kaynana kaynana iki bacaklı dana :(((

terbiyeli konuş madem yorumlardan rahatsızsın konu açmaaa.Benim kayınvalidemin başımın üzerinde yeri var

anlamayan bu olayı yaşamayan bilemez ve bilmeyeninde beddua eder gibi inşalllahhhh sende yaşarsın bunları diyerek yorum yapması ne kadar doğruysa benm kızmamda o kadar doğru...

HATİBULUT çok sinirlendin ne dediğini pek bilmiyorsun biraz sakinleş canım yoksa banlanacaksın

tamam canım

Başlığa koyduğunuz tabir de, bunu eleştiren arkadaşlara verdiğiniz cevaplar da son derece itici. İnsanın yaşadıklarınıza hak vereceği varsa bile ister istemez tepki duyuyor. Bence üslubunuzu tekrar gözden geçirin.

Konu hakaretten geçilmiyor maşallah her eleştirene bi hakaret bu konunum kiblenme zamanu gelmiş geçiyor ha bana da hakaret edip küfredip zaman harcamayın çünkü bakmıcam.

Düşüncesiz bir kaynanan varmış, benimkide öyledir. Allahtan uzak oturuyorum, ayrı semtlerde. Benimkide beni hırpalamak ister ama eşim sağolsun direk cevabını verir. Annesinin geçimsiz biri olduğunu bildiğinden korur beni :)

konunu okuyunca kendi annem aklıma geldi ve üzüldüm açıkcası.. babam vefat etti bende evlendikten sonra annem evde tek kaldı abimlerle altlı üstlü oturuyolar annem evde tek kalmasın boşuna doğal gaz parası vermesin diye abimler aşağı çağırdılar bi süre aşağıda kaldı diğer abimin yanına gitti 2 hafta orda kaldı benim yanıma geldi 1 ay yanımda kaldı benim anneminde yardıma ihtiyacı çok şükür kendi işini kendi görüyo ama anne sonuçta bi köşeye atmak olmuyo kaynanamla hiç anlaşamam ama aynı durumda o olsa oda gelse bişey demezdim hatta daha dün düşündüm eşimin babaannesi biraz rahatsız eğer kocası filan olmasaydı yardım edecek kimsesi olmasaydı buraya getirir bakardım diye..
Eğer benim yengelerimde böyle düşünüyosa gerçekten çok üzücü ilerde sende aynı duruma düşebilirsin o yüzden biraz merhametli ol lütfen..

grçekten yaşamayan bilemez diyorum daha evlenmeyenler yorum yazıyo sonra ben kötü oluyorum

evlatlarının gelinlerinin ve ailesinin en merhametlisi ben olduğum için bana geliyor biliyorum ama eskiden yaşanılan olaylar yüzünden samimi olamıyorum olmasınıda istemiyorum..bence bu benm hakkım.

Ama şöyle bir hikaye vardı hatırladığım kadarıyla:kadının damadı çok iyiymiş, kızına her konuda çok yardımcı olurmuş, ütüde ne bilim ev işlerinde felan. kadın herkese ne iyi damadım var der çok sevinirmiş.

oğlu da damadı gibiymiş, eşine yardım edermiş. ama kadın gelinine söver dururmuş, oğlumu çalıştırıyor, kötü gelin v.s v.s diye

benim kaynanam ve çoğu kaynana bu zihniyete sahip maalesef. anne ile kaynana asla bir olamıyor, bende çok denedim ama olmuyor maaleseffff

Konunuzuda yapılan yorumlarıda okudum.
Uslubunuz çok yanlış, başlığınız çok itici, yorum yapan arkadaşlara da salak gibi bir tabir kullanmanız hiç hoş değil.
Konunuzla alakalı olarak şunu söyleyebilirim, burda insanlara yorum yazarken hiç çekinmemişsiniz, küfüre varan kelimeleriniz var, kaynananızın mı hakkından gelemediniz , şaşırdım doğrusu.
Geleceğini duyduğunuz zaman, anne biz çalışıyoruz yokuz sabahtan akşama kadar, sıkılırsın evde gelme deyiverseydiniz
Misafir konusundada anne ben bu evin hanımıyım ben evde yokken misafir gelmesi doğru olmaz, evin yakın sana çağır arkadaşlarını deyin geçin.
Kaynananıza söyleyin bitsin yani. Yüzüne sus pus olup gelip burda önünüze gelene çatmanın manası ne ki?

evlatlarının gelinlerinin ve ailesinin en merhametlisi ben olduğum için bana geliyor biliyorum ama eskiden yaşanılan olaylar yüzünden samimi olamıyorum olmasınıda istemiyorum..bence bu benm hakkım.

Gercek düşüncelerini kv yüzüne söyle o zaman.Bilsin kadın.Yaptıklarının farkına varsın.....
Merhametli gelinin,gercekte ne düşündügünü bilsin ona göre davransın.Sen bilirsin anne deyip sinir olmakla gecmez günler.Ya konuşcaksınız düzgünce kv.Ya da yaptıgı herseyi içinizde sindirmeyi becerebilceksiniz....

sizde kapilari kitleyin öyle cikin :) inanin ben öyle yapmak zorunda kaldim kayinvalidem degilde ufak görümcem biz evde yokken girmis yatak odasina orayi burayi karistirmis ama daha ufakti 13-14 yasinda simdi artik yapmiyo elhd :) ozaman ama cok kizmistim bune diye her evden ciktigimda kitliyorum bende kapiyi anlayan anlar sizde göstermesini istemediginiz yerlerin kapilarini kitleyin

kızım bak evli değilsin bişey değilsin ağzımı bozma benim git işine bak.o inşallah dediğin şey senin başına gelirse görürüm g.tünü

bazı arkadaşlarda sinirimden yazdığım şeylere salak salak yorumlar yazmışlar.başına gelmeyen gerçekten anlamaz..

senin gibilerede maydonoz derler.tabi anlayana..

kaynanasın heralde çekemediysen çatla

grçekten yaşamayan bilemez diyorum daha evlenmeyenler yorum yazıyo sonra ben kötü oluyorum

evli degilim diye bir küfür de ben yiyecegim sanırım.
fakat bu yanıtların bir kısmını evli arkadaslara vermissiniz...

sesinizi cıkaramayıp hep içine atan biri oldugunuza inanmak zor. ya da nasıl cumle kuracagınızı bilemediginizden susmak zorunda kalıyorsunuz...

cumleleriniz KİBlendigi halde burdasınız ama birazdan mune gelir, simdiden gule gule...

sende yakında evlencen dimi :))) sakın benm yaptıklarımı yapma

Yok şuan çok yakın değil..
Benim kayınvalide adayım başka bir şehirde yaşıyor, farklı bir durum söz konusu değilse sene de 2 defa falan ancak gelebiliyor. Ama burada olsaydı da sorun çıkaran bir tip olacağını zannetmiyorum çünkü 3 tane gelini var şuan ve bırakın yatıya kalmayı davet edilmeden oturmaya bile gitmiyor. Tabiki yaşayıp göreceğiz, Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…