yani kıskançlığı vardır ama belli etmemeye çalışır. Ya orda bende gezicem diyip pesimuzden ayrilmazsa. .sonuçta biraz başbaşa kalmk istiyorumKaynananla aranız kötü değilse olabilir aslında. Hem çocuğa bakar eşinizle vakit geçirebilirsiniz.
yaaevlendigimdenberi bi turlu fırsat olmadıgidemedik. bu ilk tatilimuz olucak. 4 yillik evliyiz.esim mantıklı düşünüyor yinede acaba diyorumi006nın dediği gibi kayınvalidenle iyi geçiniyorsan gidiver bu seferlik.biliyorum senede bir kerecik tatilin vardır ve risk almak istemiyorsun ama şimdi bebeğinden zaten en az romantikliğe fırsat kalacak yıldasınız,bebek büyüdükçe başbaşa olmak keyifli olacaktır.Yani eşinin hatrı için bir tatili riske atacaksan bu o olsunhem gitmezsen belki ilerde kafana kakılacak ama gidersen de kötü bir deneyim olursa eşin de bir dahaki tatile bunu teklif edemez.Ne mutlu sana ki "ne var yani sülalecek tatil yaparız onlar benim ailem tabi tatilde beraber olcaz" moduna girmemiş,başbaşa olmanızın öneminin farkında
Daha önce öyle bişey yapmışlığı yoksa yapacağını sanmam. Olumlu düşün olumlu olsun :) işe yarıyo :)yani kıskançlığı vardır ama belli etmemeye çalışır. Ya orda bende gezicem diyip pesimuzden ayrilmazsa. .sonuçta biraz başbaşa kalmk istiyorum
sanrmbebek le de gercktn gezmek zor olucak.bi yardımcı iyi.olurİlk tatilinizmis bence çekirdek ailenle tatil..başbasa kalivermeyin tatilde. .bebeginizle bersber tatile gidin başbaşa planlarınızi başka vakit yapın bence. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?