçen sene hamileydim biyere gitmedik.bebegim suan 10 aylik.esim dün gece bana yeni bi fikirle geldi.eşimin bi arkadaşının izmirde yazligi var.Yazin boş olucakms.kaynanam ve kayinbabam oraya gidicek tatile.bizide cagiriyolar. Esim ısrarla uzungolu iptal edelim oraya gidelim. Hem 5- 6 il gezecekmisz.ızmir aydın mugka antalya ..ve bebeğe kaynanam bakarms.masraf ikiye bolunurms vs..Ben onlarla rahat etmeyecegimi dsnyrm.esimde yeminler ediyo sözler veriyo.gezicez başbaşa olucaz vs. .sizce bu mümkün Olabilir mi yoksa beni ikna etmek için mi soyluyo bunları? Kabul edersem pişman olup tatilim mahvolur diye korkuyorum.esimde baya diretiyo.Yok dersem aramız açılacak gibi...
Kayınvalidenle aranda sorun yoksa neden olmasın.Güzel bir teklif.Arada çocuğu bırakıp eşinle dışarı da çıkabilirsin.Biraz iki tarafın idaresiyle alakalı birdurum.Slm kızlar eşimle bu yil trabzon uzungole gidecktk öyle kararlastirmistik. Geçen sene hamileydim biyere gitmedik.bebegim suan 10 aylik.esim dün gece bana yeni bi fikirle geldi.eşimin bi arkadaşının izmirde yazligi var.Yazin boş olucakms.kaynanam ve kayinbabam oraya gidicek tatile.bizide cagiriyolar. Esim ısrarla uzungolu iptal edelim oraya gidelim. Hem 5- 6 il gezecekmisz.ızmir aydın mugka antalya ..ve bebeğe kaynanam bakarms.masraf ikiye bolunurms vs..Ben onlarla rahat etmeyecegimi dsnyrm.esimde yeminler ediyo sözler veriyo.gezicez başbaşa olucaz vs. .sizce bu mümkün Olabilir mi yoksa beni ikna etmek için mi soyluyo bunları? Kabul edersem pişman olup tatilim mahvolur diye korkuyorum.esimde baya diretiyo.Yok dersem aramız açılacak gibi...
yardımcı kayınvalideniz mi olacaksanrmbebek le de gercktn gezmek zor olucak.bi yardımcı iyi.olur
Slm kızlar eşimle bu yil trabzon uzungole gidecktk öyle kararlastirmistik. Geçen sene hamileydim biyere gitmedik.bebegim suan 10 aylik.esim dün gece bana yeni bi fikirle geldi.eşimin bi arkadaşının izmirde yazligi var.Yazin boş olucakms.kaynanam ve kayinbabam oraya gidicek tatile.bizide cagiriyolar. Esim ısrarla uzungolu iptal edelim oraya gidelim. Hem 5- 6 il gezecekmisz.ızmir aydın mugka antalya ..ve bebeğe kaynanam bakarms.masraf ikiye bolunurms vs..Ben onlarla rahat etmeyecegimi dsnyrm.esimde yeminler ediyo sözler veriyo.gezicez başbaşa olucaz vs. .sizce bu mümkün Olabilir mi yoksa beni ikna etmek için mi soyluyo bunları? Kabul edersem pişman olup tatilim mahvolur diye korkuyorum.esimde baya diretiyo.Yok dersem aramız açılacak gibi...
benim kvnin ne kadar ruh hastası oldugunu herkes bilir..
ama ben bile giderdim yani.. en azından çocuğu bırakır dolaşırım 3-4 saat eşimle başbaşa olurum diye düşünürdüm.
bide karadeniz yerine egeyi akdenizi tercih ederdim o yüzden.
aranız iyiyse eğer sizi darlamazsa gerçekten yardımcı olacağına eşinizle başbaşa bi kaç saat bile vakit geçirebileceğinizi düşünüyorsanız gidin..
kayinvalide m çok akıllı bu kadın diil.nasıl diyimsafça biraz. Ama kıskançlığı da var.oğlunu bnden kıskanır. Ama şu da var bizimle giderse daha doğrusu oğlu ve torunuyka çok mutlu olacagndan sorun çıkarmamaya çalışabilir. Yani bi nevi kndini ispat.bilemyrm hic kestiremym.bidekayinbaba faktörü var.oda eşimle gezmek ister kadınlar otursun erkkler gezsinkafasında biri. Esim tüm bunlararağmen nasıl bu kadar söz veriyo anlamiyom bende.Ama birbirimize gireriz diye korkuyorumşimdi kv var kv var
ben oğlum 6 yaşında şimdi bile kv ile gitmem bir yere
zira karışır
10 aylık bebek ile düşiünemiyorum bile
onu yedir bunu giydir
ay terler
yok üşür
yok bundan da yedir
ne var ki o da yesin
sıcak bir şey olmz soğuk su içsin vs vs
yanib enimki olmazzz
bir de tabii sürekli annesine hayır deyip sonra da haklı mı acaba di,ye düşünen bir adam olur
kv kaç yaşında çocuğa destek mi olur köstek mi
talimat alır mı talimat verir mi
yani yazlık fikri şöyle güzel olur, eşim bir ara hayal etmişti
annemler gelecek, annem yemek bulaşık vs halledecek
ben bebek bakacağım, akşam yemeğini eşim mangal yapacak
gündüz deniz. akşam veranda oldu bitti
ortam böyle olacaksa olabilir
ama aynı hayali kendi ailesi ile kurmaz zira onun annesi sürekli vırvırlanır sigara içki içemez vs vs
ama İzmir ve Antalya arasında günübirlik gezilmez yani,
o şeridi gezmek 10 gün sürer
oglum herkeste duran biri normalde de.kaynanam 60 yaşında. Hiç uzun süreli başbaşa kalmadı oğlumla.Yani bijac saat sonra huysuzlana bilirBenim aklımdan da bu geçti:) benimkini bıraksam hayatta durmaz mesela. Boşyere kv ile tatile çıkmış olurum, yazık günah
onlar başbaşa çıkmaz ki...illa bizleçıkarlar. Daha doğrusu eşimle.eşime hastalıklı bi bağlılıkları var ikisinin de.diğer çocuklarını hiç bilmezler Ama esim diye ölürler. Ilginç yani.evlendigimuzde kaynanam hergün agliyomus oğlu evden cikti diyeBebekle bu sıcakta Uzun göle gitseniz zaten hem yorulacaksınız hem sıkılacaksınız.İzmir çevresi yaz tatili için daha iyi bir alternatif çevrede gezilecek çok yer var özellikle akşamları. Hem ev ortamı çocuk için daha uygun hem de eşin mutlu olacak.
Ben olsam yazlığa giderim .Kv sürekli çocuğa bakmak zorunda değil o kadının da tatili sonuçta ama bir akşam siz kv ve kp yi ''Anne bu akşam siz babamla başbaşa çıkın isterseniz '' gibi jestler yaparsanız o da mutlu olur.Karşılıklı iyi niyete bağlı.Bence güzel olur ailecek tatil.
pek sevmiyorum pek akıllı diil.pat pat konusur. Bide orta esim hep benle ilgilenirse kıskanır gibime geliyo nedense. Normalde arabanın on koltuğuna ben binerim meselâ. Bizde kaldığı dönem direk öne oturup birazdaben oturayim oğlumu özledim dediKayınvalideni seviyorsan iyi geçiniyorsanız gidilebilir bence.
Çocukta varmış belki çocuğa bakar arada ve sizin rahat gezmenize yardımcı olur.
Yani çok tercih edeceğim bir şey olmasa da eşiniz size söz vermişse şans vermeye değebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?