Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke anneniz gelseydi daha rahat olurdunuzKizlar zaten cogu gelin kaynananin yasadigi sıkıntıyı yasadim uzun uzun anlatmaya gerek yok klasik oglan pirlanta gelin bakır durumu. Suanki yaşadığım durum kaynanam tup bebek surecimde bana bakmak icin bizde kaliyor kayinpederle yaklasik 1 aydir. Gecen hafta transfer oldum haliyle ilaclardan ötürü gaz kabizlik sorunlarim oluyor. Kaynanama gazsiz kabizlik yapmayan yiyecekelr yap diyorum olmuyo yine kendi istedigi gibi yapiyor. Dun kurutulmuş fasulye bugun taze fasulye yedim. Kendileri kelle paca yedi ben yemem sevmediğimi bilir. Transfer gününden beri benim sevmedigim seyleri pişiriyor kendilei sevip yiyor anliyorum ama bu surecte bana oncelik vermek gerekmezmi. Yemekler hep oglunun sevdigu yemekler birde asla beni dinlemez cocuga sunu yedirme alerji yapiyo derim bisi olmaz yesin yesin büyüsün bunu yapma gaz yapiyo bisi olmaz o gazini çıkarıyor vs vs vs vs. Eşim genelde annesinden taraf olur bisi desem surat bes karis az once yine aynisi oldu ben odaya geldim cocugu yanima aldim bu saatte yatıyorum sinirimden. Yani bu bizi anlamayan bizi bi halt yerine koymayan kaynanalarla biz nasil basa cikacaz
Niye kaynananiz size bakiyo tüp bebek yaptirirken? Ben de yaptirdim, kimse bana baksin diye beklemedim. En fazla transfer günü disardan siparis etmisizdir, gerek yok ki kimseye. 2 tencere yemek icin cekemem kimseyiKizlar zaten cogu gelin kaynananin yasadigi sıkıntıyı yasadim uzun uzun anlatmaya gerek yok klasik oglan pirlanta gelin bakır durumu. Suanki yaşadığım durum kaynanam tup bebek surecimde bana bakmak icin bizde kaliyor kayinpederle yaklasik 1 aydir. Gecen hafta transfer oldum haliyle ilaclardan ötürü gaz kabizlik sorunlarim oluyor. Kaynanama gazsiz kabizlik yapmayan yiyecekelr yap diyorum olmuyo yine kendi istedigi gibi yapiyor. Dun kurutulmuş fasulye bugun taze fasulye yedim. Kendileri kelle paca yedi ben yemem sevmediğimi bilir. Transfer gününden beri benim sevmedigim seyleri pişiriyor kendilei sevip yiyor anliyorum ama bu surecte bana oncelik vermek gerekmezmi. Yemekler hep oglunun sevdigu yemekler birde asla beni dinlemez cocuga sunu yedirme alerji yapiyo derim bisi olmaz yesin yesin büyüsün bunu yapma gaz yapiyo bisi olmaz o gazini çıkarıyor vs vs vs vs. Eşim genelde annesinden taraf olur bisi desem surat bes karis az once yine aynisi oldu ben odaya geldim cocugu yanima aldim bu saatte yatıyorum sinirimden. Yani bu bizi anlamayan bizi bi halt yerine koymayan kaynanalarla biz nasil basa cikacaz
Bende yaptırdım inan kimse bana baksın diye beklemedim annemde bütün gün yatıp kendini hasta moduna sokma dedi aynen dedigin gibi ilk gün sadece dışarıdan yedik onun dışında her işimi kendim yaptım ev temizliğinde eşim yardımcı oldu o kadar ki benim kayınvalidem yok vefat etti kayinpederim bizimle kalıyor.Niye kaynananiz size bakiyo tüp bebek yaptirirken? Ben de yaptirdim, kimse bana baksin diye beklemedim. En fazla transfer günü disardan siparis etmisizdir, gerek yok ki kimseye. 2 tencere yemek icin cekemem kimseyi
Tup bebekte niye birisi size bakiyor anlamadim. Ben de tup bebek annesiyim, hamileligimin 3. Ayina kadar kimse bilmiyordu bile tup bebek tedavisi gordugumu. Normal hayatiniza devam edin, birinin size bakmasina gerek yok.Kizlar zaten cogu gelin kaynananin yasadigi sıkıntıyı yasadim uzun uzun anlatmaya gerek yok klasik oglan pirlanta gelin bakır durumu. Suanki yaşadığım durum kaynanam tup bebek surecimde bana bakmak icin bizde kaliyor kayinpederle yaklasik 1 aydir. Gecen hafta transfer oldum haliyle ilaclardan ötürü gaz kabizlik sorunlarim oluyor. Kaynanama gazsiz kabizlik yapmayan yiyecekelr yap diyorum olmuyo yine kendi istedigi gibi yapiyor. Dun kurutulmuş fasulye bugun taze fasulye yedim. Kendileri kelle paca yedi ben yemem sevmediğimi bilir. Transfer gününden beri benim sevmedigim seyleri pişiriyor kendilei sevip yiyor anliyorum ama bu surecte bana oncelik vermek gerekmezmi. Yemekler hep oglunun sevdigu yemekler birde asla beni dinlemez cocuga sunu yedirme alerji yapiyo derim bisi olmaz yesin yesin büyüsün bunu yapma gaz yapiyo bisi olmaz o gazini çıkarıyor vs vs vs vs. Eşim genelde annesinden taraf olur bisi desem surat bes karis az once yine aynisi oldu ben odaya geldim cocugu yanima aldim bu saatte yatıyorum sinirimden. Yani bu bizi anlamayan bizi bi halt yerine koymayan kaynanalarla biz nasil basa cikacaz
Hangi kayınvalide gelininin sevdiği yemeği yapar bilmiyorum. Kendi yakınınızdan biri gelseydi keşke.