gelişmelerden haberdar edicem sizi inşallah mutluluğumuza bir engel çıkarmazlar zamanında bu evden 1 tane eşya vermem çeker gidersiniz demişti gerçi buna babası müsade etmez aman vermesinler ben eşimle coçuğumla mutlu olayım baştan yaparım herşeyimi
Kızlar eşim bana çok ilgi göstermeye başladı beni çok özlemiş evde konuşalım dedibende eve gelmem mazallah annen falan görür gelir dedim kendimize neden bu eziyeti ediyoruzki dedim taşınmayacakmıyız o evden bir kaç ay bu şekilde idare edip borçlarımızı hafifletelim dedim tamam dedi :) Birde arkadaşımızla konuşmuş beni haklı buluyormuş annem çekilir gibi değil kız haklı demiş ama annem ne yapabilirim demiş bunu duymak bile bana yetti
canım dikkat et ne olur bebişini sendenalmasınlarr içim bi kötü oldu birden...
en doğru kararı almışsın bence
umarım kararının arkasında durabilirsin
ay konu komşu görür el ele tutuşmayın diyenide ilk görüyorum
Bugünki Gelişme eşim kızımı ailesine göstermek istiyor hafta sonu bir işimiz var ordan sonra gideriz dedi ben dedim katiyen gelmem bu zamana kadar gidip görüşmemişte ailesiyle ilkez çocukla gidicek bağırış çağırış olacak olmaz dedim mecbur göstermem gerek dedi daha fazla kapanmaz yaralar açılır dedi bende açılan açılmış zaten dedim ya çocuğumu vermek istemezlerse dedim zamında böyle bir girişimde bulundular çünkü onlar vermesenler ne olur ben kabul etmemki öyle birşeyi dedi. ben alışveriş merkezinde beklerim 1-2 saatliğine gösterip gelirsiniz yanıma demek zorunda kaldım ne yapayım bilemedim..
bnde kaynanamla karşılıklı oturuyorum.
snnki kadar fena olmasada yinede iyi biri sayılmaz.
kaynana en nihayetinde.
bnce kararından dönme ev açmadan gitme.
madem bu kadar durdun biraz daha bekle.
bide teldede pek konuşma derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?