- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
soyLedigi cumle su.sacmalama o evde deil oturmucaz zaten dedi.anlamadim acaba daha buyuk evde hepimiz mi yasicaz.Zannetmiyorum o evde yaşatsın küçücük hem de öyle bişey yok demiş
sevgilyiz suan da.o evde yasanmaz zaten.ama ailemi birakmam diyo.Bi de o cumlesini anlamadim benAnladigim kadariyla esiniz sizi orda yasatmicak ama ailesinide alip baska bir evde yasamayi planliyor olabilir ev ev ustune olmaz kesinlikle kabul etmeyin
Kardeşim nereden buldun böyle birini? Git normal, işi gücü olan, evlenip kendisine aile kurmak isteyen biriyle evlen. Annesine hizmetçi almak isteyen biriyle değil. Canına mı susadın?Sevgilimin ailesi kapicilik yapiyo.Evleri iki oda.5kisiler.Evlenimce ayni evde Yaşama konusu gecti.Ben o ev cok ufak cocuk falan olcak sigamayiz dedim.O da sacmalama o evde yaşamicaz zaten baska ev dedi.Ailesi birakmaz kapiciligi da.Ailemi birakamam diyo bazen.Bi de ben çalisiyorum.Cok sacma degil mi
Suan sevgiliyiz ama acaba karari degisir mi.Ya rahat edemeyiz.bi de aileisnin kapiciligi birakcagini sanmiyom.Rahat edemezsiniz.Eşin de istemez miymiş şöylebtelevizyon karşisinda yayilmak,kendine ait bir evi olsun,tamamen sizin himayenizde olsun falan.Ayri eve cikmak aileyi birakmak miymis yine gidersiniz canim.Bazen herkesin ayni zaman diliminde yasadigina inanasim gelmiyor.Sanki bazilari 1950 bazilari 2000ler gibi
Ben zaten ayri ev istiyorum.orda yasanmaz kiOlacak iş değil. Ne demek ailemi bırakamam, ayrı ev kuramıyorsa evlenmesin. Şimdi aşktan gözünüz görmüyordur, iş ciddiye binince herşey batmaya başlar. Aranızda ki ilişkiyi resmiyete dökmeden bitir bence.
Sen bu adami evlenmeye ikna ettiysen kabul etmelisinSevgilimin ailesi kapicilik yapiyo.Evleri iki oda.5kisiler.Evlenimce ayni evde Yaşama konusu gecti.Ben o ev cok ufak cocuk falan olcak sigamayiz dedim.O da sacmalama o evde yaşamicaz zaten baska ev dedi.Ailesi birakmaz kapiciligi da.Ailemi birakamam diyo bazen.Bi de ben çalisiyorum.Cok sacma degil mi
Bak soye
soyLedigi cumle su.sacmalama o evde deil oturmucaz zaten dedi.anlamadim acaba daha buyuk evde hepimiz mi yasicaz.
İsterse ev 10 odalı olsun. Rahat edebilecek misin? Nasıl insanlar olduğunu bilmiyorsun. Birçok insan kv, kp'i haftada bir gün görmeye tahammül edemiyor.Ben zaten ayri ev istiyorum.orda yasanmaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?