kaynana kaynana...

ebyar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
2.754
3.348
133
Kızlar benim kaynanam çok cimri, çok pasaklı, çok bilmiş, herkesi emri altına alip idare etmek istiyor.... Ve ben bundan çok rahatsızım. Bu yüzden de arayıp sorasım gelmiyor ama bu seferde esimle aram açılıyor. Nefret ediyorum bu kadından offffff. Esinle bu durumu nasıl aşabiliriz? Ya da ben bu kadını nasıl sevebilirim?

Sevmiyorsanız sevemezsiniz ama saygı duymalisiniz.
Eşinizin hatrına arada bir arayın sorun

sevmek zorunda değilsin ama ona saygı göstermek hatrını almak zorundasın. eşin sana aynı şeyi yapsa hoşuna gidermi. empati kurmak lazım.

Saygısızlık yapmıyorum ama tahammül edemiyorum. Yılda 2 haftalığına gidiyoruz kadın akıttığımiz suyun harcadigimiz paranın hesabini yapiyor
Sevmiyorsanız sevemezsiniz ama saygı duymalisiniz.
Eşinizin hatrına arada bir arayın sorun

Eğer onun annesinin yaptigini yapsa annem arayip sormasin zoruna gitmez inanin
sevmek zorunda değilsin ama ona saygı göstermek hatrını almak zorundasın. eşin sana aynı şeyi yapsa hoşuna gidermi. empati kurmak lazım.

Cimri pasaklı bilmiş dikta bir kadının oğlunu niye alıyosun o zaman....nefret ettiğin kadının doğurduğuna kocam diyosun birde...boyle yüzeysel yazdığın şeye ne cevap verek de hele.
Anasinin öyle olduğunu bilse oğlunu almazdi herhal en azindan ben kaynanami evlenmeden önce tanisam "bu kadin ne ki oglu ne olsun" der aslaaaa evlenmezdim

Saygısızlık yapmıyorum ama tahammül edemiyorum. Yılda 2 haftalığına gidiyoruz kadın akıttığımiz suyun harcadigimiz paranın hesabini yapiyor

Kafanıza takmayacaksınız huyu bu diyip kabullenmek lazım başka yolu yok.
Benim de kayinpederim dediğim dedik bir adamdır o ne derse o yapılır. Bayram geliyor yine kimseye fikrini sormadan şuraya gidilecek diye plan yaptı bi de hamileyim yani ama ne yapalım sabır sabır

Böyle bi annesi olduğunu bilsen bir kere daha düşünürdüm zaten inanın. Biz birbirimizi sevdikten yollar sonra annesini tanidigim için geçti her şey içinde.

Cimri pasaklı bilmiş dikta bir kadının oğlunu niye alıyosun o zaman....nefret ettiğin kadının doğurduğuna kocam diyosun birde...boyle yüzeysel yazdığın şeye ne cevap verek de hele.

Hani adamlarla sevgili olmak yerine bence önce kaynana seçip onunla samimi olup biraz flört aşaması yaşadıktan sonra oğullarıni tanımak gerek

böyle olmuyo yani, hayaller pambik premses hayatlar kül kedisi oluyor sonra.

Anasinin öyle olduğunu bilse oğlunu almazdi herhal en azindan ben kaynanami evlenmeden önce tanisam "bu kadin ne ki oglu ne olsun" der aslaaaa evlenmezdim
Yahu yavrum bunların hepsi fabrikasyon urun gibiler naptığını yazsın didim ben

Yılda bir veya iki gidebiiliyoruz beni deli ediyor. Temiz gidip pis geliyorum. Camasirlarimi bile yikayamiyorum. Elimde yikamaya kalkiyorum rakamdan konusuyor çok su harcayarak simdi yikamasa ne olurdu diye.

Bir yere gitmemize izin vermiyor. Evi pis yiyip icemiyorum temizlik yapmama musade etmiyor. O pislik içinde ben herkesin yaptigi isi vegenmem gençleri cebimden cikaririm vs konusuyor

Böyle bi annesi olduğunu bilsen bir kere daha düşünürdüm zaten inanın. Biz birbirimizi sevdikten yollar sonra annesini tanidigim için geçti her şey içinde.
Yılda bir kez goruşuyorsan görme cimriliğini pasaklılığını kocan utanmıyorsa sen sallama hiç çıkarken ver parasını bir dahakine adam gibi hizmet ver ki paranın hakkını ode de ,diyebiliyorsan :)))))

Ahh diyebilsem diyemiyorum... Hakliyken haksiz konumuna düşürür insani

yılda iki kez gittiğin o evde eğer pislikten enfeksiyon falan kapmiyorsan sorun yok

Canim sabredeceksin mesafeli ol çok samimi olmaya gerek yok inan ki çoğu kişinin başında var bu problem. En azından bende de var beni emri altına almak istiyor ama ben her zaman aramdaki mesafeyi korudum öyle olunca zamanla alışıyorsun tabi o da sana söylediklerine gülüp geçtim çoğu zaman

2.5 yıllık evliyim bir mendili nasip olmadı bir güzel sözü olmadi ama Esim ailesini sürekli pohpohlayayim hediyelere bogalim istiyor. Kadin benim kullandigim suyun hesabini yapiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…