- 2 Mart 2023
- 269
- -15
- 18
- 24
- Konu Sahibi nur kaynak
-
Canım hamıle oldugumu duydular aaa Mehmet Can gelıyo aa koz olursada hatıcemız gelıo ıkıncı ısmıde ıstedıgını koyun kuzum dıyıp sevındıler o an bırsey dıyemedımKimsenin böyle bir talebi olmamış, niye durduk yere eşeğin aklına karpuz kabuğu düşüresiniz değil mi?
Bende öyle düşündümHAYİR.
Ayy cok dogru bır cümle yazmış helal olsun sanaValla benim adım babannemin adı hiç sevmem böyle babanne anneanne dede ismi koyanları... Kendi çocuğum ismini kendim seçip koydum niye çünkü o insandan bi süre sonra soğursam neden ismiyle seslenmek zorunda kalayım
Tekrar kendi isimleri ile severler ya da bir şey derlerse isminin ne olacağına daha karar vermedik ama aile büyüklerinin isimlerini koymayı düşünmüyoruz deyin.Canım hamıle oldugumu duydular aaa Mehmet Can gelıyo aa koz olursada hatıcemız gelıo ıkıncı ısmıde ıstedıgını koyun kuzum dıyıp sevındıler o an bırsey dıyemedım
O yüzden istedikleri kadar kendi kendilerine gelin güvey olsunlar ben istediğim ismi koyarımAyy cok dogru bır cümle yazmış helal olsun sana
Eşim ben tek isim koycam dedom tamam gülüm koy der hayır o olcak asla demezTekrar kendi isimleri ile severler ya da bir şey derlerse isminin ne olacağına karar verdik ama aile büyüklerinin isimlerini koymayı düşünmüyoruz deyin.
Eşiniz ne diyor bu arada?
Gelmeyin bu manipülasyonlara.Canım hamıle oldugumu duydular aaa Mehmet Can gelıyo aa koz olursada hatıcemız gelıo ıkıncı ısmıde ıstedıgını koyun kuzum dıyıp sevındıler o an bırsey dıyemedım
Cok sagol abla çöl dogru bır cümle yazdın kız bu arada bende kinciyimdirO yüzden istedikleri kadar kendi kendilerine gelin güvey olsunlar ben istediğim ismi koyarım
E tamam süper. İyice dillendirmelerine fırsat vermeden tatlı bir şekilde söyleyin.Eşim ben tek isim koycam dedom tamam gülüm koy der hayır o olcak asla demez
Dogru ama bu konuda kaynım eltime cok baskım çocuğumuz olursa tek ısım annemın adı babamın adı dıo ıkıncıde olmıycak dıyo ne ayıp degılmıGelmeyin bu manipülasyonlara.
Gelen sizin bebeğiniz. Annesi babası sizsiniz. Kimseyi ilgilendirmez.
Bi de baskın dilekleri de erkek bebek:)
Boş verin. İkinci ismi de siz koyun ne demek hem, bu ne had bilmezlik?
Ben böyle bir yaklaşıma saygı duyamam. Ne bu, herkes bir üst soyun ismini çocuğuna koysun. Bütün sülale Şaban oğlu Şaban gibi. Çok saçma.
İkinci ismi siz koyun diye lutfediyorlar. Ne sinir bozucu...Gelmeyin bu manipülasyonlara.
Gelen sizin bebeğiniz. Annesi babası sizsiniz. Kimseyi ilgilendirmez.
Bi de baskın dilekleri de erkek bebek:)
Boş verin. İkinci ismi de siz koyun ne demek hem, bu ne had bilmezlik?
Ben böyle bir yaklaşıma saygı duyamam. Ne bu, herkes bir üst soyun ismini çocuğuna koysun. Bütün sülale Şaban oğlu Şaban gibi. Çok saçma.
Canım hıc benı arayıp sormazlar hamileyım börekte kaynanam bna kuzum canım bırsey ıstedımı demedıE tamam süper. İyice dillendirmelerine fırsat vermeden tatlı bir şekilde söyleyin.
Maalesef bendeCok sagol abla çöl dogru bır cümle yazdın kız bu arada bende kinciyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?