kaynana ile tatile gidilir mi???

Sadece başlığı okuyup ay saçmalama demişim bir an

ama kaynana var kaynana var kaynanana bağlı

senede bir çıkılan tatilde nasıl rahat olacaksanız öyle davranın
eşinizin ailesini siz tanıyorsunuz
sizi rahat bırakırlar mı?
not:yerinizde olsam tekrar bu sene tatile çıkmayacaksam fikrimi değiştirmem

benim kvnin ne kadar ruh hastası oldugunu herkes bilir..

ama ben bile giderdim yani.. en azından çocuğu bırakır dolaşırım 3-4 saat eşimle başbaşa olurum diye düşünürdüm.
bide karadeniz yerine egeyi akdenizi tercih ederdim o yüzden.

aranız iyiyse eğer sizi darlamazsa gerçekten yardımcı olacağına eşinizle başbaşa bi kaç saat bile vakit geçirebileceğinizi düşünüyorsanız gidin..

o kadında oraya dinlenmeye tatil yapmaya gidiyor o kendi çocuklarıni büyütmüş sende kendininkileri büyüt niye sen gezecen tozacan diye o kadın evde otursun. Herkesin bi planı var Kadıncagiz tatilini senin keyfine göremi ayarlayacak. Gücünün yettigi kadar sınırların kadar davran sende, çocuğun sana ayakbagi ise gitme ozaman biyere . Ha yok illede gideceksen kimseden bişey bekleme al çoğunuda yanına öyle gez

kabul et eğer pişman olursan eşini bu hayatta bir daha karısına yalan söyleyemeyeceği hususunda deli gibi pişman et ..ama güzelde olabilir gitmeden bilemezsin..
düzeltme:bu arada üstteki üyeye katılıyorum kayınvaliden bakıcılık yapacak ve siz yan gelip yatıp gezecekseniz bu insanlığa girmez o insanlarında tatil yapmaya hakkı var..veyahut kayınvalide kendi yan gelip yatıp sizi kullanma planları yapıyorsa o da yaş iş..iki ucu cıstaklı değnek.

Yazlk demek ev işi yapmak demek öyle gezebileceğinizi düşünmeyin bence, ancak bir iki saat belki, ama gidin ne olacak çok mantıklı uygun fiyatlı, hem sonuçta annesi, sevseniz de sevmeseniz de arada tatil de şart evine gitmek de şart...

Kayınvalidenle aranda sorun yoksa neden olmasın.Güzel bir teklif.Arada çocuğu bırakıp eşinle dışarı da çıkabilirsin.Biraz iki tarafın idaresiyle alakalı birdurum.

Ne kada

ben ne kadar iyi de anlaşsam kayınvalidemle yılda tek tatilimi geçirmezdim . Ama bu benim düşüncem ..

Kocana söyleme sakın. Seninki gelir gece üstünüzü örter

kv aranı bilemem ama bence bir şans ver eşine adam gibi kullanırsa ne mutlu ona ,

tatiliniz rezil olursa enazından sizin konuşmaya hakkınız olur.

Kayınvalıde ıle guzel anlaşıyorsan gıdılır bence.ben olsam gıderdım.zaman zanan bızde kısa tatıllere beraber gıderız.esımle rahat olmamız,gezebılmemız,dınlenebılmemuz ıcın elınden gelenı yapar.bebegımı bırakıp gezmeye gıtmek ıcıme sınmez ama beraberkende rahat ederız.ama anlasamasaydım gıtmezdım.bırde uzun tatıllere bız esımle ve cocugumla gıderız..

Kayınvalideni seviyorsan iyi geçiniyorsanız gidilebilir bence.
Çocukta varmış belki çocuğa bakar arada ve sizin rahat gezmenize yardımcı olur.
Yani çok tercih edeceğim bir şey olmasa da eşiniz size söz vermişse şans vermeye değebilir

Bebekle bu sıcakta Uzun göle gitseniz zaten hem yorulacaksınız hem sıkılacaksınız.İzmir çevresi yaz tatili için daha iyi bir alternatif çevrede gezilecek çok yer var özellikle akşamları. Hem ev ortamı çocuk için daha uygun hem de eşin mutlu olacak.

Ben olsam yazlığa giderim .Kv sürekli çocuğa bakmak zorunda değil o kadının da tatili sonuçta ama bir akşam siz kv ve kp yi ''Anne bu akşam siz babamla başbaşa çıkın isterseniz '' gibi jestler yaparsanız o da mutlu olur.Karşılıklı iyi niyete bağlı.Bence güzel olur ailecek tatil.

kayinvalide m çok akıllı bu kadın diil.nasıl diyimsafça biraz. Ama kıskançlığı da var.oğlunu bnden kıskanır. Ama şu da var bizimle giderse daha doğrusu oğlu ve torunuyka çok mutlu olacagndan sorun çıkarmamaya çalışabilir. Yani bi nevi kndini ispat.bilemyrm hic kestiremym.bidekayinbaba faktörü var.oda eşimle gezmek ister kadınlar otursun erkkler gezsinkafasında biri. Esim tüm bunlararağmen nasıl bu kadar söz veriyo anlamiyom bende.Ama birbirimize gireriz diye korkuyorum

Benim aklımdan da bu geçti:) benimkini bıraksam hayatta durmaz mesela. Boşyere kv ile tatile çıkmış olurum, yazık günah
oglum herkeste duran biri normalde de.kaynanam 60 yaşında. Hiç uzun süreli başbaşa kalmadı oğlumla.Yani bijac saat sonra huysuzlana bilir

onlar başbaşa çıkmaz ki...illa bizleçıkarlar. Daha doğrusu eşimle.eşime hastalıklı bi bağlılıkları var ikisinin de.diğer çocuklarını hiç bilmezler Ama esim diye ölürler. Ilginç yani.evlendigimuzde kaynanam hergün agliyomus oğlu evden cikti diye

pek sevmiyorum pek akıllı diil.pat pat konusur. Bide orta esim hep benle ilgilenirse kıskanır gibime geliyo nedense. Normalde arabanın on koltuğuna ben binerim meselâ. Bizde kaldığı dönem direk öne oturup birazdaben oturayim oğlumu özledim dedi
Ki oğluyla her gün yanyanaydi.Yani kıskançlığı var bence. Kndini bnle kiyasliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…