- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Alakasi yok islerde.Ama paraya ihtiyaci oldugunda ailesi destek oluyo.Kendi parasini kendi kazaniyo oO zaman hiç gerek yok birlikte yaşamaya. Acaba sevgiliniz maddi olarak çok mu bağlı ailesine. Yani sürekli para takviyesi varsa o yüzden de öyle birşey demiş olabilir. Sevgiliniz ailesine işlerde yardım ediyor mu yoksa hiç alakası yok mu
Olmasın saakinnn aynı bahçedeyim evim ayrı ama evin icindekinden farklı değil bi yere gitcem haber ver geç gelcen haber ver annemlere giderim onun yemeğini pişirir öyle giderim yemek olmazsa arayıp rahatsıZ ediyor çünkü duymadigim laf kalmadı sonunda 5 6 aya evi ayırıyorumSiz ayni evdemi yasiyosunuzmya cok birakamiyosa ayni apartman falan olsum
Ohaa yaa.Benimki çok duskun ailesine.Ama ben memur falan olursam herhalde o zaman demez ayni ev diye.Hadi ayni apartmam olsa neyse de ben çalisacagim icin yemeklerini falan yapmam banane.Bana kendide o evde yasanmaz dedi.Bakalim zaman ne gostericek.Gerci bi gun ailesi kapiciligi birakirsa yanimiza gelirler herhalde baksana.Olmasın saakinnn aynı bahçedeyim evim ayrı ama evin icindekinden farklı değil bi yere gitcem haber ver geç gelcen haber ver annemlere giderim onun yemeğini pişirir öyle giderim yemek olmazsa arayıp rahatsıZ ediyor çünkü duymadigim laf kalmadı sonunda 5 6 aya evi ayırıyorum
Ee yani.Ben zaten ayri ev hatta elimden gelse ayri şehir istiyorum.Sanki ayni evde yasamayi kabul etcek kiz bulabilcekteSadece sevgi yetmiyo aşk bitiyo sevgi saygı koruma kollama bunlar önemli ezdirir yarın bugün ailesine sonra bak bi arkadaşın konusu var bosaniyo kız şimdi dayak yedi ağladı annesine babasına cevap vermedi diye
Bak soye
soyLedigi cumle su.sacmalama o evde deil oturmucaz zaten dedi.anlamadim acaba daha buyuk evde hepimiz mi yasicaz.
Baska ev olsada ailesi gelemez ki islerini birakipSiz bahane olarak ev küçük derseniz o da çözüm bulur başka ev der.
Neden ben aile yanında yaşamam demediniz direkt?
Şanslınız ki son anda ortaya atmamış bunu, artık niyetini/zihniyetini biliyorsunuz.
Ona göre davranırsınız.
Baska ev olsada ailesi gelemez ki islerini birakipAilesi yillardir bu isi yapiyo artik hallerinden de memnunlar ve rahatlar gayet
Bak soye
soyLedigi cumle su.sacmalama o evde deil oturmucaz zaten dedi.anlamadim acaba daha buyuk evde hepimiz mi yasicaz.
Ayyy gercektenmi bosa konustu bu kadar insan o zmanKonularınıza baktım, bu adam yeter ki evlenelim desin siz o küçük eve bile gidersiniz.
Kararini sen degistir bence.Kendinize ait bi evde daha rahat okacaginizi anlatabikirsinSacmaliyo.Suan ama
Suan sevgiliyiz ama acaba karari degisir mi.Ya rahat edemeyiz.bi de aileisnin kapiciligi birakcagini sanmiyom.
Onlar daha kaç yaşına kadar kapıcılık yapabilecekler ki? Öyle insanlar ellisinden altmışından sonra nasıl yapsın, sonuçta fiziksel ve yorucu bir iş. Ailemi bırakmam derken kastettiği şey evlenir evlenmez sizin onların evine gitmeniz değil anladığım kadarıyla. Bir süre sonra onlar işlerini bırakacaklar ve gelirleri olmadığından sizinle yaşayacaklar. Demek istediği bu.Ohaa yaa.Benimki çok duskun ailesine.Ama ben memur falan olursam herhalde o zaman demez ayni ev diye.Hadi ayni apartmam olsa neyse de ben çalisacagim icin yemeklerini falan yapmam banane.Bana kendide o evde yasanmaz dedi.Bakalim zaman ne gostericek.Gerci bi gun ailesi kapiciligi birakirsa yanimiza gelirler herhalde baksana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?