Kaynana kayınpeder kaç gün kalmalı

40 gün aşırı uzun bir süre ve büyük düşüncesizlik. Ayrıca da kayınvalide - kayınpeder geldiğinde, erkek çalışıp kadın ev hanımı olunca bütün cefayı kadın çekiyor. (Çalışan kadında da aynı sorun var tabii ki ama en azından günün büyük kısmında o da uzak kalabiliyor) Ziyaret eğer amacından sapıyorsa, erkek izin alsın, o ilgilensin anne babasıyla. Kimse kimseyi 40 gün eğlemek zorunda değil.

Kocan uyarsın işte. Baktın çok kalıyorlar annem hasta de git, kocan peteklerdeki donlarla baş başa kalsın da aklı başına gelsin biraz.

Ne diye kalıyorlar bu kadar? Evimizde üşüyoruz falan diyen tiplerden mi? Şu köylü adetler bir bitmedi ya yıl oldu 2026. Ama suç kocanda kusura bakma.

Sana ufak bir tavsiye bunlar sizde kaldıkça kocanla sakın yakınlaşma. Niye derse duyarlar rahatsız oluyorum artık dersin. Bunların her işini de görme. Dört dörtlük hizmet sunuyorsunuz sonra gitmezler tabii...

bencede bende böyle düşündüğüm için kendimi kötü hissediyodum hani kalırlar evlatlarının evi ama bende el kızıyım eşim içimde olsa o kadar uzun süre katlanmak zorunda değilim. Hayır benim kendi anneö babam bile gelse onlarla bile o kadar uzün süre aynı evin içinde duramam sıkılırım insan kendi evinde rahat hareket edemiyor çocuk 1 haftada bile huy değiştirdi her dışardan gelişinde abur cubur getiriyor bana sormadan meyve yediriyor zaten iştahsız az yiyen bir çocuk yemekten kesildi abur cubur ve meyveyle besleniyor 1 haftadır

Hayır onlarda apartmanda doğalgazla ısınan insanlar. Bende kocamda suç buluyorum evlendiğimiz ilk zamanlar sürekli ailesini bize davet ederdi gelin niye gelmiyosunuz biz yanlızız gurbetteyiz gelin kalın derdi bunlar her gelişlerinde fazla fazla kalmaya başladılar buda rekor olucak bakalım yüz buluyolar bu sefer bende eşime sınır koydum bu konuda yakınlaşmicam kendisi çok isterdi anası babası gelsin kalsın ama artık işin rengi değişti ben uyarmıştım onu

Sonsuz haklısınız ve çok da sinir bozucu bir durum. Eşinizle konuşun bence, o bir aksiyon alsın. Siz de ilgi ve hizmet konusunda kendinizi geri çekin. Dışarı çıkın kızınızla, arkadaşlarınızla buluşun. Kimse sizden bu kadar uzun süreli düzeninizi bozmanızı bekleyemez. Torunlarına bir şeyler almaları iyi niyetli olsa da, çocuğun düzeni bozuluyorsa uyarın ve dinlemiyorlarsa tepkinizi gösterin. Orası sizin eviniz ve o çocuğun annesi sizsiniz. İyi niyetli dahi olsalar, sınır ihlaline hakları yok. Hem bu siteden hem de arkadaş çevremden anladığım bir şey varsa, ne kadar naif ve aşırı saygılı davranılıp bazı şeyler sineye çekilirse işler o kadar sinir bozucu oluyor. Karşı taraf abarttıkça abartıyor. Ya bir tepki gösterip sınır çizeceksiniz ya da kendinizi yiyerek bu hayata devam edeceksiniz. Bu konuda eşinizden destek almanız şart.

Vallahi söyleyeceksin, bebeğin çok küçük. Onlara mı hizmet edeceksin, yoksa bebekle mi ilgileneceksin. Benim çocuklar büyük ve rahatlarına düşkünler. Bu sefer onlara sarıyorlar

Öyle yapıyorum 2 gündür arkadaşlar çağırıyor akşamları oturuyoruz sormuyorum bile onlara eşime bildiriyorum onlarada ben gidiyorum diyorum çıkıyorum git git tabi diyorlar ama kayınpeder bu akşam döndüğümde imalı imalı nasıl oturman iyş geçtimi diye sordu bende çok iyiydi lafa dağıttım valla dedim

Totişini yıkadıktan sonra kuruluyordur
Eskiler yapar genelde

Vallahi söyleyeceksin, bebeğin çok küçük. Onlara mı hizmet edeceksin, yoksa bebekle mi ilgileneceksin. Benim çocuklar büyük ve rahatlarına düşkünler. Bu sefer onlara sarıyorlar
Öyle valla ama çocuk yatınca akşamları şöyle bir kabepeye uzanım tv tel keyfi yapıyodum dizilerimi izliyodum onları yapamıyorum çok bunaldım koca demlik çay içerler her akşam çerezleri tatlıları doldur boşalt yapmaktan gına geldi artık boşda içmezler çaylarını

Ayy kanal 7 di ve gelin programları izlerken bayilacaktim sonunda.telefonla ilgilenince de sen benle konuşmuyorsun telefona bakıyorsun oluyordu.kendi de bütün. Gün TV başındaydı

Yapma canım sende.misafir dediğin 3 gün 5 gün kalir. 40 günlük misafirim olurmuş.

Gervi size söylüyorum ama geçenlerde benim de annem geldi 20 gün kadar kaldı.7 aylık hamileyim canım çıktı ya.
Onlar gittikten sonra doktordan bir hafta ropar aldım evde yattım.kimseywde söylemedim evde olduğumu.

Ayy kanal 7 di ve gelin programları izlerken bayilacaktim sonunda.telefonla ilgilenince de sen benle konuşmuyorsun telefona bakıyorsun oluyordu.kendi de bütün. Gün TV başındaydı
Müge Anlı, gelinim mutfakta, Esra Erol gündüz kuşağımız. Car car car kafam şişiyor, telefonla ilgilenince de telefon ellerinden düşmüyor diyorlar. Butün gün seninle oturup 3 iq kurgu programları mı izleyeceğim, gün sayıyorum, o kadar bunaldım.

O daha sorun bacım. Evin herseyini heryerini odamı bile karıştırıyorlar. Güya toparlamak için. Üstelik yemek de yapmıyor benimki işe gidip gelip yemek yapıyorsun üstüne sen şunu güzel yapıyorsun vs diyip iş çıkarıyor bir de geleni gideni misafiri bitmiyor. Hiç gelmeseler daha iyi bir de benimki zaten güya yardıma geliyor daha çok iş çıkarıyor. Yemek yapmıyor en son doğumumda geldi yine yemek yapmadı ancak kendi misafirleri geldi ben ağırladım sezaryenli halimle laf da söylüyorum ama yapmıyor mecbur ben yapıyorum çocuklarımı aç bırakacak değilim. Köye gittik yine yemek yapmadı yapmıyor yani kadın. Ay çok dertliyim gelmesinler. Bir de benim kayınpeder İstanbul’a gelen her araçta yer varsa geliyor o gelince annem de çocuğa bakmıyordu evine gidiyordu ben napıcam elin adamı ile siz işteyken diye bu sefer çocuk bakımı problemi çıkıyor ve eşim yıllık izinden yiyordu en son dedim kzıında kalsın diye haklısın dedi en azından o kayınvalidem gibi alıngan değil

Evet yaa ne kadar gürültülü o programlar. Arada kumandayı oğlum alıyordu cizgiflim izliyordu o kadar.
Herkes evinde mutlu valla.
Geçen yıl kayınvalidem annesine baktı kadin ne dedi kendi evim bana zindan oldu dedi.gercekten zor

İdrarini kaçırdığı içindir ped gibi kullanıyor benimde annem öyle yapar zahmet olmamak için gizlice yıkar aşar görmeyelim diye ama rahatsız oldum konunuz dan çünkü kendi annemde böyle bende kalınca hiç rahatsız olmam kaynanam da böyle olsa rahatsız olmazdım uzun. Kalmaları etik değil ama bu tarz şeyler olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…