Süper yorumKaynanam daha kendiyle yaşayamıyor kaldı ki ben onunla yaşayacam
Sonra bir de evliliğimde cinselliği doyasıya yaşayamıyorum diye aldatacak..Yıl olmus hala kaynanayla yasanıyo hala. Bu erkek zıpırtıları bu meymenetsiz cibiliyetsiz varlıklar hala analarının emziklerinden düsmüyorlar nedametler. Bu heriflerin analarına bakmaya mı geliyosunuz dünyaya anlamıyorum ben. Zaten dünya yeterince kötü yasamak zor üstüne kaynaya tuz oluyo. Ne bitmez anacılık bu.
Hayır yani hadi inleyeceksin agzına koli bandıyla mı tıkayacaksınız, belki adam öpüsmek isteyecek mutfakta koltukta “anan var olmaz” diyeceksiniz sonra size diyecek “pfff kezban” falan filan. Allah korusun.
Bazen birlikte oturur bazen gider odasına ama sürekli dipdibesin birde ne yazık ki yaşı ileri olduğundan hiç susmaz ben gün boyu yanyana gelmemeye çalışıyorum evde sürekli iş üretiyorum kendime ne olursa olsun beraber yaşamak zorAkşamları falan hep sizinle aynı odada mı oturur ? Kendi odası tv aç falan yok mu ? Çok zor böyle
OhaBen de öyle bir evde büyüdüm. Ayrı tv, oda hayaldi annem için tabi ki ama işi olup odaya kapandığında bile laf gelirdi. Ki benim babaannem öyle eli maşalı bir kaynana değildi çok tatlı bir insandı..
yine de niye kapandın odalara falan derdi.
Hep anlatır gündüz vakti babam işte hastalanıp eve gelmiş uzanmaya. Annem de hamileymiş ben de yatayım demiş. Kalkınca babaannem demiş ki ay gündüz vakti kaynanandan da utanmıyorsun kocanla yatıyorsun demiş
Dünya tatlısı bir kayinvalidem var. Bir dedigimi iki etmez. Evime düzenime karışmaz. Hamileligimde, lohusaligimda kendi annemden görmediğim yardımı gördüm. Başka şehirde yaşıyor. Çok da iyi anlaşırız ama gelişi bir ayı geçince ikimiz de huzursuzlaniyoruz. Yani senin anlayacağın bir evde iki kadın olmuyor. Kendi annem de olsa olmuyor, kayinvalidem de olsa olmuyor.Merhaba arkadaşlar eşimin annesiyle babası ayrı 3 yıldır evliyiz.annesi köyde kendi annesiyle kalıyor aynı zamanda İstanbul da da bizim yaşadığımız yerde evi var orası kirada şuan, başka bir konu anlatıyordum eşime bir abi vardı annesiyle yaşıyor. eşi de şikayetçi bu durumdan bende hangi devirdeyiz ki kaynanayla yaşayacak dedim eşim de olamaz mı dedi ,bende eğer ilerde annenle yaşama gibi bir fikrin varsa söyle de ona göre denk alayım ayağımı dedim sustu muhtaç olunca senin annene de bakılacak benim anneme dedi yalnızlık da muhtaçlık dedi, bende ben 3 yıldır yalnızım 1 kez bile söylemedin şimdi annene gelince yalnızlık muhtaçlık mı oldu ben yaşayamam kimseyle dedim ,sinirimden ağladım. elbette bakmam demiyorum hasta olur bakar ederim ama ben kimseyle yaşayamam yanlış mı düşünüyorum sizce elden ayaktan düşmüş olur neyse evi var muhtaç değil kendini geçindirebilecek durumda .
Ben mecburiyetten 1.5sene yaşadım canm ve esim o sürede yanımda yoktu inan çok zor ve 1.5 senelik evliyim oyle dusun kabul etme ama tek kayinvalideymis 6 kişi vardı ben hariç evde hangi kafayla kabul ettiysem suan olsun asla etmem yani asla hastalıkta bakmak ayri birsey yaşamak ayrı birseyMerhaba arkadaşlar eşimin annesiyle babası ayrı 3 yıldır evliyiz.annesi köyde kendi annesiyle kalıyor aynı zamanda İstanbul da da bizim yaşadığımız yerde evi var orası kirada şuan, başka bir konu anlatıyordum eşime bir abi vardı annesiyle yaşıyor. eşi de şikayetçi bu durumdan bende hangi devirdeyiz ki kaynanayla yaşayacak dedim eşim de olamaz mı dedi ,bende eğer ilerde annenle yaşama gibi bir fikrin varsa söyle de ona göre denk alayım ayağımı dedim sustu muhtaç olunca senin annene de bakılacak benim anneme dedi yalnızlık da muhtaçlık dedi, bende ben 3 yıldır yalnızım 1 kez bile söylemedin şimdi annene gelince yalnızlık muhtaçlık mı oldu ben yaşayamam kimseyle dedim ,sinirimden ağladım. elbette bakmam demiyorum hasta olur bakar ederim ama ben kimseyle yaşayamam yanlış mı düşünüyorum sizce elden ayaktan düşmüş olur neyse evi var muhtaç değil kendini geçindirebilecek durumda .
şakacı seniiii yürekmi yedin kızEv müsait büyüklükte olursa ve geçmişte çok sorun olmadıysa ben yaşayabilirim.
Henüz yaşanmamış bir konuyu gündeme taşıyıp tartışmak saçma, belki kv ya da sizMerhaba arkadaşlar eşimin annesiyle babası ayrı 3 yıldır evliyiz.annesi köyde kendi annesiyle kalıyor aynı zamanda İstanbul da da bizim yaşadığımız yerde evi var orası kirada şuan, başka bir konu anlatıyordum eşime bir abi vardı annesiyle yaşıyor. eşi de şikayetçi bu durumdan bende hangi devirdeyiz ki kaynanayla yaşayacak dedim eşim de olamaz mı dedi ,bende eğer ilerde annenle yaşama gibi bir fikrin varsa söyle de ona göre denk alayım ayağımı dedim sustu muhtaç olunca senin annene de bakılacak benim anneme dedi yalnızlık da muhtaçlık dedi, bende ben 3 yıldır yalnızım 1 kez bile söylemedin şimdi annene gelince yalnızlık muhtaçlık mı oldu ben yaşayamam kimseyle dedim ,sinirimden ağladım. elbette bakmam demiyorum hasta olur bakar ederim ama ben kimseyle yaşayamam yanlış mı düşünüyorum sizce elden ayaktan düşmüş olur neyse evi var muhtaç değil kendini geçindirebilecek durumda .
Yok valla öle pembiş yeni gelinlerden de değilimşakacı seniiii yürekmi yedin kız
MaşallahYok valla öle pembiş yeni gelinlerden de değilimHatta ilk evliliğimde resmen eş ailesi terörü yaşadım Dediğim gibi yaşanmışlıklarla alakalı ben kayınvalidemle yaşayamam diyeceğim bir olayım olmadı.Kayınvalide potansiyeli de yok eşimin annesinde.2 şer haftalık gelir giderler her sene laf söylemeyi geçtim birşey ima bile etmemiştir.Biz gittiğimizde de aynı hiçbir beklentisi yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?