- 28 Aralık 2016
- 1.079
- 2.064
- 48
- 42
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Kabus gibiBizim apartmanın kapicisi da adam karısı 2 çocukları birlikte 2 odalık bi dairede oturuolardi. Oglanlardan biri evlendi çocukları da oldu aynı evde hala oturuyorlar. Yatak odasını oğluyla gelinine vermiş evdeki diğer bütün kişiler aynı odada yatıyor kalkıyor yiyor içiyor... Gelin de bazen copleri çıkarıyor merdivenleri falan siliyor sürekli yapıyor mu bilmiyorum. Böyle bi hayatınız olabilir yani... Birakamiyorsa ailesini başına çalsın.
Suan sevgi
sevgilyiz suan da.o evde yasanmaz zaten.ama ailemi birakmam diyo.Bi de o cumlesini anlamadim ben
Açık açık ayrı evimiz olacak mı diye sor. Sonra bir aksilik olabilir. Düşüncelerini net belli etmesen, sonrasında çok sıkıntı çekersin.Sevgilimin ailesi kapicilik yapiyo.Evleri iki oda.5kisiler.Evlenimce ayni evde Yaşama konusu gecti.Ben o ev cok ufak cocuk falan olcak sigamayiz dedim.O da sacmalama o evde yaşamicaz zaten baska ev dedi.Ailesi birakmaz kapiciligi da.Ailemi birakamam diyo bazen.Bi de ben çalisiyorum.Cok sacma degil mi
Onu anlamadim bunu anlamadim anlamadigin seyleri soramiyomusun sevdicegine bide evlenneyi dusunyosun allah akil fikir versinSuan sevgi
sevgilyiz suan da.o evde yasanmaz zaten.ama ailemi birakmam diyo.Bi de o cumlesini anlamadim ben
Siz ayni evdemi yasiyosunuzmya cok birakamiyosa ayni apartman falan olsumSakın sakın sakin amannnn diyorum baştan konuş bunlari hatta sor sen bunu dedin ne demek bu benim kafama takıldı diye nasil is bu ailemi bırakamam ona zaten at aileni diyen mi var ama kendi ailesini de kuracak sakın ha beraber derse bile oturmayı kabul etme şimdi üzül sonra daha çok üzülürsün bizde son bir aydır hiç durulmuyor sular dün gece eşim kalktı uykusundan tuvalet neredeydi dedi şok oldum bizim psikolojimiz bozuldu artık benim durumuma dusme
Hem kapicilik yapiyo hem orda oturuyolar.ben sanmiyorum bu isi birakcaklarini.Ailemi birkmam demesi takldi kafama.ama hep diyo bana evimiz ayri olcak diye.Tabiki geciniriz.Bi de atansam rahat rahat gecinirizSevgilinin ailesi kapısını yapıyorsa çalıştıkları apartmanı birakmazlar sanırım. Yani çalıştıkları ve oturdukları apartman birse tabi. Değilse daha geniş bir yere çıkıp beraber yaşama olayı gündeme gelmiş olabilir.
Sizin ve sevgilinizin ayrı ev grcindirecek kadar geliri var mı
O zaman hiç gerek yok birlikte yaşamaya. Acaba sevgiliniz maddi olarak çok mu bağlı ailesine. Yani sürekli para takviyesi varsa o yüzden de öyle birşey demiş olabilir. Sevgiliniz ailesine işlerde yardım ediyor mu yoksa hiç alakası yok muH
Hem kapicilik yapiyo hem orda oturuyolar.ben sanmiyorum bu isi birakcaklarini.Ailemi birkmam demesi takldi kafama.ama hep diyo bana evimiz ayri olcak diye.Tabiki geciniriz.Bi de atansam rahat rahat geciniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?