- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
ayrılmaz. ben yurt dışındayım kvdemde yurt dılında oldugu halde tatilde her fırsatta peşimize takılmaya calışır. üstelık masraflar bölünmüyor daha cok masraf cıkıyor. tatilde bol bol sevişin kvdeyı ne yapcaksınız ayolyani kıskançlığı vardır ama belli etmemeye çalışır. Ya orda bende gezicem diyip pesimuzden ayrilmazsa. .sonuçta biraz başbaşa kalmk istiyorum
sabah sabah güldürdün beni:))))))Neler olacağını görür gibiyim
Eki Görüntüle 1850296
öyle olmuyor ama her kvdeyle sonucta onlarda izinde. bakiyorlar sonrada arkadan konusuyorlarBen olsam giderdim çünkü oğluma o bakar ben gezerim
Benim aklımdan da bu geçti:) benimkini bıraksam hayatta durmaz mesela. Boşyere kv ile tatile çıkmış olurum, yazık günahBebeğinizi bıraksanız durur mu babaannesinde?
Yoksa siz başbaşa plan yapıp çıktıktan 3 dk sonra sizi arayıp "bu durmuyor yavrum, sizi arıyor, çok ağlıyor, zırlıyor, yemek yemiyor, ağzını açmıyor, hiç susmadı" derler mi?
Kaynanaya göre değişir benimki ben bakarim çocuğa siz gezin der sürekli ona rağmen pek birakip bir yere gitmisligimiz yoktur ama yazlikta olsak birakip gezerdim. Onun Torununa bakmak hoşuna gidiyor aslinda ama ben pek birakmiyorum çok gezmedigimiz için gezersek de çocuğumdan ayri içime sinmez ama tatil olsa akşam birakip çocuk uyurken cikabilirdim.öyle olmuyor ama her kvdeyle sonucta onlarda izinde. bakiyorlar sonrada arkadan konusuyorlar
öyle olur cok gördüm etrafimda. bakmasiba bakuyorlar sonrada söyleniyorlar:)Kaynanaya göre değişir benimki ben bakarim çocuğa siz gezin der sürekli ona rağmen pek birakip bir yere gitmisligimiz yoktur ama yazlikta olsak birakip gezerdim. Onun Torununa bakmak hoşuna gidiyor aslinda ama ben pek birakmiyorum çok gezmedigimiz için gezersek de çocuğundan ayri içime sinmez ama tatil olsa akşam birakip çocuk uyurken cikabilirdim.
Benimki o konuda iyidir hatta eltimle görümce her yil sen goturcen ben goturcem diye paylasamazlar yaniöyle olur cok gördüm etrafimda. bakmasiba bakuyorlar sonrada söyleniyorlar:)
Valla bebekle tatile anne ya da kayınvalide de gelecekse (fikir uyuşmazlığı yoksa) harika olur.Slm kızlar eşimle bu yil trabzon uzungole gidecktk öyle kararlastirmistik. Geçen sene hamileydim biyere gitmedik.bebegim suan 10 aylik.esim dün gece bana yeni bi fikirle geldi.eşimin bi arkadaşının izmirde yazligi var.Yazin boş olucakms.kaynanam ve kayinbabam oraya gidicek tatile.bizide cagiriyolar. Esim ısrarla uzungolu iptal edelim oraya gidelim. Hem 5- 6 il gezecekmisz.ızmir aydın mugka antalya ..ve bebeğe kaynanam bakarms.masraf ikiye bolunurms vs..Ben onlarla rahat etmeyecegimi dsnyrm.esimde yeminler ediyo sözler veriyo.gezicez başbaşa olucaz vs. .sizce bu mümkün Olabilir mi yoksa beni ikna etmek için mi soyluyo bunları? Kabul edersem pişman olup tatilim mahvolur diye korkuyorum.esimde baya diretiyo.Yok dersem aramız açılacak gibi...
ne olursa olsun tatilde cekirdek ailemle tek olmak isterim. en azindan bir kac günBenimki o konuda iyidir hatta eltimle görümce her yil sen goturcen ben goturcem diye paylasamazlar yani
Tabi bence de en mantiklisi o zaten kocamin kendi dukkani olunca izin durumu yok bu yil pazarla birlikte cumartesi yi de ayarlarsa inşallah ben de başbaşa tatile gitmek istiyorum iki gün balayina bile bu yüzden gidememiş biri olarak.ne olursa olsun tatilde cekirdek ailemle tek olmak isterim. en azindan bir kac gün
biz dibine vuruYoruz her yil 5 6 hafta:)Tabi bence de en mantiklisi o zaten kocamin kendi dukkani olunca izin durumu yok bu yil pazarla birlikte cumartesi yi de ayarlarsa inşallah ben de başbaşa tatile gitmek istiyorum iki gün balayina bile bu yüzden gidememiş biri olarak.
On ne güzel biz evleneli bayramlar dışında kocamin iki gün üst üste evde durduğu olmamistir ki bir hafta bizim için hayal bile olamaz :)biz dibine vuruYoruz her yil 5 6 hafta:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?