- 5 Ocak 2011
- 14.501
- 23.164
- 598
- Konu Sahibi Mendilimde Kirmizim Var
-
Ben alıştım artık, narsist annem sevmeyi bilmiyor, ne olduğundan haberi bile yok!Pes diyorum
Bence deBöyle iğrenç kadınlar sevmesin zaten benim çocuğumu. Evlat ayrımına asla tahammül edemem.
Kesinlikle öyle. Altın çocuk ortanca abimin ortanca kızı ( oglu yok ) annemin favori torunu... Ben de severim o yeğenimi, hemen hepsini severim de elimde büyüyenler daha başka oluyor. Kv ler için de öyledir.Gözlemlediğim kadarıyla hangi evlat daha çok seviliyorsa onun çocuğu da daha çok seviliyor.
Benim eşim tek çocuk, kayınvalidem çocuklarımdan hangisi ona daha çok koşuyorsa o gün onu seviyor
Uzaklık şart zaten,uzaktaki de ayrı kıymetli oluyor bir de öyle bir yanı var.kızlarınin çocuklarına genelde daha rahat baktıkları için kızdan olma torunlara biraz daha düşkün oluyorlar.
erkekden olan torunlarının annesi pek karıştırmayacağı için ister istemez bi fark oluşuyo bence torunlar arasında.
benim hem kendi tarafimdan hem kaynanamlar tarafindan ilk torun kızımdı hala düşkün her ikiside kızıma ama görümcemin çocuğu olursa özellikle kaynanam açısından bir ayrım olur diye düşünüyorum olmazsa da biz uzakta oturduğumuz çok göremediği için olmaz.
Bence tam tersi. Anne tarafına daha yakın oluyor çocuklar. Kendi adıma anneanemin eline doğdum. O büyüttü. Yeri ayrıdır. Hala anarken gözüm nemlenir. Babaannemin kaybıysa bende hiç etki etmedi. Allah rahmet eylesin der geçerimEvli değilim ama genellikle anne tarafı daha mesafeli gibi oluyor. Yani anneannemle babaannemdeki samimiyet ve yakınlık yoktu.
Tamam onlar da seviyor ama daha mesafeli sanki. Az gördüğüm için de olabilir.
Doğrudur. Ben anne tarafımı az görüyordum. Bizi de babaannem büyüttü sayılır. Tamamen bundan dolayı bence.Bence tam tersi. Anne tarafına daha yakın oluyor çocuklar. Kendi adıma anneanemin eline doğdum. O büyüttü. Yeri ayrıdır. Hala anarken gözüm nemlenir.
Kendi oğlum da yine aynı şekilde anne tarafına daha yakın. Daha çok seviyor. Baba tarafına inanılmaz mesafeli
Oğlum anne tarafıyla aynı şehirde. Üç gün anneannesini görmese görüntülü aratır anneanne özledim gel der. Nazı da daha çok geçer. Anneanne bana şunu yap bunu aş gelirken şunu getir der.Doğrudur. Ben anne tarafımı az görüyordum. Bizi de babaannem büyüttü sayılır. Tamamen bundan dolayı bence.
Yo bence hepsi oğlancıSelam güzel kadınlar,merak ettiğim şey aynen başlıkta yazdığım gibi.Kaynanalariniz torun ayrımı yapıyor mu,bu konuda tecrübeleriniz var mı merak ettim.Cevremle ettiğim sohbetlerde genelde Kaynanalarının normalde torunları ile çok ilgilenip sevdiklerini fakat daha sonra kızlarının çocukları olduktan sonra bariz ayrım yaşandığı anlatılıyor.sizler ne dersiniz?
Sacmaliyorsunuz.Selam güzel kadınlar,merak ettiğim şey aynen başlıkta yazdığım gibi.Kaynanalariniz torun ayrımı yapıyor mu,bu konuda tecrübeleriniz var mı merak ettim.Cevremle ettiğim sohbetlerde genelde Kaynanalarının normalde torunları ile çok ilgilenip sevdiklerini fakat daha sonra kızlarının çocukları olduktan sonra bariz ayrım yaşandığı anlatılıyor.sizler ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?