Sevmiyorsanız sevemezsiniz ama saygı duymalisiniz.
Eşinizin hatrına arada bir arayın sorun
sevmek zorunda değilsin ama ona saygı göstermek hatrını almak zorundasın. eşin sana aynı şeyi yapsa hoşuna gidermi. empati kurmak lazım.
Anasinin öyle olduğunu bilse oğlunu almazdi herhal en azindan ben kaynanami evlenmeden önce tanisam "bu kadin ne ki oglu ne olsun" der aslaaaa evlenmezdimCimri pasaklı bilmiş dikta bir kadının oğlunu niye alıyosun o zaman....nefret ettiğin kadının doğurduğuna kocam diyosun birde...boyle yüzeysel yazdığın şeye ne cevap verek de hele.
Saygısızlık yapmıyorum ama tahammül edemiyorum. Yılda 2 haftalığına gidiyoruz kadın akıttığımiz suyun harcadigimiz paranın hesabini yapiyor
Cimri pasaklı bilmiş dikta bir kadının oğlunu niye alıyosun o zaman....nefret ettiğin kadının doğurduğuna kocam diyosun birde...boyle yüzeysel yazdığın şeye ne cevap verek de hele.
Yahu yavrum bunların hepsi fabrikasyon urun gibiler naptığını yazsın didim benAnasinin öyle olduğunu bilse oğlunu almazdi herhal en azindan ben kaynanami evlenmeden önce tanisam "bu kadin ne ki oglu ne olsun" der aslaaaa evlenmezdim
Yılda bir kez goruşuyorsan görme cimriliğini pasaklılığını kocan utanmıyorsa sen sallama hiç çıkarken ver parasını bir dahakine adam gibi hizmet ver ki paranın hakkını ode de ,diyebiliyorsan :)))))Böyle bi annesi olduğunu bilsen bir kere daha düşünürdüm zaten inanın. Biz birbirimizi sevdikten yollar sonra annesini tanidigim için geçti her şey içinde.
Yılda bir kez goruşuyorsan görme cimriliğini pasaklılığını kocan utanmıyorsa sen sallama hiç çıkarken ver parasını bir dahakine adam gibi hizmet ver ki paranın hakkını ode de ,diyebiliyorsan :)))))
yılda iki kez gittiğin o evde eğer pislikten enfeksiyon falan kapmiyorsan sorun yokYılda bir veya iki gidebiiliyoruz beni deli ediyor. Temiz gidip pis geliyorum. Camasirlarimi bile yikayamiyorum. Elimde yikamaya kalkiyorum rakamdan konusuyor çok su harcayarak simdi yikamasa ne olurdu diye.
Bir yere gitmemize izin vermiyor. Evi pis yiyip icemiyorum temizlik yapmama musade etmiyor. O pislik içinde ben herkesin yaptigi isi vegenmem gençleri cebimden cikaririm vs konusuyor
Kocan ne diyor?sanırım alışık ses etmiyor.Ahh diyebilsem diyemiyorum... Hakliyken haksiz konumuna düşürür insani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?