Kaynana kayınbabama ısmını koyarmıydınız bebişinize

Canım hıc benı arayıp sormazlar hamileyım börekte kaynanam bna kuzum canım bırsey ıstedımı demedı
Kuzum sen de arayıp sorma. Yani aramak zorunda değiller maalesef sende arama olsun bitsin. İnsan sorar ilgilenir ama bu şekilde istiyorlar demekki. Sakın taviz verme lütfen. Açık açık vakitlice de söyle ki uzamasın.

Dogru ama bu konuda kaynım eltime cok baskım çocuğumuz olursa tek ısım annemın adı babamın adı dıo ıkıncıde olmıycak dıyo ne ayıp degılmı
Hah düşünün evde iki tane erkek torun olursa ikisi de Mehmet mi olacak?
Delirmesinler:)
Beni de delirttiler tanımam etmem. Bebek de sizin, karar da.
Lütfen artık insanlar da kendi ailelerine baksın yahu, bir düşsün gelinlerin yakasından.

Yok ben cınsıyetını ogrenır ogrenmez duruma koyuvam ısımlerım hazır allah nasıp ederse kuzum olursa asel oglum olursa emir koymak ıstıyoruk durumada bu sekılde koyucm görürler ztn arayıp kesınlıkle onlardan ızın almam

baştan duydular aaa Mehmet cam aa hatıce gelıo dedıler ben sok
Sen ilk fırsatta söyle. İsmi net değilse de isme karar vermedik ama aile büyüklerinin isimlerini koymayı düşünmüyoruz de. Surat asabilirler,tepki verebilirler hazırlıklı ol. Ve hiiiiç takma. İsim hakkı tabiki de sadece ve sadece anne babaya ait.

En doğrusu

Onu bana deseler, "Aaa siz de mi hamilesiniz?" diye sorardım ben, o kadar da patavatsızım.
Normalde bende cok acık sözlüyüm o an yenı duymuştum hamılelıgımı o aradada tabı heycan vr onu duydum sok oldum ama sonradan dedık nıye onların ısmı ılla olcak ılk torunları dıye mecburmutum dıye düşündüm

9 ay karnımızda taşıyıp büyüttüğümüz evlatlarımızın adını kendi hür irademizle ne istiyorsak o şekilde koyalım. Naçizane tavsiyem budur.
Bir kaç saat önce kayınvalidem oğlumuza koyacağımız ismi beğenmeyip ben şu ismi istiyorum diye darladı da darladı. Cevap bile vermedim, ne münasebet

Yoo eşim allah var canım hanı tek koycam dedım tamam tek olsun bırsey olmaz dedı hayatta bunun ıcın başka yapmaz

Yaaa yoo allahtan kayınvalıdem benım ısmım de benım ısmım demedı o konuşa sesız kaldı

Hiç duymazdan gelin bence siz bu konuyu.
İnsan utanır kendi adını teklif etmeye ya. Hem yaşarken insanların ismi bebeklere verilmez. Nasıl hitap edeceksin çocuğa?
Ha, iki isim koyun diyorlar. Niye ki?
Çocuk hayat boyu çile çeksin diye mi?
Kullanmadığı ve muhtemelen ileride belki haz etmeyeceği bir ismi niye taşısın? Ay çok sinirlendim. Hevesleri de kursaklarında kalsın, gerçekten saçmalamasınlar.

3 sene evlıyım düşmediler canım sanırım düşmeyecekler

Bence de öyle kalsın artı onlardan birinin ismini koyunca extra değer görmüyorsunuz, tabi yine sizin kararınız
Yoo bnde kararsız kaldım sıze sordum bütün herkez hücum ettı sakın dıye herkez cok dogru soyledı
Bence de öyle kalsın artı onlardan birinin ismini koyunca extra değer görmüyorsunuz, tabi yine sizin kararınız

Kesinlikle KOYMAmalısın.

Canım hamıle oldugumu duydular aaa Mehmet Can gelıyo aa koz olursada hatıcemız gelıo ıkıncı ısmıde ıstedıgını koyun kuzum dıyıp sevındıler o an bırsey dıyemedım
Aynısı yapıldı ben cinsiyeti öğrendim direk azra bebek geliyor diye aile grubundan yazdım cevaplarını aldılar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…