• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana kayınpeder kaç gün kalmalı

Ya insan hicmi evladinin evine gelemez.Ne zorluklarla buyuyor bir cocuk.Bence cok yanlis dusunuyorsunuz.Tabi 10 gunden fazla kalip kimse biktirilmamali ama hic gelmesin demek ne ayip.Onlar ordayken kalkip annesine kalmaya gitmek kovmaktan beter birsey.
Ya tabi gelsinler ben severim misafir bizede değişiklik oluyor ama bu çok kalma meselesi soğutuyor

Gitsem ayıp olur mu deyip 2 kilo balık ayikliyorsun. Kocan seni düşünse temizlenmis getirir bak buradan belli. Bulamadiysa kendisi temizlesin sen niye uğraşıyorsun? Böyle ayıp olur mu dersen daha cooook çekersin. Kocan pisirigin teki ayrıca konuscam demesine aldanma seni pispisliyo. Aç gözünü biraz
Balığı eşim almadı kayınpeder almış ayıklama yapmıyomuş balıkcı. Neyse olan oldu da eşimde pısırıklıktan değil evlendik evleneli annesi babası gelsin bizde kalsın çok ister hep arar çağırır bunlarda kıyamaz gelirler bende birşey dediğimde annem babam çağırcam tabi alış senden ben böyle gördüm diyordu ama artık baktı huzurumuz kaçıyor gelnelerini istemiyor eskisi gibi ama baştan onlara o yüzü verdi

Ya birde iğrendiğim birşey var iç çamaşırını elinde yıkıyor ve peteklerin üstüne atıyor görmek istemiyorum ya geçen kocasının külodunu yıkayıp peteğe koymuş bir de kare kare bezleri var onlarda yanında napıyo anları bilmiyorum
Kendim yazdım sandım bir an ,tıpatıp aynısı çamaşır ve bez olayı tam delirmelik Artı kayınpederde takma dişlerini banyoya da değil mutfağa her hangi bir kaseye koyup açık açık tezgaha koyuyordu deliriyordum, çoraplarını çıkarıp iç içe geçirip salonun kenarında parkeye fırlatırdı, bir kaç senedir deliliğe verdim kavga kıyamet evde gelmemesi için her pisliği yapıyorum napim, yüz bulup gelecek diye çocukları yazın sıcağında alıp memlekete bile gitmedim bu sene, nefes alsan yüz buluyor çünkü, öyle meraklılarki erkek çocuğunun evinde kalmaya o kadar benimsiyorlarki hayretler ediyorum

Annemle konuştuma ayıp olur gelme sık dişini dedi aynı evde yaşayanlar napsın idar et sayılı gün çabuk geçer falan dedi oda huzur kaçmasın diye uğraşıyor. Bide ben evde yokken kayınvalidem evi ne hale getirir temiz bakarmı düzenimi değiştirirmi bilmiyorum ben yanındayken bile mutfağı birbirine karıştırıyo gördüğümü düzeltiyorum gelince ne halde olur bilmiyorum
Anneniz eskinin çilekeş kadınlarından. Onların bakış açısı bugün dogru değil.

Kendim yazdım sandım bir an ,tıpatıp aynısı çamaşır ve bez olayı tam delirmelik Artı kayınpederde takma dişlerini banyoya da değil mutfağa her hangi bir kaseye koyup açık açık tezgaha koyuyordu deliriyordum, çoraplarını çıkarıp iç içe geçirip salonun kenarında parkeye fırlatırdı, bir kaç senedir deliliğe verdim kavga kıyamet evde gelmemesi için her pisliği yapıyorum napim, yüz bulup gelecek diye çocukları yazın sıcağında alıp memlekete bile gitmedim bu sene, nefes alsan yüz buluyor çünkü, öyle meraklılarki erkek çocuğunun evinde kalmaya o kadar benimsiyorlarki hayretler ediyorum
Ay gerçekten delirmelik offf . Geldiklerinden beri sağı solu arıyorlar biz oğlana geldik diye ne ispatlamaya çalışıyolar anlamıyorum

Anneniz eskinin çilekeş kadınlarından. Onların bakış açısı bugün dogru değil.
Bencede artık çağa ayak uydurmak lazım artık insanlar yatılı değil günlük misafiri bile ağırlamaya zorlanıyorlar insanlar yanlızlaştı bu dönemin getirisi bu kabul etmek istemeselerde gençlerin tercihlerine saygı duymak zorundalar onlar doğulu k*rt değiller ama doğuda doğup büyümüşler ben batılıyım istanbulda doğup büyüdüm onlara ayak uyduramıyorum aile huzurumuz kaçıyor olmuyor

Ay gerçekten delirmelik offf . Geldiklerinden beri sağı solu arıyorlar biz oğlana geldik diye ne ispatlamaya çalışıyolar anlamıyorum
Benim kaynanam da aynı böyle. Geldiğinde arka arkaya arıyor insanları. Birini kapatıyor hemen diğerini arıyor sonra diğerini derken 5 6 kişiyi arıyordu bilgi veriyordu 😊 oğlunun evine geldi diye göğsü kabarıyor heralde.

Benim kaynanam da aynı böyle. Geldiğinde arka arkaya arıyor insanları. Birini kapatıyor hemen diğerini arıyor sonra diğerini derken 5 6 kişiyi arıyordu bilgi veriyordu 😊 oğlunun evine geldi diye göğsü kabarıyor heralde.
Ayyy aynısı😂😂 maharet zannediyolar ay delirmelik yaa offf nasıl bir kafa bu

nereliler?
uzak yol ise 20 gün iyiymiş eğer senede bir geliyorlarsa

yöreden yöreye değişiyor durum
mesela bizim egeliler anca bir ay kalır
biizm karadenizli bakıcı vardı one öyle ne kadar az 3 ay kalsa ya derdi ondan sordum nereli diye :)
Demek ki insanına göre değişiyor.
Ben karadenizliyim ailem yalvar yakar 15 gün kalmazdı.Eşimin ailesi egeli 45 günden aşağı gitmezlerdi. Hoş eltim hemşehrilileri onda 1hafta anca kalırlardı. Kesinlikle kişiden kişiye değişiyor.

Ne güzel gelinler var ya 20 gün falan misafir eden okudukça şaşırıyorum, taharet bezi bilmem nesi detayları var bir de vallahi bravo, cennetliksiniz ahahahahahah

Demek ki insanına göre değişiyor.
Ben karadenizliyim ailem yalvar yakar 15 gün kalmazdı.Eşimin ailesi egeli 45 günden aşağı gitmezlerdi. Hoş eltim hemşehrilileri onda 1hafta anca kalırlardı. Kesinlikle kişiden kişiye değişiyor.
Yüz bulduklarına gidiyorlar ya memleket farketmiyor bence yanlış yaptık baştan çok yüz verdik

Ne güzel gelinler var ya 20 gün falan misafir eden okudukça şaşırıyorum, taharet bezi bilmem nesi detayları var bir de vallahi bravo, cennetliksiniz ahahahahahah
Ay dimi eşime diyorum benim yaptığımı kimse yapmaz kimse katlanmaz diyorum inanmıyor onlar hep babane dede bütün akrabalar bir arada yaşamışlar inanması güç geliyor bu da benim imtihanım diyorum

Offf bunu benim kayınpeder de yaptı.
Üstüne bir kere bıçakla o takma dişlerinin arasını temizleyip bıçağı çekmeceye geri koydu. Orada bayılacağım zannettim. Böyle böyle kendilerden nefret ettiriyorlar. Şimdi 7 yıldır gelemiyorlar. Ama onlara sorsan naptılar ki!!!

Yüz bulduklarına gidiyorlar ya memleket farketmiyor bence yanlış yaptık baştan çok yüz verdik
Kesinlikle
Sen benden çok gençsindir.
Hiçbir şey için geç değil. İçine attıkça orandan burandan çıkıyor. O balığı ayıklamayacaktın mesela. Burada kocalar suçlanır,haklılarda. Ama yine de kendini saydıracak olan sensin.

Back
X