Bir kayınvalide gelinini seviyorsa, ondan güler yüz, hoşgörü ve saygı görüyorsa, gelin olura olmaza surat asıp kayınvalidesiyle arasına set çıkmıyorsa, gelinin çocuklarını da o kadar candan sever. Aksi durumda sevse de belli edemeyen kayınvalideler var, sırf gelininin mesafesi yüzünden..
Tabi bazen sırf soyunun devamı diye, tosunum paşamm pipini yerimm diyerek seven, oğlunun testislerindeki spermi hunharca sahiplenip, kendi kızına, başkasının spermine can veren bir aracı olarak bakan analar da var.. Eeee oğlunun spermleri kendi kendine evrim geçiriyor ya.. Yumurta olmadan nereye torun sahibi oluyorsun yavrum diyesim geliyor.. Ama onlara göre de çocuk yatıp kalkıyorsun hamile kalıyorsun hesabı oluyor.. O spermler kuyrukları ile dağ tepe aşıyor desen hööö derler
Sırf gelinin çocuğu olmuyor diye, başka birinin çocuğunu severken "Senin a..ın yok mu doğur da Sen de sev, başkasının s... suyunu seveceğine " diyen bir kayınvalide bozuntusuna gözlerimle şahit oldum.
Eğitim şart. İlkokul mezunu bile olsa, ben okumadım kii diye yerinde saymak yerine, bulduğu her fırsatta tek bir sayfa dahi olsa okuyabilmek şart...
Dizine oturunca güzel hikayeler anlatacak,çocukların gözlerine sevgi ile bakacak ninelere ihtiyacımız var...