kaynana kayınpederle aynı ev?

Hayatının hatasını yapmak üzeresin koşarak uzaklaş

Birlikte oturacaksınız ama o evde değil. 5 kişiler diyorsun ama herhalde diğerleri küçük veya kız çocuklarıdır. Sevgilin büyük oğul olarak ailesiyle oturacaktır.
Birlikte oturmanın sakıncaları hakkında sabit bir konu olsa ne güzel olur. Niyetlenen kızlarımız açıp açıp okusalar. Yine de vazgeçmezler :) ama en azından biz her konuya aynı şeyi yazmaktan kurtuluruz.

Basligi okuyunca bile kotu oldum baska evde yasamasa bile belliki ayni yerden ev tutucak ev ev ustune olmaz senin annene bile yakin olsaniz evlilik iyi yurumuyo kavgslar cikiyo evlilige aile karistiginda kotu oluyo

Canım sakın kabul etme

Bak soye

soyLedigi cumle su.sacmalama o evde deil oturmucaz zaten dedi.anlamadim acaba daha buyuk evde hepimiz mi yasicaz.
Bence büyük bir evde hep beraber yaşayacağız deme olasılığı ağır basıyor ama siz yine de kendisine sorup iyice öğrenin, eğer büyük evde hep beraberse siz bu aşktan vazgeçin, çok pişman olursunuz çünkü.

Bana aynı şehirde yaşamak bile cok korkutucu gelirken aynı evde yaşamak fikri ölüm gibi geliyor. Karşına alır güzel güzel konuşursun. Canim benim senin ailen benim ailem olacaktır. Ama aynı evde iki bayan zor geçinir. Anne burası benim oğlumun evi yönetici benim der eş hayır benim eşimin evi benim söylediğim olacak der. Sonuç olarak huzurumuz bozulur. Gelin kaynana arasında sende kalmak istemezsin. Bende gelin kaynana kavgasının içinde olmak istemiyorum. Iyiyken kötü olmayalım. Bu konuda benim fikrim aynı evde yaşamak istemiyorum. Beni anlamanı istiyorum dersin. Bakarsın tutumuna. Eğer ısrarla hayır aynı evde yaşayacağız. Ya aynı ev ya da ben yokum derse. Tamam yok ol o zaman derdim ben olsaydım. Ilerde her gün aglayacagima şimdi ağlarım derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…