- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
aramızda sadece 2 sokak var ya sadece 2 sokak 1 haftalığına kalmaya gelinir mi allah aşkına bi söyleyin bana.bi iki gece olsa neyse 1 hafta ya.sanki şehir dışına gidiyor valizini toplayıp gelmiş.tüp bebek yaptırdığım aralıkta da böyle güm diye 1 haftalığına gelmişti.1.5 ay geçti aradan yine geldi.ne bu böyle ya.ben 2 haftada bi çamaşır yıkarım biriksin diye.o 2 tane kazağı için makineyi çalıştırmış.abi git evinde yıka ya ne acelesi var kazağının..gelir bizde banyo yapar.çöreği ısırıp kabın içine ısırığıyla atar..bide akşam diyorki sizin mahallede arkadaşım çok ; izin verirsen yarın buraya onları çağırcam..hanginiz bu soruya hayır dersiniz adam gibi cevap verin ama.ben sen bilirsin diyebildim ve yutkundum.ağladım ağlayacam o derece..ben mesafe koymaya çalıştıkça dibime giriyor.kesinlikle yazın ev arayacağım ve bi dolmuşluk mesafede oturacağım.en azından kalmaya geldiği zaman uzağız biz derimeşime anlatıyorum abartma diyor.arkadaşlarını eve çağırmasına hayır deseydin diyor.zaten kocamın hayır diyeceğini bildiği için bana diyor.hani gelinim ya hayır diyemem diye.ulan herkes işini biliyor bu dünyada ya..kızı evinden kovmuş bu hafta oda diğer oğluna gitmiş oğluda gelme hazır değiliz demiş.bizim salak gel demiş iyimi.gerçi gelecek elbette ama 2 sokak ya sadece 2 sokak.gündüz gidiyo kuran kursuna sonra evime geliyo.evine gitsene ya
grçekten yaşamayan bilemez diyorum daha evlenmeyenler yorum yazıyo sonra ben kötü oluyorum
ben istemem gerekirse eşimle gerekirse de annesiyle dövüşürüm zaten adam olan adam beni bu konuda anasıyla muhatap etmez, ben aynı şehirde kalma işine bile karşıyım ki aynı mahalle ne demek, arkadaşlarınıda kendi evinde ağırlasın 3 günlük dünyada kimse istemediği şeyleri yapmak zorunda değil sinir küpü oluyoruz da noluyo geçen bi tansiyonum yükseldi ölüyorum sandım ee can tatlı tabi kimse için canımı üzemem bu seni gaza getirme çabası değil yarınımız belli değilken gerçekten kimseyi çekemem ben lafını ver oturt istemiyorum de, istemiyorum kelimesi saygısızlık içermez hakaret değildir insani bi kelimedir insanlar nasıl evet/istiyorum dendiğinde dört köşe oluyolarsa hayır/istemiyorumu da cevap olarak kabul etmeli
Böyle yazılara hayret ediyorumm gerçekten yarın öbürgün inşaAllah senin gelininde sana aynısını yapar sende yaşarsın aynı duyguları.Bu nasıl bir nefrettir anlayamadım.Karşındaki senin herşeyden önce bir insan bir anne ve bir büyüğün.Kalsa 1 hafta neolacak arkadaşlarını çağırsa ne olucak koltuklarınımı yiyecek yada başka şeyleri o senin eşinin annesi.Eşin senin annen için aynı şeyleri düşünse gayet normalmi karşılarsın bilemiyorum.Yazık gerçekten yazık hoşgörü sevgi saygı bu duyguların unutulmuş olması beni üzüyorr...
terbiyeli konuş madem yorumlardan rahatsızsın konu açmaaa.Benim kayınvalidemin başımın üzerinde yeri var
konunu okuyunca kendi annem aklıma geldi ve üzüldüm açıkcası.. babam vefat etti bende evlendikten sonra annem evde tek kaldı abimlerle altlı üstlü oturuyolar annem evde tek kalmasın boşuna doğal gaz parası vermesin diye abimler aşağı çağırdılar bi süre aşağıda kaldı diğer abimin yanına gitti 2 hafta orda kaldı benim yanıma geldi 1 ay yanımda kaldı benim anneminde yardıma ihtiyacı çok şükür kendi işini kendi görüyo ama anne sonuçta bi köşeye atmak olmuyo kaynanamla hiç anlaşamam ama aynı durumda o olsa oda gelse bişey demezdim hatta daha dün düşündüm eşimin babaannesi biraz rahatsız eğer kocası filan olmasaydı yardım edecek kimsesi olmasaydı buraya getirir bakardım diye..
Eğer benim yengelerimde böyle düşünüyosa gerçekten çok üzücü ilerde sende aynı duruma düşebilirsin o yüzden biraz merhametli ol lütfen..
aramızda sadece 2 sokak var ya sadece 2 sokak 1 haftalığına kalmaya gelinir mi allah aşkına bi söyleyin bana.bi iki gece olsa neyse 1 hafta ya.sanki şehir dışına gidiyor valizini toplayıp gelmiş.tüp bebek yaptırdığım aralıkta da böyle güm diye 1 haftalığına gelmişti.1.5 ay geçti aradan yine geldi.ne bu böyle ya.ben 2 haftada bi çamaşır yıkarım biriksin diye.o 2 tane kazağı için makineyi çalıştırmış.abi git evinde yıka ya ne acelesi var kazağının..gelir bizde banyo yapar.çöreği ısırıp kabın içine ısırığıyla atar..bide akşam diyorki sizin mahallede arkadaşım çok ; izin verirsen yarın buraya onları çağırcam..hanginiz bu soruya hayır dersiniz adam gibi cevap verin ama.ben sen bilirsin diyebildim ve yutkundum.ağladım ağlayacam o derece..ben mesafe koymaya çalıştıkça dibime giriyor.kesinlikle yazın ev arayacağım ve bi dolmuşluk mesafede oturacağım.en azından kalmaya geldiği zaman uzağız biz derimeşime anlatıyorum abartma diyor.arkadaşlarını eve çağırmasına hayır deseydin diyor.zaten kocamın hayır diyeceğini bildiği için bana diyor.hani gelinim ya hayır diyemem diye.ulan herkes işini biliyor bu dünyada ya..kızı evinden kovmuş bu hafta oda diğer oğluna gitmiş oğluda gelme hazır değiliz demiş.bizim salak gel demiş iyimi.gerçi gelecek elbette ama 2 sokak ya sadece 2 sokak.gündüz gidiyo kuran kursuna sonra evime geliyo.evine gitsene ya
senin gibilerede maydonoz derler.tabi anlayana..
bazı arkadaşlarda sinirimden yazdığım şeylere salak salak yorumlar yazmışlar.başına gelmeyen gerçekten anlamaz..
kızım bak evli değilsin bişey değilsin ağzımı bozma benim git işine bak.o inşallah dediğin şey senin başına gelirse görürüm g.tünü
senin gibilerede maydonoz derler.tabi anlayana..
kaynana kaynana iki bacaklı dana bu ne yaa şoktayımmm
hani diyorsunuz ya benim bedenim benm kararım diye ?!!! bnde diyorumki benm konum benim görüşüm fikrimi söylemekte özgürüm eleştirileride düzgün dille yaparsanız eyvallah ama benm yazdıklarıma beddua yoluyla veya ne biçim insanlarsınız dır dır dır tavrıyla cevap yazarsınız bende susmam bunuda bilin.şimdi hadi ikileyin yolunuza bakın boş insancıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?