- 29 Mayıs 2021
- 14.950
- 97.450
- 548
- 37
- Konu Sahibi Mendilimde Kirmizim Var
-
Evet maalesef mesela kvdem de öyle kızlarinın torunlari var evet çok seviyor ama erkeklerden erkek torun diye yanıp tutişuyor 3 erkek var hiç birinin çocuğu yokÇoğunluk dediğin gibi sanırım benim ailem de benim büyük kızımı çok sever kardeşimin küçük oğlunu sever söyler de annem onların yeri başka diye
Ya Allah aşkına susayım susayım diyorum hiç mi derdiniz yok ya küçücük sabileri yaristiracak kadar düştünüz mü? Allah evlat vermiş bir de kim kimi daha çok sevecek derdine mi dusuyorsunuz. Anneannem evlat ceviz ise torun ceviz icidir der. Torun bu ya evladını seven torununu da sever bunun kızla oğlanla ne alakası varSelam güzel kadınlar,merak ettiğim şey aynen başlıkta yazdığım gibi.Kaynanalariniz torun ayrımı yapıyor mu,bu konuda tecrübeleriniz var mı merak ettim.Cevremle ettiğim sohbetlerde genelde Kaynanalarının normalde torunları ile çok ilgilenip sevdiklerini fakat daha sonra kızlarının çocukları olduktan sonra bariz ayrım yaşandığı anlatılıyor.sizler ne dersiniz?
+1Gözlemlediğim kadarıyla hangi evlat daha çok seviliyorsa onun çocuğu da daha çok seviliyor.
Ben de ayniyim, uykum geldi, yerime yazmisin gibi olmus, cogzel bxbxjxBence tam tersi. Anne tarafına daha yakın oluyor çocuklar. Kendi adıma anneanemin eline doğdum. O büyüttü. Yeri ayrıdır. Hala anarken gözüm nemlenir. Babaannemin kaybıysa bende hiç etki etmedi. Allah rahmet eylesin der geçerim
Kendi oğlum da yine aynı şekilde anne tarafına daha yakın. Daha çok seviyor. Baba tarafına inanılmaz mesafeli
Kayınvalidem benim kızımı aşırı ayırıyor çünkü kızım babaanne düşkünü. Oğlum da tam tersi anneanne diye ölecek.Selam güzel kadınlar,merak ettiğim şey aynen başlıkta yazdığım gibi.Kaynanalariniz torun ayrımı yapıyor mu,bu konuda tecrübeleriniz var mı merak ettim.Cevremle ettiğim sohbetlerde genelde Kaynanalarının normalde torunları ile çok ilgilenip sevdiklerini fakat daha sonra kızlarının çocukları olduktan sonra bariz ayrım yaşandığı anlatılıyor.sizler ne dersiniz?
Kuçücük sabileri yaristirma gibi bir derdim,benim çocuğumu daha çok sevsin gibi bir derdim yok hanımefendi,ben sadece ayrımcılık yaşanıyor mu onu merak ettim.Ya Allah aşkına susayım susayım diyorum hiç mi derdiniz yok ya küçücük sabileri yaristiracak kadar düştünüz mü? Allah evlat vermiş bir de kim kimi daha çok sevecek derdine mi dusuyorsunuz. Anneannem evlat ceviz ise torun ceviz icidir der. Torun bu ya evladını seven torununu da sever bunun kızla oğlanla ne alakası var
Benim kayınvalidemin en sevdiği çocuğu eşim kendi ağzıyla söylüyor o yüzden galiba benim çocuğumu daha çok seviyo bilmiyorum hiç düşünmemistmSelam güzel kadınlar,merak ettiğim şey aynen başlıkta yazdığım gibi.Kaynanalariniz torun ayrımı yapıyor mu,bu konuda tecrübeleriniz var mı merak ettim.Cevremle ettiğim sohbetlerde genelde Kaynanalarının normalde torunları ile çok ilgilenip sevdiklerini fakat daha sonra kızlarının çocukları olduktan sonra bariz ayrım yaşandığı anlatılıyor.sizler ne dersiniz?
Benim anneannem dayımı en çok sevdigi için (Tamamen soy devamı vs diye) ondan olan kız ve erkek torununu çok severdi. Yoksa ona tüm yardımı, ilgilenilmeyi kız çocukları yaptı. Vefat edene kadar hem ona hem dedeme annemler, teyzemler yardımcı oldu. Bize de tahammül ederdi. Babaannem ise amcamın oğlunu çok severdi. Tamamen erkek oldu diye. Bunlar eski kuşak. Artık bu kuşak bence kalmadı. Şimdi hangi evlat ile araları daha iyiyse onun çocuğu çok seviliyor.Selam güzel kadınlar,merak ettiğim şey aynen başlıkta yazdığım gibi.Kaynanalariniz torun ayrımı yapıyor mu,bu konuda tecrübeleriniz var mı merak ettim.Cevremle ettiğim sohbetlerde genelde Kaynanalarının normalde torunları ile çok ilgilenip sevdiklerini fakat daha sonra kızlarının çocukları olduktan sonra bariz ayrım yaşandığı anlatılıyor.sizler ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?