kaynana ile tatile gidilir mi???

Ailenin içinde olan sizsiniz.. mesela ben istemem çünkü peşime takılıp koloni gibi gezeceğimizi 5 dk yalnız kalamıycağımızı biliyorum.. arada toplu tatillerimiz oluyo ama başbaşa tatilimizi ayrı yapıyoruz.. eğer siz de eminseniz hiiççç sinirlerinizi bozmayın derim.. keza eşinizin de sizi ikna için mi yoksa ciddi olarak mı söylediğini yine en iyi siz bilirsiniz...
Benim kv asla çocuğa bakmaz bazı sebeplerden ötürü ben ve eşim de bırakmak istemiyoruz..

Velhasılı şahıslara göre durumlar değişiyo..

Aynen iyi anlassam da tatilde kendi ailemi bile istemiyorum nedense..benimde 1yasinda kızım var ve bu yıl yorucu da olsa beraber yalnız tatil planladik sizinle gelip çocuğa bakalım diye teklifler gelse de :)

Bencede çok doğru yapıyorsunuz .. Gereksiz samimiyet mutlaka bir tatsızlık da getiriyor beraberinde ..
Benim çocuğum olsa kv ya da anne yerine yine bizim gibi çocuklu bir arkadaşımı tercih ederim .
Hem kendi kafa dengimle eğlenmiş olurum hem de çocuğuma tatilde arkadaş olmuş olur ..

Doğru karar vermişsin ama eşin niye tepki gösteriyo ki senin bunu istemen en doğal hakkın
Kalabalık gidilen tatilin tadı çıkmaz zaten

kaynana demişsiniz demek sevmıyorsunuz.gıtmeyın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…