terbiyeli konuş madem yorumlardan rahatsızsın konu açmaaa.Benim kayınvalidemin başımın üzerinde yeri var
rica ederim ama bana sorarsan temizlik yapıyorsa etrafı bozmuyor düzeltiyorsa arada karışma derim gelsin ama bizimki ilk denemede pek iyi izlenim bırakmadı
Bakın yine aynı şeyi yapıyorsunu ne alakası vat kaynanamla valla bende yaşadım çok şey hala arada yaşıyorum ama dana filan demem diyemem saygı diye birşey var eşim saygısız diye siz bir bayan olarak aynı şekilde mi olmanuz lazım hadi kaynanaya sinirlisin dedin, senin üslubunu eleştirenlere de burada kaynanasın heralde çatla, sende maydonozsun filan deme lüksünüz yok olamaz.eşin hayır de demiş sana yüzüne diyemiyorsun burada patlıyorsun o kadar sorunun oldu madem söylebahane bul burda ağzınıza gelim deyip eve gidince başka olmayın.
HATİBULUT çok sinirlendin ne dediğini pek bilmiyorsun biraz sakinleş canım yoksa banlanacaksın
seninki iyi temizlemiyomu
ne annem ne kayınvalidemi evime çayyemek dışında çağırmam ne temizliği zaten onlarda pek teklif etmiyorlar
kızım bak evli değilsin bişey değilsin ağzımı bozma benim git işine bak.o inşallah dediğin şey senin başına gelirse görürüm g.tünü
düşüncesiz bir kaynanan varmış, benimkide öyledir. Allahtan uzak oturuyorum, ayrı semtlerde. Benimkide beni hırpalamak ister ama eşim sağolsun direk cevabını verir. Annesinin geçimsiz biri olduğunu bildiğinden korur beni :)
konunu okuyunca kendi annem aklıma geldi ve üzüldüm açıkcası.. Babam vefat etti bende evlendikten sonra annem evde tek kaldı abimlerle altlı üstlü oturuyolar annem evde tek kalmasın boşuna doğal gaz parası vermesin diye abimler aşağı çağırdılar bi süre aşağıda kaldı diğer abimin yanına gitti 2 hafta orda kaldı benim yanıma geldi 1 ay yanımda kaldı benim anneminde yardıma ihtiyacı çok şükür kendi işini kendi görüyo ama anne sonuçta bi köşeye atmak olmuyo kaynanamla hiç anlaşamam ama aynı durumda o olsa oda gelse bişey demezdim hatta daha dün düşündüm eşimin babaannesi biraz rahatsız eğer kocası filan olmasaydı yardım edecek kimsesi olmasaydı buraya getirir bakardım diye..
Eğer benim yengelerimde böyle düşünüyosa gerçekten çok üzücü ilerde sende aynı duruma düşebilirsin o yüzden biraz merhametli ol lütfen..
evlatlarının gelinlerinin ve ailesinin en merhametlisi ben olduğum için bana geliyor biliyorum ama eskiden yaşanılan olaylar yüzünden samimi olamıyorum olmasınıda istemiyorum..bence bu benm hakkım.
ben zaten çalışıyorum evde olsam kaçar giderdim.sorun orda zaten evimin tüm mahremiyetini elaleme serecek evimi gösterecek millete yaarkadaşlar surat yap diyorlar ama benm eşim akşam geldi oturdu tv başına tek kelime etmedi anasıyla.anasıda döndü bana konuşuyo.kalkıyorum iş yapıyorum kurtulmak için otur diye zorluyo.erken yatıyorum niye erken yatıyorsun diyo
kızım bak evli değilsin bişey değilsin ağzımı bozma benim git işine bak.o inşallah dediğin şey senin başına gelirse görürüm g.tünü
bazı arkadaşlarda sinirimden yazdığım şeylere salak salak yorumlar yazmışlar.başına gelmeyen gerçekten anlamaz..
senin gibilerede maydonoz derler.tabi anlayana..
kaynanasın heralde çekemediysen çatla
grçekten yaşamayan bilemez diyorum daha evlenmeyenler yorum yazıyo sonra ben kötü oluyorum
sende yakında evlencen dimi :))) sakın benm yaptıklarımı yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?