- 2 Mart 2023
- 269
- -15
- 18
- 24
- Konu Sahibi nur kaynak
-
Bnde dedımkı anne baba adı konulursa doguma gıtmen inat ederım dedım tamam tamam dıyoMaalesef bendeo yüzden koyma eşinde bişey demiyorsa ben eşimle baştan anlaştım anne baba adı koymak yok koyarsan direk boşarım dedim
Kuzum sen de arayıp sorma. Yani aramak zorunda değiller maalesef sende arama olsun bitsin. İnsan sorar ilgilenir ama bu şekilde istiyorlar demekki. Sakın taviz verme lütfen. Açık açık vakitlice de söyle ki uzamasın.Canım hıc benı arayıp sormazlar hamileyım börekte kaynanam bna kuzum canım bırsey ıstedımı demedı
Hah düşünün evde iki tane erkek torun olursa ikisi de Mehmet mi olacak?Dogru ama bu konuda kaynım eltime cok baskım çocuğumuz olursa tek ısım annemın adı babamın adı dıo ıkıncıde olmıycak dıyo ne ayıp degılmı
baştan duydular aaa Mehmet cam aa hatıce gelıo dedıler ben sokİkinci ismi siz koyun diye lutfediyorlar. Ne sinir bozucu...
Onu bana deseler, "Aaa siz de mi hamilesiniz?" diye sorardım ben, o kadar da patavatsızım.baştan duydular aaa Mehmet cam aa hatıce gelıo dedıler ben sok
Yok ben cınsıyetını ogrenır ogrenmez duruma koyuvam ısımlerım hazır allah nasıp ederse kuzum olursa asel oglum olursa emir koymak ıstıyoruk durumada bu sekılde koyucm görürler ztn arayıp kesınlıkle onlardan ızın almamKuzum sen de arayıp sorma. Yani aramak zorunda değiller maalesef sende arama olsun bitsin. İnsan sorar ilgilenir ama bu şekilde istiyorlar demekki. Sakın taviz verme lütfen. Açık açık vakitlice de söyle ki uzamasın.
Sen ilk fırsatta söyle. İsmi net değilse de isme karar vermedik ama aile büyüklerinin isimlerini koymayı düşünmüyoruz de. Surat asabilirler,tepki verebilirler hazırlıklı ol. Ve hiiiiç takma. İsim hakkı tabiki de sadece ve sadece anne babaya ait.baştan duydular aaa Mehmet cam aa hatıce gelıo dedıler ben sok
En doğrusuYok ben cınsıyetını ogrenır ogrenmez duruma koyuvam ısımlerım hazır allah nasıp ederse kuzum olursa asel oglum olursa emir koymak ıstıyoruk durumada bu sekılde koyucm görürler ztn arayıp kesınlıkle onlardan ızın almam
Normalde bende cok acık sözlüyüm o an yenı duymuştum hamılelıgımı o aradada tabı heycan vr onu duydum sok oldum ama sonradan dedık nıye onların ısmı ılla olcak ılk torunları dıye mecburmutum dıye düşündümOnu bana deseler, "Aaa siz de mi hamilesiniz?" diye sorardım ben, o kadar da patavatsızım.
Yoo eşim allah var canım hanı tek koycam dedım tamam tek olsun bırsey olmaz dedı hayatta bunun ıcın başka yapmazSen ilk fırsatta söyle. İsmi net değilse de isme karar vermedik ama aile büyüklerinin isimlerini koymayı düşünmüyoruz de. Surat asabilirler,tepki verebilirler hazırlıklı ol. Ve hiiiiç takma. İsim hakkı tabiki de sadece ve sadece anne babaya ait.
Yaaa yoo allahtan kayınvalıdem benım ısmım de benım ısmım demedı o konuşa sesız kaldı9 ay karnımızda taşıyıp büyüttüğümüz evlatlarımızın adını kendi hür irademizle ne istiyorsak o şekilde koyalım. Naçizane tavsiyem budur.
Bir kaç saat önce kayınvalidem oğlumuza koyacağımız ismi beğenmeyip ben şu ismi istiyorum diye darladı da darladı. Cevap bile vermedim, ne münasebet
Hiç duymazdan gelin bence siz bu konuyu.Normalde bende cok acık sözlüyüm o an yenı duymuştum hamılelıgımı o aradada tabı heycan vr onu duydum sok oldum ama sonradan dedık nıye onların ısmı ılla olcak ılk torunları dıye mecburmutum dıye düşündüm
Bence de öyle kalsın artı onlardan birinin ismini koyunca extra değer görmüyorsunuz, tabi yine sizin kararınızYaaa yoo allahtan kayınvalıdem benım ısmım de benım ısmım demedı o konuşa sesız kaldı
3 sene evlıyım düşmediler canım sanırım düşmeyeceklerHah düşünün evde iki tane erkek torun olursa ikisi de Mehmet mi olacak?
Delirmesinler:)
Beni de delirttiler tanımam etmem. Bebek de sizin, karar da.
Lütfen artık insanlar da kendi ailelerine baksın yahu, bir düşsün gelinlerin yakasından.
Yoo bnde kararsız kaldım sıze sordum bütün herkez hücum ettı sakın dıye herkez cok dogru soyledıBence de öyle kalsın artı onlardan birinin ismini koyunca extra değer görmüyorsunuz, tabi yine sizin kararınız
Bence de öyle kalsın artı onlardan birinin ismini koyunca extra değer görmüyorsunuz, tabi yine sizin kararınız
Kesinlikle KOYMAmalısın.Kızlar bırsey sorucam bebegımın cınsıyetı bellı olunca kaynanam yada kayınbabamızın ısmını koymasak olurmukı sızce esım bırsey demıyo ama ılk gelınlerı ve ılk torunları olucak fakat aramız cok ıyı degıl onlarla benım hanı arayıp sormazlar cok sıkı degılız sızce napmalıyım
KesinlikleKesinlikle KOYMAmalısın.
Herkez bu konuda aynı fıkırdeymısBence de öyle kalsın artı onlardan birinin ismini koyunca extra değer görmüyorsunuz, tabi yine sizin kararınız
Aynısı yapıldı ben cinsiyeti öğrendim direk azra bebek geliyor diye aile grubundan yazdımCanım hamıle oldugumu duydular aaa Mehmet Can gelıyo aa koz olursada hatıcemız gelıo ıkıncı ısmıde ıstedıgını koyun kuzum dıyıp sevındıler o an bırsey dıyemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?