gülsüm sultan yorumun için saol
ben sana zaten eşinden korkuyorsun demedim...
sözüm güç gösterisi yaparsın diyene hitaben o güç gösterisi sayılıyorsa susmakta korkalıktır derim ozaman ben...
yani uç noktalara ben çekmedim..,ben balık baştan kokardı derim.. evet kayınvalidem öyle çok iyi
benimde sesim çıkmıyor güç gösterisi yapsam şimdi bişeylerden sesimi çıkarırdım heralde..
allahta bozmasın....cadoloz kelimesi onun üzerine hiç yakışmıyor ne mutluki bana...
ben savunduğum şeyin arkasındayım kayınvalide hakaret edicek üzücek bizde susucaz öylemii
hiç mantıklı gelmiyor birkaçkere adam akıllı bozarım.. eşimde ne biçim konuşuyorsun derse birdahada yapamaz yaparsada kendisi bilir birdaha yüzümü göremez ne yi savunuyorsunuz benim düşüncemin nesi size ters geldii anlamadım kayanayı asın kesin eve sokmayın gibi şeyler söylemedimki
sadece kadının haksız olduğunu söyledim evet sonuna kadar da haksız.. kimsenin olgunlaşmamış eşimde olsa annesini çekemem....
ben açık sözlü bir insanım içim neyse dışımda öyledir kayın validem bana öyle ayı derse
ondan inanılmaz soğurum güler yüzde gösteremem yalandan politik asla olamam
anlaşmak zorundada değilim....ben neysem oyum..
gülsüm sultan sana bişey diyim mi bir çok kişi gibi bende yorumlarını beğenirim genelde ama
ha ne biçim konuşuyorsun anne demişsin
ha doktor kukuma zarar verir diye böyle doğum yaptım demişsin
arada fark yok... aynı şeyleri söylüyorsun..
sende demedinmi böyle dersin diye işte senin lafın...
bende sık gırtlağını öldür demedim haddini bilsin ver cevabını dedim
sen dolaylı söylemeyi ben direk söylemeyi tercih ederim demekki
ayı dediğinde kaynanaya bak gelinini al dediğinde
kaynanaya ayı dmeiş oluyorsun.. allahsen kocanın annesine ayı demek ayıp o sana dediyse
yaşlı napıcaksın sus he de geçsin... en azından ben hakaret etmem öyle
vereliniortak anlaştık ozaman cnm
madem söz konusu anneler olunca empati kuruyorsunuz
yeni doğum yapmış daha taz toy bir anneye de ayı gibisin demenin empatisini kurarsanız
adil davranmış olursunuz...
kimse kimsenin annesini çekmek zorunda değil...
kayınvalide öyle ayı fln derse ağzını payını birkaç kere verilseee,kocada çıkıp karıma nebiçim konuşuyorsun derse zaten sorun kalmaz birdaha yapamaz..
sorun güç savaşı tabikide değil....çok saçmaa....
.
demişsinziya sen gırtlağına yapışsan kocan ne yapar diye
işte bu cümleden anladığım kocadan korkan bayanların o lafları yutup içine sindirmesi
ben okadar geniş değilim kimseye hakaret etmem saygıda kusur etmem ve kesinlikle saygı beklerim
yok yaşlıymış yok kocam neder yok kocamı doğrumuş bende onun torununu doğurdum ozamann
gün görmüş kaç yaşında kadın ayıp beee
kimse bana öle kaba tabirlerde bulunamaz bulunursada ağzının payını birdaha açamayacak şekilde alır
1,5 yıldır nişanlıyım çok şükür kayınvalimle tek kelime tartışma olmadı
zira görümcelerimde tatlı dildir...onlar insan evladı değilmi diğerleride olsun koskoca kadınlar
madem söz konusu anneler olunca empati kuruyorsunuz
yeni doğum yapmış daha taz toy bir anneye de ayı gibisin demenin empatisini kurarsanız
adil davranmış olursunuz...
kimse kimsenin annesini çekmek zorunda değil...
kayınvalide öyle ayı fln derse ağzını payını birkaç kere verilseee,kocada çıkıp karıma nebiçim konuşuyorsun derse zaten sorun kalmaz birdaha yapamaz..
sorun güç savaşı tabikide değil....çok saçmaa....
.
anlamak istemediğiniz yada anlayamadığınız ısrarla atladığınız bir nokta var...
saygı demişsiniz ya gelin kayınvalideye saygısızlık yapmamış kayınvalide yapmış..
büyüğe saygı göstermek kavramının altını çizmenize gerek yok....
ben zaten asarım keserim demedim cevabını veririm dedim en doğal hakkım olarak
daha önceki yorumlardan sanırım birileri gırtlaklarım fln dedi ben okumadım o yüzden
sürekli yazıyorsunuz ama ayırt edin lütfen alıntı yaparken ben demedim ayrıca
diyen arkadaşlarında mübalağ yaptığını düşünüyorum bir anlık sinirle hepimiz deriz
patronumuza arkadaşımız ayy bir kaşık suda boğucam diye arkadan sitem ederiz burda boğarım öldürürm yazdıysa nolmuş
ben olsam adam gibi cevabımı veririm bozarım bana ayı demek ne demekmiş gösteririm birdahada diyemez
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskadın saygıyı eşinin annesi diye hakediyo iyi eyvallah
ama zaten sorun burda kayınvalideye saygısızlık yapmamış kayınvalide
oğlunun eşine saygısızlık yapmış bence oğlunun karısı olduğu için kesinlikle saygıyı hakediyor senin lafına hitaben...
ayrıca kocasının adını tabiki koyacak kısmını anlayamadım aylarca hamile sanıclarını çeken kadın... kendi bebeğine istediği ismi koyamıcaksa başkada bişey demeye gerek yok çocuklarına koysaymış isim lafff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?