Kaynana kişileri babaanne olmayı mi seviyor yoksa anneanne olmayı mı?

Ben alıştım artık, narsist annem sevmeyi bilmiyor, ne olduğundan haberi bile yok!
Böyle iğrenç kadınlar sevmesin zaten benim çocuğumu. Evlat ayrımına asla tahammül edemem.
Bence de
Gözlemlediğim kadarıyla hangi evlat daha çok seviliyorsa onun çocuğu da daha çok seviliyor.

Benim eşim tek çocuk, kayınvalidem çocuklarımdan hangisi ona daha çok koşuyorsa o gün onu seviyor
Kesinlikle öyle. Altın çocuk ortanca abimin ortanca kızı ( oglu yok ) annemin favori torunu... Ben de severim o yeğenimi, hemen hepsini severim de elimde büyüyenler daha başka oluyor. Kv ler için de öyledir.

Uzaklık şart zaten,uzaktaki de ayrı kıymetli oluyor bir de öyle bir yanı var.

Annemin torunları sadece bnm çocuklarım var diğerleri bekar ve il ok çocuğuma çok düşkün annem hep söyler ben doğurdum sanki o kadar seviyorum kaynanamda oğullarının çocuklarını daha çok sever çok belli yani kayinpederim de aynı şekil oğullarının çocuklarına düşkün ama anneme hep derim oğlun evlense çocuğu olsa onunkini daha çok seversin hep bnm ilk çocuğum onun ilk göz ağrı onu kimseye değişmem der oğullarının çocuklarına daha düşkün olurlar babaannem mesela halamın 2 kızı benden büyük ama ilk torunu olarak beni görür ve beni çok sevdiğini söyler anaannemde oğullarının çocuklarına çok düşkün baya konuştum be

Doğuranla bağın ne kadar yakınsa o kadar seversin. Dolayısıyla gelinden değil kızından planı daha çok seversin bence.
Çocuklar da anne tarafını daha çok seviyor bence yine annenin sıcak ilişkisinden dolayı.
Kendi oğlum anneanne diye ölürken babaanneyle görüntülü dahi konuşası gelmiyor. Ki fena ilişkimiz yoktur ben yönlendirmem babanne de ilgili biri ama nedense anne tarafına daha düşkün

Benim kayınvalidem ayrım yapmaz hepsini sever hepsine karışır annem yeğenime baktı büyüttü o yüzden onun dertlerini aşırı dert edinir mesela neden yemek yemiyor, neden dersten kaçıyor vs. Ama sevgi olarak benim kızımı da yeğenimi de çok sever ayrım yapmaz

Evli değilim ama genellikle anne tarafı daha mesafeli gibi oluyor. Yani anneannemle babaannemdeki samimiyet ve yakınlık yoktu.

Tamam onlar da seviyor ama daha mesafeli sanki. Az gördüğüm için de olabilir.
Bence tam tersi. Anne tarafına daha yakın oluyor çocuklar. Kendi adıma anneanemin eline doğdum. O büyüttü. Yeri ayrıdır. Hala anarken gözüm nemlenir. Babaannemin kaybıysa bende hiç etki etmedi. Allah rahmet eylesin der geçerim
Kendi oğlum da yine aynı şekilde anne tarafına daha yakın. Daha çok seviyor. Baba tarafına inanılmaz mesafeli

Doğrudur. Ben anne tarafımı az görüyordum. Bizi de babaannem büyüttü sayılır. Tamamen bundan dolayı bence.

Doğrudur. Ben anne tarafımı az görüyordum. Bizi de babaannem büyüttü sayılır. Tamamen bundan dolayı bence.
Oğlum anne tarafıyla aynı şehirde. Üç gün anneannesini görmese görüntülü aratır anneanne özledim gel der. Nazı da daha çok geçer. Anneanne bana şunu yap bunu aş gelirken şunu getir der.
Babaanneyi on günde bir görüntülü aratıyoruz zorla. Konuşmam etmem diye ağlıyor. Çocuğu dolduran da yok. Severim kayınvalidemi ama anneanne büyüttüğünden herhalde babaanneyi pek de umursamıyor.

Babannem en cok beni severdi (en küçük oğlunun ilk çocuğu) annanem hic sevmezdi gerci ben de onu sevmezdim. Sevimsiz bir tipti rahmetli.

Benim kv kızlarının çocuklarının suratına bakmaz benim oğluma ölür nefret ediyorum bu hallerinden

Yo bence hepsi oğlancı

Yakında oturan torunu daha çok seviyorlar bence. Dayının iki oğlu var, biriyle aynı binada oturuyorlar, diğeri biraz uzakta. Aynı binada oturduğu torunlarının yeri ayrı.

Benim kaynanam erkek cocuklarindan olan torunlarini sahiplenir.
" Oglumun cocuklari benim ama kizlarin ki benim degil,onlar babalarinin" demişti.
Tabi ki bu lafini gorumcelerin yaninda soylemiyor ve gorumcelerin cocuklarina da bakti yani zaman zaman. Kendisine maddi manevi kizlari destek oldugu için cesaret edemez ayrimi bariz yapmaya.

Sacmaliyorsunuz.

Benim kaynananin kizindan 2 erkek torunu vardi. Ben de oglundan 1 kiz dogurdum. Cinsiyeti ogrenecegimiz zaman kiz torunu olacak diye sevinir sanmistim. Erkek olsaydi falan yapti. Inanamadim cidden kafasina. Korkunc. Neyse simdi cok seviyor torununu. Bence ayrim yapmiyor su an. Ama dogurmadan once benim annem bana, o kafadaki insanlar oglundan torununu daha cok sever, oglunun cocugu diye daha duskun olur vs diyordu. Belki de oyle olacakti, bilemiyorum. Ama hem istedigi gibi oglan olmadi diye, hem de ben annesi olarak cok yakinlik gostermiyorum sık sık görüntülü vs arayip gostermiyorum falan diye heralde o kadar yakin olamadi sanki. Obur torunlariyla daha yakinlar içli disli olduklari icin

Babaannem torunları arasında en çok beni severdi. Dünya bir yana girlinred bir yana dermiş o derece. Kız çocuklarını çok severmiş. Dört oğlu bir kızı var. Ben beş erkek torundan sonra doğunca kıymetli olmuşum. Aynı evde yaşıyorduk o yıllarda ve beni babaannem büyütmüştü böyle olunca, eline doğdum resmen. Aramızda farklı bir bağ vardı. Yani bu sorunun çeşit çeşit cevabı var. Benim durumum da cevaplardan biri

Benim kv de benim kocamı sevmediği için benim oğluşumu da sevmiyor. Anneanne olamadı daha onuda pek seveceğini düşünmüyorum çünkü içinde çocuk sevgisi olmayan sadece üreme iç güdüsüyle çocuk sahibi olmuş bir kadın malesef. Sevgisi bile sahte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…