Ya bak yemek yapıyor 2 gündür yemeği o yapıyor ev işide bende mutfağı katıp karıştırıyor birşeydw diyemiyorum çünkü yemek yapıyor bu sefer hem yardım ediyoruz yemek yapıyoruz hemde de laf işitiyoruz oluyor onunduşında bulaşık tuvalet banyo temizlşk hep bende onlara dokunmuyor önceki mesajlarda biri yazmıştı melek olsa kanadı çarpar diye gerçekten öyle dünya iyisi olsunlar her işi yapsınlar ama yinede insan bir süre sonra yeter artık herkes evine diyor kocamla kardeş olduk iki çift sohbet edemez olduk mesafeliyiz soğuğuz onlar evdeyken karı koca ilişkisi yaşıyamıyoruzki ne gelsin yemek yapsın temizlik yapsın ne de bu ladar kalsın 1 hafta kalsın temiz mis yemeğide yaparım temizlikte yaparım hiç ses etmem ama 1 hafta 10 günden fazla kalmasınAnne çocuğa bakar mısın ben yemek yaparken de eğer namaz cüz bir şey derse o zaman yemeği senin işin bitip çocuğa bakabildiğin zaman yaparım de mutlaka yardım ettir yani
Öncelikle kendinizi kandırmayı bırakarak başlayın.Sadece kaynana değilki kocasıda bizde diğer oğluda bizdeydi yarın gidiyor 2 kişiyken 5 kişilik yaşam kolay olmuyor olmuyorrr 1 haftadır hem tesettürüne dikkat et hem ev işi hem yemek hem çocuk çok ağır çok geçen
2 kilo balık almışlar ayıkla yıka pişir canım çıktı ömrümde ilk defa bu kadar balık pişirdim ya kaynana elini bile sürmedi bişeye
O da rahatsız ki bişey diyemiyor ailesine . Kendi bilir 1 ay benden uzak kaldında aklı başına gelsin
Orası öyle tabii masifirliğin kısası makbüldür. Hatta yakınsa kalmalı bile değil günü birlik gidilip gelinmeli bence.Ya bak yemek yapıyor 2 gündür yemeği o yapıyor ev işide bende mutfağı katıp karıştırıyor birşeydw diyemiyorum çünkü yemek yapıyor bu sefer hem yardım ediyoruz yemek yapıyoruz hemde de laf işitiyoruz oluyor onunduşında bulaşık tuvalet banyo temizlşk hep bende onlara dokunmuyor önceki mesajlarda biri yazmıştı melek olsa kanadı çarpar diye gerçekten öyle dünya iyisi olsunlar her işi yapsınlar ama yinede insan bir süre sonra yeter artık herkes evine diyor kocamla kardeş olduk iki çift sohbet edemez olduk mesafeliyiz soğuğuz onlar evdeyken karı koca ilişkisi yaşıyamıyoruzki ne gelsin yemek yapsın temizlik yapsın ne de bu ladar kalsın 1 hafta kalsın temiz mis yemeğide yaparım temizlikte yaparım hiç ses etmem ama 1 hafta 10 günden fazla kalmasın
Aynı yaştayız...27 yaşımdayım 5 yıllık evliyim evet baştan hata yaptığımı kabul ediyorum cahillik işte ben iyi olursam onlarda bana iyi olur diyordum öyle olmuyormuş mesafe koymak gerekiyormuş geç olsada öğrendim yeni evlilere tavsiyemdir hep
Yara bandı çeker gibi asdhahaAynı yaştayız...
Yeni evlilere tavsiyede bulunmayın, kendiniz yapın
5 sene olmuş daha tecrübelisiniz artık, sizin evinizde kimin ne kadar kalacağına bile bir şey söyleyemiyorsunuz.
Eşinizle değil direkt kalmasını istemediğiniz insanlarla konuşacaksınız, bu işi siz çözersiniz kendinize güvenin bi prova yapın.
10 dakika sürecek en fazla konuşmanız.
Sonrasında evde birkaç günlük sessizlik kırgınlık olur onu da görmezden geleceksiniz.
Sonra bir ömür rahatlarsınız inşallah
Aynennn o an acıtacak sonrası bir huzur, bir rahatlama..Yara bandı çeker gibi asdhaha
Eşimin bir akrabası gelmişti benimde dişlerini banyodaki katı sabun koyma yerine su doldurup koymuştu hayatımın şokunu yaşadımKendim yazdım sandım bir an ,tıpatıp aynısı çamaşır ve bez olayı tam delirmelik Artı kayınpederde takma dişlerini banyoya da değil mutfağa her hangi bir kaseye koyup açık açık tezgaha koyuyordu deliriyordum, çoraplarını çıkarıp iç içe geçirip salonun kenarında parkeye fırlatırdı, bir kaç senedir deliliğe verdim kavga kıyamet evde gelmemesi için her pisliği yapıyorum napim, yüz bulup gelecek diye çocukları yazın sıcağında alıp memlekete bile gitmedim bu sene, nefes alsan yüz buluyor çünkü, öyle meraklılarki erkek çocuğunun evinde kalmaya o kadar benimsiyorlarki hayretler ediyorum
Çok güzel doğru söylüyosunuzda ben böyle konuşsam eşim çok ama çok kızar ben ona dedim konuşayım diye ama asla kabul etmedi çok alınganda insanlar yüzlerine direk böyle söylesem hemen kalkıp giderler bu sefer eşimle baş başa kaldığımızda daha büyük sorunlar oluşur. Benim ailem aynı şeyi yapsa eşimin böyle konuşmasını istememn ben konuşmak isterimAynı yaştayız...
Yeni evlilere tavsiyede bulunmayın, kendiniz yapın
5 sene olmuş daha tecrübelisiniz artık, sizin evinizde kimin ne kadar kalacağına bile bir şey söyleyemiyorsunuz.
Eşinizle değil direkt kalmasını istemediğiniz insanlarla konuşacaksınız, bu işi siz çözersiniz kendinize güvenin bi prova yapın.
10 dakika sürecek en fazla konuşmanız.
Sonrasında evde birkaç günlük sessizlik kırgınlık olur onu da görmezden geleceksiniz.
Sonra bir ömür rahatlarsınız inşallah
Komik geliyor olabilir ama işin gerçeği öyle değil, kendi evinde yok sayılıyorsun.ay yok artık
Benim tek istediğim kimse alınıp gücenmeden bu sorunun hallolması eğer eşim bu sefer konuşmazsa ben konuşacağım çünkü geride eşimin başını çok yiyorum o da çok geriliyor ama tutamıyorum kendimi ondan çıkarıyorum bütün stresimi gerçekten o da istemiyor ama evime gelen insana nasıl gidin derim diyemem diyor ama gittiklerinde söylicem bu kadar uzun kalmayın diye dedi onuda baya yıprattım aslındaEşinizde bütün suç
40 gün kalınır mı
Ayrıca rahatsız filan değil ağzınıza bir parmak bal çalıyor sadece
Ayrıca annenize gidecekseniz gidin neden o ayıp olur dedi diye oturuyoruz yerinizde
ayıpsa o kendi kayınvalidesine yapmasın
Siz birileri ne derse onu yapıyor gibisiniz
Canınız ne istiyor onu yapın
40 gün yaşamak istemiyorsanız bunu istemediğinizi kesin dille herkese bildirin
Bakın ben 18 senelik evliyimBenim tek istediğim kimse alınıp gücenmeden bu sorunun hallolması eğer eşim bu sefer konuşmazsa ben konuşacağım çünkü geride eşimin başını çok yiyorum o da çok geriliyor ama tutamıyorum kendimi ondan çıkarıyorum bütün stresimi gerçekten o da istemiyor ama evime gelen insana nasıl gidin derim diyemem diyor ama gittiklerinde söylicem bu kadar uzun kalmayın diye dedi onuda baya yıprattım aslında
Bazen de gücenmeleri gerekiyor. Ben kırdım da belki vaktinde ama sınırlarımı da öğrendilerBenim tek istediğim kimse alınıp gücenmeden bu sorunun hallolması eğer eşim bu sefer konuşmazsa ben konuşacağım çünkü geride eşimin başını çok yiyorum o da çok geriliyor ama tutamıyorum kendimi ondan çıkarıyorum bütün stresimi gerçekten o da istemiyor ama evime gelen insana nasıl gidin derim diyemem diyor ama gittiklerinde söylicem bu kadar uzun kalmayın diye dedi onuda baya yıprattım aslında
Sen eşinden bu kadar korkmaya devam ettiğin sürece çooook tepene binerler böyle. Onu yapamam bunu yapamam. E şikayet etme hizmete devam et o zaman ne diyelim?Çok güzel doğru söylüyosunuzda ben böyle konuşsam eşim çok ama çok kızar ben ona dedim konuşayım diye ama asla kabul etmedi çok alınganda insanlar yüzlerine direk böyle söylesem hemen kalkıp giderler bu sefer eşimle baş başa kaldığımızda daha büyük sorunlar oluşur. Benim ailem aynı şeyi yapsa eşimin böyle konuşmasını istememn ben konuşmak isterim
Bu kadsr korktuğunuz adamla nasıl evli kalıyorsunuz anlamadım. O kadar korkacak ne var patron mu bu başınızda?Çok güzel doğru söylüyosunuzda ben böyle konuşsam eşim çok ama çok kızar ben ona dedim konuşayım diye ama asla kabul etmedi çok alınganda insanlar yüzlerine direk böyle söylesem hemen kalkıp giderler bu sefer eşimle baş başa kaldığımızda daha büyük sorunlar oluşur. Benim ailem aynı şeyi yapsa eşimin böyle konuşmasını istememn ben konuşmak isterim
Babamlar da geliyor 1 ay kalıyorlar bazen çünkü mesafe uzak.Eşimin böyle gün saydığını hissetseydim çok bozulurdum.3 yaşında çocuğunuz varmış (bebek değil) size yardımcı olurlar işte ne güzel.Kv yemek yapsın dede çocuk baksın siz de diğer işlerinizi halledin1 haftadır kaynanam ve kayınpederim bizdeler. Onların adetidir geldiklerinde ne zaman gidiceklerini söylemezler bizde soramayız ne zaman gidersiniz diye ayıp olur. Ama genelde 20 gün kadar kalırlar en fazla. Bu bana çok bile ama eşim için katlanıyorum bana göre yatılı misafirin kalma süresi en fazla 1 hafta 10 gündür yani. Neyse bunlar geldiler 1 haftadır bizdeler bugün konusu açıldı ve aralığın 20 sinde uçak bileti almışlar 1 ay sonrası yani bu geçirdiğimiz 1 haftayla 40 gün olucak. Şok oldum ne diyeceğimi bilememdim bu 1 ay nasıl geçicek kara kara düşünüyorum çok sıkılıyorum. Gerçekten sizcede çok çok fazla değilmi 3 yaşımda bebeğim var çok yoruluyorum gün içinde hiç oturamıyorum
Benimkiler de gelemez pek. Burada 1 ay 2 ay kalanları gördükçe şok oluyorum. Bunun neyin sabrı?Ben zaten 5 günde kaynıyorum 7 günden sonra kimseyi çekemem. Eşim de çekmez. Kendisi der 40 gün kalmaya kalksalar. İnsanın evde düzeni kalmıyor, yemek çamaşır işleri bir yandan artıyor. Uzanıp rahat takılamıyorsun.Başlığa cevabım hiç gün
Valla benim kocamda istemez öyle ve zaten bizde kimse çok uç birşey olmadığı sürece kalamaz 1 ay ne ya uzak diye gelirsin 3 gün 5 gün hadi yok herkesde buna okey orası daha ilginçBenimkiler de gelemez pek. Burada 1 ay 2 ay kalanları gördükçe şok oluyorum. Bunun neyin sabrı?Ben zaten 5 günde kaynıyorum 7 günden sonra kimseyi çekemem. Eşim de çekmez. Kendisi der 40 gün kalmaya kalksalar. İnsanın evde düzeni kalmıyor, yemek çamaşır işleri bir yandan artıyor. Uzanıp rahat takılamıyorsun.
Kadınlar da tuhaf erkekler de tuhaf. Biz karı koca o kadar süre kimseyle aynı evde kalamayız. Evliya gibi sabırları var.
Yoo gelmez benim ailem aynı şehirde olmamıza rağmen çok sayılı evime gelmiştir emekle büyümenin gelip eve çöreklenmekle ilgisi nedir? Veya evime gelmiyor diye ailem olmuyorlar mı aile demek kabile gibi yaşamak demek mi? Konu sahibinin biraz aklı varsa gider annesine ama işte senin gibiler hep etrafındakiler maalesefYa insan hicmi evladinin evine gelemez.Ne zorluklarla buyuyor bir cocuk.Bence cok yanlis dusunuyorsunuz.Tabi 10 gunden fazla kalip kimse biktirilmamali ama hic gelmesin demek ne ayip.Onlar ordayken kalkip annesine kalmaya gitmek kovmaktan beter birsey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?