Kaynana ile yaşar mıydınız

Ağlamak? En cok buna takıldım. Dünya hali bu yarin sizin anneniz yalniz kalirsa siz bu düşünceyi benimserseniz ?
Neden tevekkül edip rabbim hayirlisini versin demek varken olmayan sey icin huzur kaçırıyorsunuz anlamam.

Tabi herkesin hayatı farklı kaynanaları kaynana dertleri de farklı. Ama soruya evet yaşardım cevabını veriyorum. Çok şükür kaynanam iyi. İyi kaynanayla herkes yaşar

Kaynanam daha kendiyle yaşayamıyor kaldı ki ben onunla yaşayacam

Esiniz denge kurabilecekse yasanir. Yoksa cok zor, allah mecbur birakmasin.

Tabi herkesin hayatı farklı kaynanaları kaynana dertleri de farklı. Ama soruya evet yaşardım cevabını veriyorum. Çok şükür kaynanam iyi. İyi kaynanayla herkes yaşar
Kaynanam dünya iyisidir .
Annemde öyle.
İkisi de herseyimizi biz istemeden yapan tipler bir de

Yine de hiçte birlikte yaşayamam
Herkes yaşar genellemesi yapmayin........

Ben bu ayrıcı kaynana tabirinden hiç hoşlanmıyorum hem görümceyim hemde gelin. Yani anneme gelinimiz nasıl davransın istersem bende kayınvalideme öyle davranmaya çalışıyorum . Kendi annemden ayırt etmiyorum bence bu bakış açısıyla da alakalı . Sevdiğim adamı doğurmuş büyütmüş bu yaşa getirmiş çok şükür bence her annenin yeri başımızın üstü kim ne derse desin . Kötü kayınvalide yok yaratılan kayınvalide var bence

ortada fol yok yumurta yok tartışmak gereksiz.
soruya cevabım: hayır. Kv ile hiç problemim yok çok şükür yine de aynı evde yaşamak istemem. kendi annemle de istemem. ama gerekli desteği ikisine de sağlarım. Allah kimseyi başkasına muhtaç etmesin.

Başlığa cevabım.. Allah korusun

Genelde kimse istemez, biraz da ailelere özel sanırım bu durum. Ben yalvardım resmen kayınvalideme gel bizimle yaşa diye gelmedi. Yılda üç ay gelir iki görümcem ve ben paylaşamayız , bir gün daha kalsın diye gözüne bakarız, çok severim, birlikte yaşayabilirim de ama dedim ya kişiye özel bu durum. Ama ortada fol yumurta yokken boşa tartışmışsınız, dünya hali kime ne olur belli değil, henüz olmamış şeyler için tartışmayın

Yorum gibi yorum
Bazıları kocayı seviyor anasını babasını atıyor. Düşünmüyor ki gün gelir hesap döner her gelin bir kaynana adayı

Eşiniz zaten muhtaçlık durumundan bahsetmiş. Ortada fol yok yumurta yokken böyle şeylerden bahsetmek biraz ayıp. Dikkatli konuşmak sonradan pişman olacağınız şeyler söylememek lazım.eşinize Senin anneni istemiyorum derken, sizin anneniz sizinle yaşamak durumunda kalabilir ileride. Eşiniz de saygılı bir şekilde bunun olabileceğini ifade etmiş.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. İnsan eti ağır gelir derler. Muhtaçlık olursa da güç kuvvet sabır versin.

Dertsiz başına dert aramıyorsan kesinlikle HAYIR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…