kaynana kaynana iki bacaklı dana :(((

Konu sahibi arkadas bence cok sinirlenmis ve uslubu o yuzden sert olmus,

Benim kayinvalidem cok iyi bir insan cok da memnunum, ama herkes kayinvalide konusunda sansli olmuyor,

Koni sahibi saygisizlik yapacak olsa kayinvalidesinede saygisizlik yapar gelip burda dertlesmezdi, buyugum deyip kirici olamadigi icin

Burda yaziyor. Uslubunu tabiki tasvip etmisyoruz ama sinirlenip yazdigi belli, paylasim degil sanki hukuk sitesine donustu gibime geldi

Birden

evet ya aynen herkes kaynana sever oldu başıma meğerse bi ben kötüymüşüm.

Allah'ım terbiyeye bak
bunu yazan bayan bir de değil mi. cok yazık
kibledim.

benimle muhatap neden oluyo böyleleri ya.komiksiniz gerçekten.şu sitede günde onlarca hakaret okuyorum bi kere bile görev sanıp sizler gibi yazmıyorum.ama maşallahh sizler terbiye abidelerisiniz ! ya hani....bişey derdimde neyse

ne gibi bir şey derdin acaba? lütfen söyle
ya hu sen geçen siyasette saydırıp saydırıp bu forumda olmak istemiyorum diyen üye değil miydin?
dur ben kib mesajıma bunu da yazayım da uı olmak istediğini belirteyim
insanlara yardım ibadettir

evet ya aynen herkes kaynana sever oldu başıma meğerse bi ben kötüymüşüm.

Hatibulut , konuna daha sen böyle celallenmeden ilk sayfada yorum yapmıştım , sonraki cevapların da yanılmadığımı destekledi.Aferin bana değil mi ?

Sorun kayınvalide sevmek sevmemek değil , bilirsin ki KK da genellikle gelinler haklı görülür . Sorun üslup. Sen böyle yazdıkça insanlar doğal olarak kafalarında ''hmmm burada böyle ise evde nasıldır ? '' diyorlar .Takdir edersin ki senin hakkında elimizdeki tek done buraya yazdıkların , ona göre yorum yapıyoruz .

Eşimin annesinden çok hoşlandığım söylenemez. Tarz olarak farklıyız . Öyle onu bir kaşık suda boğacak fantazilerim de yok , canım annem diyecek sevgim de . Hatta bak seninle bir ortak nokta , bende eline valizini alıp , beeeeen geldim diye zırt pırt kapımda görmekten hoşlanmam .

Ama evlendik , koca koca insanlar olduk demek ki... İstemediğimiz durumlarla karşılaşınca , insanlara dana demek , lanlı lunlu arkasından konuşmak yerine , acaba ne yapmalıyım da onu vazgeçiririm onu düşünürüz.Kendimizi ifade etmek , ifade ederken de seviyeyi korumak önemlidir , hem reelde hem sanalda

söylersem dava falan açarsın adam yerine koyup bide para isterler senin için

Konunu okudum . Hakli oldugun noktalar var inkar edemem fakat kaynanan açısından düşün .kizi kovmus oglu hazir degiliz demis diyosun ne yazik o kadina . Aynisi senin ya da benim başıma gelebilir . Sende haklısin mesafe koy ama dislayacak boyutta olmasin bari .

söylersem dava falan açarsın adam yerine koyup bide para isterler senin için

Seviye sorunu oldugunu gördüğüm yerde susarım
konuşmayı bilmiyorsunuz bari böyle siteleri meşgul etmeyin.
hadi eyvallah

Son düzenleme:

haklı olduğum halde sinirli olduğum halde bazı insanların gelip daha olan olayların tamamını bilmeden beni suçlar sözleri bak bak şuna tarzı konuşmaları kim olsa onuda gerer.olay kaynanamdan bana döndü zaten baksana gidimde kaynanamı dövim bari akşam hahay şaka bi yana sinirim geçti buradakilere sayarken

tüm sayfaları okuyunca harbiden üslup çok tuhaf yaa evet sitemlerinde haklısın 2 sokak mesafedeki kaynanasını kimse evinde yatılı istemez üstelik kendi evinde misafir ağırlıyacak vs bunlarda zaten haklısında tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok, burda kv için danada desek başka lakaplarda bulsak sana bi yararı olur mu, ilk yorumumda demiştim gene diyorum gerekirse kocanlada dövüşürsün kv ilee, derdini anlatırsın ama anlatırsın yani, dolup dolupta lütfen burdaki kızlara patlama

Sen bu guzel uslubunla buralarda fazla yasamazsin.

güzelim sorun şu ki ben sizin gbi ekran içinde yaşamıyorum bi hayatım bi ortamım var yani "buralarda yaşamıyorum" ve sen gbi "buralarda " olmazsam ölmem emin ol

canım farkındaysan millet konuyla değil benle uğraşıyo

güzelim sorun şu ki ben sizin gbi ekran içinde yaşamıyorum bi hayatım bi ortamım var yani "buralarda yaşamıyorum" ve sen gbi "buralarda " olmazsam ölmem emin ol

O zaman hoşçakalın, topiğiniz kapatılacak tüm yorumlar incelenecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…