kaynana kaynana...

o.. cocuklari diye bi film var. izledin mi?
o filmde bir sahne var, baliklarin suyu aylardir temizlenmemis yeni bir kadin grliyo ve akvaryumdaki pis suyu temiz su ile degistiriyo, baliklar oluyo... evin en buyuk kadini mi diyeyim iste o "baliklar alisti pis suya degistirdin olduler oynama duzenimizle" gibi bi laf ediyo :) bilmem anladin mi ?

esin senin arkanda degilse zor gercekten selamin aleykum aleykum selam devam ediceksin iliskine ne guzel yakinda oturmuyomussun insallah kocan da anlar yakin zamanda

sevmek zorunda değilsin hatta nefret bile edebilirsin.. ama sevdiğin adamın annesi o.. nasıl senin annene saygı gösterilmesini istiyorsan sen de ona saygı göstereceksin..
hoşlanmıyorsan asgari düzeyde görüşürsün.. hayatına karıştırtmazsın olur biter.. ama aramayım sormayım görüşmeyim gibi bir lüksümüz en azından yaşadığımız ülke için maalesef yok..

Cimri pasaklı bilmiş dikta bir kadının oğlunu niye alıyosun o zaman....nefret ettiğin kadının doğurduğuna kocam diyosun birde...boyle yüzeysel yazdığın şeye ne cevap verek de hele.
evet cok yuzeysel yazmıs
hanı bu şekilde güm pat çat kaynanamı sevmıyorum nefret edyorum dıye yazınca itici oluyor
ama uzun bı hıkayeyle sunlar sunlar oldu ve su şu sebeplerden sevmıyorum kaynanamı deyınce daha iyi oluyor

pekı birde şöle yorum yapanlar var '' nefret ettiğin kadın kocanın annesi , yok kocanı 9 ay karnında taşımış '' falan dıye
siz de böyle mi düşünüyorsunuz ? biraz o şekili benziyor yazdıklarınız
yanı şimdi bu kadın aman da kocasını 9 ay karnında taşımış dıye değerli mi oluyor yanı oan sinirlenilemez mi ?
ya zaten bu erkek anacıkları hep bunu kullanıyor kendilerini üstün görüyor
kzı annelerı de aynı şekilde 9 ay karnında taşıyor onlar her işe burunlarını sokuyor mu ( istisnalar olabilir geneli konusuyorum )
ben bu görüşe karşıyım açıkcası kaynana tepemize cıksın ama '' eşimin anası 9 ay karnında taşımış'mı dıyelım

sevmesen bile eşin için sabredeceksin. Adamın annesi sonuçta adamı seviyorsan annesinede katlanacaksın

Yok canım bende kaynanamı sevmem konu açsam tek tek yazarım sebebini ama..anneminde sevmediğim huyları var ve tartışırım annemde kaynanam gibi yapsa annemide sevmem ..ikiside anne sonuçta burda anne kimliği değil karakteri konuşur benim için...ama çat sevmiyorum deyince eyvallah sevme napim diyesim geliyor

İyi yanından bak.
Ya aynı evde yaşıyor olsaydın?

Cimrilik ve pasaklilik sizi ilgilendirmeyen konular bence.

benim kayınvalidemde pasaklı , cimri hatta tembel denilebilir.eşimle evlendikten sonra eşim benim tertibimi gördükten sonra annesinin evide ona batmaya başladı.ona yemege gittiğimizde mutfakta sabahtan kalma bulaşık vs görürsem hemen yıkar toplarım mutfagı.bizim evde annemden kalma bir huy dagınıklık ve bulaşık asla olmaz.oan benim yaptıgım ona garip geliyor sen bulaşık yıkamayı seviyorsun diyor.sesimi çıkarmıyorum.içimden ne alaka yahu ben ortada yayıntı bulaşık sevmiyorum demiyorum.eşimle evlendikten sonra kayınvalideme söyleye söyleye evinde değişiklik yaptırdık.parası olmasına ragmen koltugunu vs ni yenilemiyordu.eski koltugun yayları batıyordu artık.evinde birçok değişiklik yaptık azıcık metazori tabii.evin cehresi değişti mobilyalar değişti.sonrasında tabi bana çok teşekkür etti ama direnci kırmak kolay değildi:))gelen arkadaşları evini çok begenince tabi hoşuna gitti.
bana nikahımda sadece 1 adet bilezik taktı nişanımda taktıgı bileziği eşim aldı o taktı.yine nikahta benim ailemin her ferdi ayrı ayrı bilezik takınca eşimde yazık garibim bilezik aldı annesine verdi o ikinci bilezik olarak taktı.bana nişan bohcası vs hiçbirşey yapmadı.biz tüm eşyalarımızı kendimiz aldık.kayınvalidem ilk gelinine sanırım kendince herşeyi yapınca oğlu 2. kez evlenince parasına kıyamadı.
şimdiye kadar ben onun evine elimden geldiğince hiç boş gitmedim.ama insanen azından bu tokayıda seni düşündüm sana aldım diye bekliyor. ama nafile.ben bunları takmıyorum.zira eşim çok iyi insan ve adam gibi bir adam.şükürki ona hiç ihtiyacımız yok.ama kendi annemi ve kendi annemin damadına verdiği değeri görünce insan üzülmüyor değil.

Ayy ayni benim kaynana cimri pasaklinin onde gideni elinden hicbi is gelmez gezneyi tozmayi cok sever elinden telefon dusmez 7 24 feyste takilir ben patronum der herkese laf gecirtmeye calisir bu aralar oglunu yani esimide doldurmaya basladi hadi hayirlisi arama bosver olmasada olur esin arasin konussun o zaman bence sevmeye ugrasma hicbi sekilde sevilmiyo boyle insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…