Kaynana kayınbabama ısmını koyarmıydınız bebişinize

Herkes biricik ve özel. Bir aileye de o isimden bir tane yeteceğini düşünüyorum. Ne kendi ailemin ne de kayın ailemin isimlerini sağ veya vefat etmiş farketmez koymam. Ama burda ciddi bir ikiyüzlülük var farkında mısınız? Tek aile büyüğü erkek tarafı mı? Torunun üzerinde sizin ailenize göre söz sahibiler mi sırf erkek tarafı diye. Bana isim koyulmasının dışında genelde erkek ailelerini onure eden birşeymiş gibi yaklaşılması konuya ters geliyor. Hele sizin aranızda iyi değilmiş niye yaranmaya çalışasınız ki? Hele de evladınız üzerinden.

Tabi ki de sen belirlediğin ismi koymalısın. Bizim kültürümüzde aileden birinin ismi yeni doğan bebeğe verilmez. Yoksa aile bireyinin ömrü kısalır de.

Ayrıca babaanne vs isimlerini koymak iyi değil diye biliyorum anne baba koymalı kişilerin enerjisi geciyormus konu hakkında bilgisi olan vardır elbet

Ben evlenmeden önce hep bir kızım olursa ismini Efsane koyacam derdim. Çocukken çok hoşuma gitmişti bu isim, tesadüfe bakki çok nadir olan bir isim kayınvalidemin ismi sırf Kayınvalidemin ismi olduğu için direk eledim bu ismi, bu arada kayınvalidem ile çok iyi anlaşırım ve çokta severim. Ama çocuğuma asla dede anneanne babaanne ismi koymam.
Bu güne kadar kimi dede nene ismini verilen birini tanısam isminden memnun değil.

Hiç sorma bnde öyle cok duydum

Ayrıca babaanne vs isimlerini koymak iyi değil diye biliyorum anne baba koymalı kişilerin enerjisi geciyormus konu hakkında bilgisi olan vardır elbet
Yok karar verdım kendı dedıgım ısım baksana herkes tepki gosterdı cok haklılar

Benım aılemı küçük goruyolar kayınbabam torunumuza bız ısım koycam dıo kayınvalıdembız koyarız ısmını annenın oğlu var o koysun ıstedıgı ısmı dıo aılene hakkıda

Benım aılemı küçük goruyolar kayınbabam torunumuza bız ısım koycam dıo kayınvalıdembız koyarız ısmını annenın oğlu var o koysun ıstedıgı ısmı dıo aılene hakkıda
Ha böyle bir talepleri de var. Ben yok sen acaba koysam mı diye düşünüyorsun diye anlamıştım. Hele de böyle biz koyucaz modundaysa kusura bakmasın oğlu 2 gram sıvı veriyorsa sende 9 ay taşıyorsun yok öyle birşey.

Evt hanı aıleden ısım koyma bız torumumuzun ısmını koyarız dıyo utanmadan bna dıyolarkı bız buyuturuz bız gzdırırız hıc pıyasada annesınde alırız dıyen yok bız bakarız bız ederız havasındalar kayınbabam aılenle konusmuyo aılene hakkında bababa soyle en pahalı seyı aldın torunumuza dedı orda ben ztn costum sen nıye arayıp soylemıon yerse tavı telefonun yokmu dedım sustu şaka yaptık bız dedı efendı gıbı saka yapın bundan sonra dedım eşim aldı benı evımıze geldık

haketmişler. Hiç taviz verme koymak istiyorsan birşey diyemem oda bir tercih ama istemiyorsan kesinlikle kimsenin baskısına gelme.

Canım hamıle oldugumu duydular aaa Mehmet Can gelıyo aa koz olursada hatıcemız gelıo ıkıncı ısmıde ıstedıgını koyun kuzum dıyıp sevındıler o an bırsey dıyemedım
Bu ne isguzarlik ya. Ne munasebet. Ayrıca 'koymasam olur mu' demissiniz. Bu hesapla herkes ilk cocuna kocanın babasının adını vermesi gerekirdi. Okulda herkes inci , mercan, Leyla dolaşırken neden sizin çocuğunuz babaanne haticesi olsun ki

Yaa agzına sağlık gerçekten iyi niyetlıyım cok ondan sanırım allah razı olsun

O zaman siz ismi belirleyin yine konusu açıldığında ha biz kararımızı verdik ismi şu olucak de bitsin ümitlenmesinler boşuna
Bende onu diyecektim. Karar vermeseniz bile salla bi isim sonra asıl isme karar verince vazgeçtik buna değiştirdik dersin kim ne diyecek ya he bide bu tavırlara vereceğim varsada vermem yaa. Sevineceğine sağlıklı bebeğimiz var dualar edelim şükredelim diyeceğine saçma sapan muhabbet yapıyolar. Saygısızlar ne münasebet ya. Çok sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…