kaynana kaynana iki bacaklı dana :(((

Beni SBK (Saygi Bulma Kurumu) dan gonderdiler. Bu topige biraz saygi lazimmis.

Konu sahibi normalde konunu okusam senin icin hakli derdim. Sen evde yokken kayinvalidenin evinde isi yok bencede. Hakli bile olsan haksiz duruma dusuyorsun, buradaki yorumculara kizmaya hakkin yok + uslubun cok itici. Biraz ilimli olsan cevrendekilerin de degistigini goreceksin.

Bu kaynanalar ne deseniz yaparlar.burunlarini her yere sokarlar kendilerini bi sey zann ederler.bizim memleketde bi laf var utanmasan oynamaga ne var.iste bunlarda utanma surati yok.yuzsuzler.arsiz kaynanalar.bi ogul doguruyorlar butun hayati zikkim zehir ediyorlar geline de ogullarina da .zikkim zehir olsun hayat bu kaynanalara.

burada insanlara verip veriştireceğinize, kayın validenizin arkasından atıp tutacağınıza
yüzüne bunları söyleme cesaretini ve erdemini gösterebilseydiniz keşke ortada bir sorununuz kalmazdı.
sorun çözmek için bir girişimde bulunmadan mızmızlanmak garip oluyor biraz.
yüzüne söylemek çok zorsa arkasından da bu denli çirkin atıp tutmaya hakkınız yok bence.

grçekten yaşamayan bilemez diyorum daha evlenmeyenler yorum yazıyo sonra ben kötü oluyorum

Buraya konu açıyorsanız
Evli olan daa yorum yazabilir olmayan da
Sadece evliler yorum yazsın deme hakkınız yok
Her üyenin yorum yapma hakkı eşit
Hele evli değil diye saygınıza konuşmaya hiç hakkınız yok!

ben istemem gerekirse eşimle gerekirse de annesiyle dövüşürüm zaten adam olan adam beni bu konuda anasıyla muhatap etmez, ben aynı şehirde kalma işine bile karşıyım ki aynı mahalle ne demek, arkadaşlarınıda kendi evinde ağırlasın 3 günlük dünyada kimse istemediği şeyleri yapmak zorunda değil sinir küpü oluyoruz da noluyo geçen bi tansiyonum yükseldi ölüyorum sandım ee can tatlı tabi kimse için canımı üzemem bu seni gaza getirme çabası değil yarınımız belli değilken gerçekten kimseyi çekemem ben lafını ver oturt istemiyorum de, istemiyorum kelimesi saygısızlık içermez hakaret değildir insani bi kelimedir insanlar nasıl evet/istiyorum dendiğinde dört köşe oluyolarsa hayır/istemiyorumu da cevap olarak kabul etmeli

canım sağol düşüncelerin için

Burada verdiginiz catapat cevaplarin yarisini Kayinvalidenize ve esinize kullansaniz, en azindan kalma sorununu halledersiniz!!!
Kayinvalidenizin davranisi hic hos degil, cözüm istiyorsaniz susmiycaksiniz, kavgasiz cözüm istiyorsanizda uslübunuza dikkat edip susmiycaksiniz... Eger susuyorsanizda, kabullenip kösenize cekilin, burdaki insanlara satasarak sinirinizi gecirmeyin...

terbiyeli konuş madem yorumlardan rahatsızsın konu açmaaa.Benim kayınvalidemin başımın üzerinde yeri var

Böyle düşünenler de varmış Allah razı olsun

Hakli oldugunuz konular var ama ben kayinvalidenizin durumuna uzuldum acikcasi. Biraz karsilikli saygi cizgisi asilmis ikinizin (hatta ucunuzun) arasinda vah ki ne vah. Esi icin bizim salak diye bahseden bir insan onun annesi icin de der herseyi normaldir kadin itilsin kakilsin diger oglu gelme desin kizi kovsun valla sizden cok onun adina uzuldum. Yapmistir cekilmez huylari vardir bilemem ama en nihayetinde bir anne.
Ve karsilikli konusulup halledilecek konular bunlar tabii dogru bir uslupla.

Son düzenleme:

senin gibilerede maydonoz derler.tabi anlayana..

bazı arkadaşlarda sinirimden yazdığım şeylere salak salak yorumlar yazmışlar.başına gelmeyen gerçekten anlamaz..

kızım bak evli değilsin bişey değilsin ağzımı bozma benim git işine bak.o inşallah dediğin şey senin başına gelirse görürüm g.tünü

Öncelikle kayınvalideniz sevdiğiniz adamın annesi, bunu arada bir hatırlatın kendinize.
Yalnız mı yaşıyor bilemem, yaşı kaç bilemem. Belki kendini kötü hissediyor, ne bileyim belki yalnız kalmaktan korkuyor.

Şöyle hızlıca bir göz gezdirdim yorumlarınıza..Tablo ortada. İstemiyorsanız bu kadar içli dışlı olmak, biraz ağır olun.. Mesafeyi "seviye"li bir şekilde korumak iyidir bu konularda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah sabır versin
sen evde yokken napıyor kv
yemek bulaşık işlerle ilgileniyormu ari
yoksa işten gelip senmi yapıyorsun merak ettim

yazıklar olsun sana.o başlıktaki benzetme ne öyle? ne olmuş kadıncağız 1 haftalığına gelmiş kalmaya! yıllarca yedirip içirmiş senin eşim kocam dediğin adamı büyütmüş.Allah senin gibilerin eline koymasın kimseyi.kadıncağızı kızı kovmuş diğer oğlu kabul etmemiş bir de istiyosun ki eşinde sırt çevirsin.hayırsız evlat olsun.çocuğun var mı bilmem ama yaptıklarının esabını iki dünyada da ödersin.birileri de alkışlamış çanak tutmuş empati kurmuş acımış sana.o yorum yapanlar da acınacak hale düşer bi gün Allahın adaleti.ben neye dayanarak mı böyle konuşuyorum..henüz 6 aylık evliyim ve kayınvalidem demiyorum annem diyorum birlikte yaşıyorum.başımın tacıdır.o da beni pamuklara sarmalar sarar...yani herşey karşılıklı.biraz insaflı ol.ne de olsa yaşlıdır,büyüğündür.Ayıp!!!

1- Kocaman kadına iki bacaklı dana denmez, bunun adı saygısızlıktır.
2- Kadın ya size ya eşinize sorarak geliyor "hayır" demekten yoksunsanız sızlanmayacaksınız.
3- Adam gibi cevap verecek bir sürü insan var burda ama malum işin ucunda ban var

hani diyorsunuz ya benim bedenim benm kararım diye ?!!! bnde diyorumki benm konum benim görüşüm fikrimi söylemekte özgürüm eleştirileride düzgün dille yaparsanız eyvallah ama benm yazdıklarıma beddua yoluyla veya ne biçim insanlarsınız dır dır dır tavrıyla cevap yazarsınız bende susmam bunuda bilin.şimdi hadi ikileyin yolunuza bakın boş insancıklar

insancıklar mı
ben senin kayınvalidenin yerinde olsam kendi ruh ve beden sağlığım için hayatta senin evine gelmezdim

Dana mana ama kafa iyi calisiyo senin kanananin, baya uyanikmis o.
Tabiki hayir diyemezsin. Esinde abarti sinirlamasini cok merak ettim. Anasi degil seninkimi abartiymis.
Bi dolmus mesafesinde haklisinda sen tasinabildigin kadar uzaga tasin bence. Baska turlu olmaz.
Gerci ben baya uzagim ama yinede bazilari canimi sıkabılıyor, insanin niyeti kıllık yapmaksa nerde olsan gelip bulup yapiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…