çok doğru diyorsun ablam sende haklısn ama
Bir erkeğinde eşini koruması gerekiyor
yorumum sadece bu konuya nazar
şahsen ben yeni doğum yapmışken bu denli terbiyesizliği çekemezdim kaynanamdan gelen... Benimle böyle konuşamayacağını söylerdim açıkcası
saygı bekleyen saygı gösterir...
Bazı şeyleri neden hep kadınlar yükleniyor
Bazı değil bir çok zor şeyi
yeni doğum yaptın logusasın bir değil 3 bebek başında
birisi tam cahil.... Belki dediğin gibi uğraşmamak gerekiyor ama zamanında anlasa bu tür kaynanalarda iyi olur yoksa ilerde daha çok çekeceğimiz var gibi görünüyorr
gülümsultan gençliğin verdiği toyluktan kaynaklıyor bunlar ..hep birilerine galip gelmek ,hep altedip üste çıkmak,lafa laf vermek ,kendini ezdirmemk adına halbu ki doğru olan bu değil senin tecrübelerinle verdiğin nasihatlar anlattığın bilgiler var es geçilmeden dikkatli okunması gerekir tatbiki yapılırsa eğer değmez kimse kimsenin keyfine ..
çok haklısın diyorum tebrik ediyorum tekrardan seni...
son cümlen harika....
güçlü kadın ....
gülümsultan gençliğin verdiği toyluktan kaynaklıyor bunlar ..hep birilerine galip gelmek ,hep altedip üste çıkmak,lafa laf vermek ,kendini ezdirmemk adına halbu ki doğru olan bu değil senin tecrübelerinle verdiğin nasihatlar anlattığın bilgiler var es geçilmeden dikkatli okunması gerekir tatbiki yapılırsa eğer değmez kimse kimsenin keyfine ..
çok haklısın diyorum tebrik ediyorum tekrardan seni...
son cümlen harika....
güçlü kadın ....
Sizde bayılıyorsunuz yani konuyu evirip çevirip kendi annelerimize getirmeye
Bakıyorum da bu aralar çok empati kurar oldunuz
Bişey anlatılmış yorum yapılmış başkalarının yazdıkları size neden bu karad rahatsızlık veriyor anlamıyorum....
Kendini bilmeyen insanlar yüzünden taze anneler çocuklarını istediği gibi büyütemesin
Zamanla ezilsin sesini hiç çıkaramaz hale gelsinler...
İnsan hak ettiğini bulur durduk yere çıkmaz huzursuzluklar
Annem eşime bu denli bi saygısızlık yapmaz biliyorum
İstese sevgili kaynanalarda yapmaz
İsteselerrrrrrrrrr bal gibi geçinirler
Sanki durduk yere kötü oluyoruz
Ön yargılı yaklaşıyor olabilirim evet
Ama o benim annem değil bana istediği gibi konuşamaz
bu şekilde konuşursa alır cevabını
Saygı denen bişey vardır ne kadar iyi de olsak iki yabancıyız bir yerde bana canının istediğini yapacak ben eşimin annesi diyip bir gün benim eşim anneme yaparsa diyip oturayım öylemi.....
Herkesin hayatı kendine burada güçlü insanlar görmek canınızı sıkıyorsa güçlü olmayı öğrenin
ikrarcım kaba biraz hafif kacmamısmı sence.....:icecream:
benim annem de seni alan 3 gün sonra geri getirecek derdi-tatlicadiarzu-Bu isler böyle burbuk can....Anne beterinide yapsa....Amannn Anne be...deyip kafamiza bile takmiyoruzyerimseniben
Kaynananin en ufak lafina Sinir krizi geciriyor günlerce haftalarca aklimizdan cikarmiyoruz
Benim rahmetli annemde yapardi böyle bazen....en bildik lafida....yok yok bu kiz zayifladi güzel bakamiyorsun sen....yada yinemi hasta ettin cocuklari?? Allah cezani vermesin...:mymeka:
Sizde bayılıyorsunuz yani konuyu evirip çevirip kendi annelerimize getirmeye
Bakıyorum da bu aralar çok empati kurar oldunuz
Bişey anlatılmış yorum yapılmış başkalarının yazdıkları size neden bu karad rahatsızlık veriyor anlamıyorum....
Kendini bilmeyen insanlar yüzünden taze anneler çocuklarını istediği gibi büyütemesin
Zamanla ezilsin sesini hiç çıkaramaz hale gelsinler...
İnsan hak ettiğini bulur durduk yere çıkmaz huzursuzluklar
Annem eşime bu denli bi saygısızlık yapmaz biliyorum
İstese sevgili kaynanalarda yapmaz
İsteselerrrrrrrrrr bal gibi geçinirler
Sanki durduk yere kötü oluyoruz
Ön yargılı yaklaşıyor olabilirim evet
Ama o benim annem değil bana istediği gibi konuşamaz
bu şekilde konuşursa alır cevabını
Saygı denen bişey vardır ne kadar iyi de olsak iki yabancıyız bir yerde bana canının istediğini yapacak ben eşimin annesi diyip bir gün benim eşim anneme yaparsa diyip oturayım öylemi.....
Herkesin hayatı kendine burada güçlü insanlar görmek canınızı sıkıyorsa güçlü olmayı öğrenin
benim annem de seni alan 3 gün sonra geri getirecek derdi-tatlicadiarzu-
çocuktan sonra da sürekli "annelerin yüz karası" diyo:lepi:
sinirlenmene gerek yok deryacım.
beni bilen bilir.söz konusu anneler oldumu hep empati kurarım.
bu konuya has değil yani.
başkalarının yazdıklarının beni rahatsız etmesi çok anormal değil.herkes birbirine yorum yazmak için burda değilmi?
kaldıki beynini patlatırım,gırtlağına yapışırım vs... laflarınında rahatsız etmesi gayet normal.(beynini patlatırım lafı sana ait değildi bu arada.sen gırtlağına yapışırım demiştin.sen kaynananın gırtlağına yapışınca eşin ne yapar onu merak ediyorum yalnız.aferin deryacım,sana nasıl öyle söyler.çök gırtlağına,iyi sık ki bi daha ağzını açamasın gibi şeylermi der mesela?)
saygı hak edilir diyorsunya.
bak gene empati yapıcam-tatlicadiarzu-.
belki gelinde saygıyı hak edememiştir ne dersin.
hani karşılılıydıya saygı o bakımdan.
ama boşver sen bildiğini yap.
sakın eşimin annesi diye sabretme.duymamazlıktan gelme.
olurya bi gün annen de yanılıp eşine bişey derse oda aynını yapsın.
böylece aciz değil,tam tersine ne kadar güçlü olduğunuzu hem annelerinize hem de dünya aleme ıspatlarsınız.
ben de kendi güçsüz ve aciz halime oturur ağlarım artık.
bi arada güçlü olmayı öğrenirim heralde.
öptüm seni
demişsinziya sen gırtlağına yapışsan kocan ne yapar diye
işte bu cümleden anladığım kocadan korkan bayanların o lafları yutup içine sindirmesi
ben okadar geniş değilim kimseye hakaret etmem saygıda kusur etmem ve kesinlikle saygı beklerim
yok yaşlıymış yok kocam neder yok kocamı doğrumuş bende onun torununu doğurdum ozamann
gün görmüş kaç yaşında kadın ayıp beee
kimse bana öle kaba tabirlerde bulunamaz bulunursada ağzının payını birdaha açamayacak şekilde alır
1,5 yıldır nişanlıyım çok şükür kayınvalimle tek kelime tartışma olmadı
zira görümcelerimde tatlı dildir...onlar insan evladı değilmi diğerleride olsun koskoca kadınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?