- 23 Aralık 2012
- 8.130
- 54.691
- 748
Evde siz değil de eşiniz kalsa günü onla geçirse anneniz,eşiniz de rahatsız olur emin olun.İdrarini kaçırdığı içindir ped gibi kullanıyor benimde annem öyle yapar zahmet olmamak için gizlice yıkar aşar görmeyelim diye ama rahatsız oldum konunuz dan çünkü kendi annemde böyle bende kalınca hiç rahatsız olmam kaynanam da böyle olsa rahatsız olmazdım uzun. Kalmaları etik değil ama bu tarz şeyler olabilir
Sadece kaynana değilki kocasıda bizde diğer oğluda bizdeydi yarın gidiyor 2 kişiyken 5 kişilik yaşam kolay olmuyor olmuyorrr 1 haftadır hem tesettürüne dikkat et hem ev işi hem yemek hem çocuk çok ağır çok geçen gün 2 kilo balık almışlar ayıkla yıka pişir canım çıktı ömrümde ilk defa bu kadar balık pişirdim ya kaynana elini bile sürmedi bişeyeİdrarini kaçırdığı içindir ped gibi kullanıyor benimde annem öyle yapar zahmet olmamak için gizlice yıkar aşar görmeyelim diye ama rahatsız oldum konunuz dan çünkü kendi annemde böyle bende kalınca hiç rahatsız olmam kaynanam da böyle olsa rahatsız olmazdım uzun. Kalmaları etik değil ama bu tarz şeyler olabilir
Sadece kaynana değilki kocasıda bizde diğer oğluda bizdeydi yarın gidiyor 2 kişiyken 5 kişilik yaşam kolay olmuyor olmuyorrr 1 haftadır hem tesettürüne dikkat et hem ev işi hem yemek hem çocuk çok ağır çok geçenİdrarini kaçırdığı içindir ped gibi kullanıyor benimde annem öyle yapar zahmet olmamak için gizlice yıkar aşar görmeyelim diye ama rahatsız oldum konunuz dan çünkü kendi annemde böyle bende kalınca hiç rahatsız olmam kaynanam da böyle olsa rahatsız olmazdım uzun. Kalmaları etik değil ama bu tarz şeyler olabilir
2 kilo balık almışlar ayıkla yıka pişir canım çıktı ömrümde ilk defa bu kadar balık pişirdim ya kaynana elini bile sürmedi bişeyeEvde siz değil de eşiniz kalsa günü onla geçirse anneniz,eşiniz
O da rahatsız ki bişey diyemiyor ailesine . Kendi bilir 1 ay benden uzak kaldında aklı başına gelsinEvde siz değil de eşiniz kalsa günü onla geçirse anneniz,eşiniz de rahatsız olur emin olun.
İlla onu istiyorlar uzun uzun kalıp yüzden gözden çıkıyorsun seviye falan kalmıyoBenimkiler geldiklerinde bir ay kalır ve de eşimin abisini,dayısını falan çağrırlardı. Her şey tam bir siz yoksunuz diye. 7 yıllık küslüğün ardından şimdi çok mesafeliyiz
Benimkilerde laf sokma da çok vardı. İğneleyici iğneleyici konuşmalar. Benim de bir tane oğlum var. Evine gider miyim bilmiyorum da. Eğer gidersem kullan at iç çamaşırı kullanırım sanırım.o konu çok sıkıntılı. Ben de çok tiksindim.İlla onu istiyorlar uzun uzun kalıp yüzden gözden çıkıyorsun seviye falan kalmıyo
insanlar sana ayıp olur mu diye düşünüyor mu? çok kalırsak evli çifte ayıp olur diyorlar mı? bu kız rahat edemez 40 gün ne işimiz var diyorlar mı? sana ayıp olur mu diye düşünmeyene sen de ayıp olur mu diye düşünmeyeceksin. bi kere yap bak bakalım bidaha bu kadar uzun kalabilecekler miAklıma geldi hafta gidebilirm ama tam karar vermedim ayıp olurmuki diyorum torunlarına çok düşkünler ilk ve tek torun onun için geliyolarda ben gidersem ayıp olurmu acaba
Ya birde iğrendiğim birşey var iç çamaşırını elinde yıkıyor ve peteklerin üstüne atıyor görmek istemiyorum ya geçen kocasının külodunu yıkayıp peteğe koymuş bir de kare kare bezleri var onlarda yanında napıyo anları bilmiyorum
İdrarini kaçırdığı içindir ped gibi kullanıyor benimde annem öyle yapar zahmet olmamak için gizlice yıkar aşar görmeyelim diye ama rahatsız oldum konunuz dan çünkü kendi annemde böyle bende kalınca hiç rahatsız olmam kaynanam da böyle olsa rahatsız olmazdım uzun. Kalmaları etik değil ama bu tarz şeyler olabilir
Size bunun çözümünü söyleyeyim, bundan sonra uçak biletlerini gelmek istediklerini ilettikleri zaman eşiniz alacak. Böylece 15-20 günü siz ayarlayacaksiniz. Biraz masraf olsa da kafanız daha rahat olur1 haftadır kaynanam ve kayınpederim bizdeler. Onların adetidir geldiklerinde ne zaman gidiceklerini söylemezler bizde soramayız ne zaman gidersiniz diye ayıp olur. Ama genelde 20 gün kadar kalırlar en fazla. Bu bana çok bile ama eşim için katlanıyorum bana göre yatılı misafirin kalma süresi en fazla 1 hafta 10 gündür yani. Neyse bunlar geldiler 1 haftadır bizdeler bugün konusu açıldı ve aralığın 20 sinde uçak bileti almışlar 1 ay sonrası yani bu geçirdiğimiz 1 haftayla 40 gün olucak. Şok oldum ne diyeceğimi bilememdim bu 1 ay nasıl geçicek kara kara düşünüyorum çok sıkılıyorum. Gerçekten sizcede çok çok fazla değilmi 3 yaşımda bebeğim var çok yoruluyorum gün içinde hiç oturamıyorum
Tuvalette kullanıyirlardir. Benim babaannemle dedem kullanirdi. Tuvalet kağıdı yerine yıkayıp onla kurulanirlardi. Çocukluğumdan beri en igrendigim şeydiYa birde iğrendiğim birşey var iç çamaşırını elinde yıkıyor ve peteklerin üstüne atıyor görmek istemiyorum ya geçen kocasının külodunu yıkayıp peteğe koymuş bir de kare kare bezleri var onlarda yanında napıyo anları bilmiyorum
Sadece kaynana değilki kocasıda bizde diğer oğluda bizdeydi yarın gidiyor 2 kişiyken 5 kişilik yaşam kolay olmuyor olmuyorrr 1 haftadır hem tesettürüne dikkat et hem ev işi hem yemek hem çocuk çok ağır çok geçen gün 2 kilo balık almışlar ayıkla yıka pişir canım çıktı ömrümde ilk defa bu kadar balık pişirdim ya kaynana elini bile sürmedi bişeye
Böyle bir imkanınız varsa gidin. Annenizle konuşun, annem hastaymış ya da babam hastaymış falan bir şey uydurun gidin. Çocuğunuzla mı gideceksiniz yoksa çocuğunuzu evde eşinizle mi bırakacaksınız?Aklıma geldi hafta gidebilirm ama tam karar vermedim ayıp olurmuki diyorum torunlarına çok düşkünler ilk ve tek torun onun için geliyolarda ben gidersem ayıp olurmu acaba
Ya yemek yapıyo arada da diğerleri yok özellikle banyo temizlemekten gına geldi karı koca abdest alıyolar heryer su içinde havlu yetiştiremiyorum
Yok o küçük kare bezler WC’den sonra kurulamak içinİdrarini kaçırdığı içindir ped gibi kullanıyor benimde annem öyle yapar zahmet olmamak için gizlice yıkar aşar görmeyelim diye ama rahatsız oldum konunuz dan çünkü kendi annemde böyle bende kalınca hiç rahatsız olmam kaynanam da böyle olsa rahatsız olmazdım uzun. Kalmaları etik değil ama bu tarz şeyler olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?