kaynana kayınpederle aynı ev?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Sevgilimin ailesi kapicilik yapiyo.Evleri iki oda.5kisiler.Evlenimce ayni evde Yaşama konusu gecti.Ben o ev cok ufak cocuk falan olcak sigamayiz dedim.O da sacmalama o evde yaşamicaz zaten baska ev dedi.Ailesi birakmaz kapiciligi da.Ailemi birakamam diyo bazen.Bi de ben çalisiyorum.Cok sacma degil mi

Suan sevgi
Anladigim kadariyla esiniz sizi orda yasatmicak ama ailesinide alip baska bir evde yasamayi planliyor olabilir ev ev ustune olmaz kesinlikle kabul etmeyin
sevgilyiz suan da.o evde yasanmaz zaten.ama ailemi birakmam diyo.Bi de o cumlesini anlamadim ben

Rahat edemezsiniz.Eşin de istemez miymiş şöylebtelevizyon karşisinda yayilmak,kendine ait bir evi olsun,tamamen sizin himayenizde olsun falan.Ayri eve cikmak aileyi birakmak miymis yine gidersiniz canim.Bazen herkesin ayni zaman diliminde yasadigina inanasim gelmiyor.Sanki bazilari 1950 bazilari 2000ler gibi

Kardeşim nereden buldun böyle birini? Git normal, işi gücü olan, evlenip kendisine aile kurmak isteyen biriyle evlen. Annesine hizmetçi almak isteyen biriyle değil. Canına mı susadın?

Senin maaşınla ev tutarsiniz annesini babasını da alırsınız yanınıza gül gibi geçinir gidersiniz işte. . Ömür boyu mutlu mesut yaşarsınız. İşten gelirsin apartmanda servise çıkarsın, merdivenleri silersin. .. şikayet etmeye vaktin bile kalmaz zaten.. yasin kaç senin yaaa şaka misin sen???

Sacmaliyo.Suan ama
Suan sevgiliyiz ama acaba karari degisir mi.Ya rahat edemeyiz.bi de aileisnin kapiciligi birakcagini sanmiyom.

Ben zaten ayri ev istiyorum.orda yasanmaz ki

Sen bu adami evlenmeye ikna ettiysen kabul etmelisin

Bizim apartmanın kapicisi da adam karısı 2 çocukları birlikte 2 odalık bi dairede oturuolardi. Oglanlardan biri evlendi çocukları da oldu aynı evde hala oturuyorlar. Yatak odasını oğluyla gelinine vermiş evdeki diğer bütün kişiler aynı odada yatıyor kalkıyor yiyor içiyor... Gelin de bazen copleri çıkarıyor merdivenleri falan siliyor sürekli yapıyor mu bilmiyorum. Böyle bi hayatınız olabilir yani... Birakamiyorsa ailesini başına çalsın.

bu çocuk senin kabul etmeyeceğin her şeyle geliyor. hala ayrılmadığınız için şaşırdığım durumlar oluyor.

Ben zaten ayri ev istiyorum.orda yasanmaz ki
İsterse ev 10 odalı olsun. Rahat edebilecek misin? Nasıl insanlar olduğunu bilmiyorsun. Birçok insan kv, kp'i haftada bir gün görmeye tahammül edemiyor.
Sevgiliniz şimdi ikna olsa bile nişandan sonra yine baskı kuracak, 1 sene oturalım ev alırız diyecek. Bu seferde nişan atamam mahçup olurum aileme diye evlenmeyi kabul edersin. Bence hiç bu işlere bulaşmadan bitir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…