Kaynana kişisi benden habersiz yazmamı almış

Kaldı ki kadın şahsa özel demedi. Hani anlattık ya aile terbiyesiyle alakalı diye onu işaret etti aslında.
Bilemiyorum altan.
Genel olarak demişti
Bende yazdım aile içinde bile izin alınır diye
Vay efendim benim çocuğuma nasıl cepci dersin dedi ne varsa verdi veriştirdi
Diğer arkadaş onun çocuğu olduğunu biliyor mu bakalım :KK48: :KK48:

Genel olarak demişti
Bu ara hep sana patlıyorlar. Çok mu bam tellerine basıyorsun :D

Bu ara hep sana patlıyorlar. Çok mu bam tellerine basıyorsun :KK70:
Yok bana bu konuda kimse patlamadı ki
Kimseyle tartışma polimik olmadı şükür :KK48:

Ama bir kaç üye var içlerinde kinleşip bunla besleniyorlar sanırım iyi yada kötü neyse artık fark etmez desemde begenmedimi basıyorlar bende gülüp geçiyorum :KK48: :KK48: :KK70: :KK70:

Farklı görüşü kabul etmiyorlar Allahtan kinci biri değilim unuturum neyse mevzu orda kalır

Yok artık kadını nitelikli hırsız ilan ettiniz, yarın başka bir şeyinizi alırmış 🤣
İzinsiz alınan her mal hırsızlıktır. Çocuğunuz var ise yada olacaksa bunu göz önünde bulundurun. Zira biz ikram edilmeden önümüzde duran bisküvi ve krakerden bile almayız. Öyle yetiştirildik.doğrusı da bu zaten

Genel olarak demişti
Aynen öyle. İşte panda öyle değil böyle anlatınca sandı ki çocuğuna laf söyledi. E bu mantığa bakarsak, biz de bu hırsızlığı "ay aman nolacak" diye masumlaştıranların ebeveynlerine mi sallamış oluyoruz?
Ne bileyim. Patlayası vardı demek ki.

Senimkiler

Seninkiler almadığı için empati kuramıyorsun
Olabilir ama ne bileyim ya yaşlı insanlara kıyamıyorum ölümlü dünya..bu yıl çok yakınımi kaybettim bu yüzden bu tür şeylere değer veremiyorum

Amaann ne olacak alsın at tarafı bir yazma (!)
Şaka gibi ama bariz hırsızlığı savunuyorlar. Ne demek benim evimden bana ait bir eşyayı benden habersiz almak. Değil yazma, toplu iğne bile alınamaz. Kayınvalidem değil annem de yapamaz. Hırsızlığı savunanın da fıtratı bellidir yani

Şaka gibi ama bariz hırsızlığı savunuyorlar. Ne demek benim evimden bana ait bir eşyayı benden habersiz almak. Değil yazma, toplu iğne bile alınamaz. Kayınvalidem değil annem de yapamaz. Hırsızlığı savunanın da fıtratı bellidir yani
Aynı evin içindeki bireyler bile eşyalarını birbirinden izinsiz alması bile doğru değil ki bu doğru olsun

Tepki olması için demek ki bileziğimi aldı demek gerekiyor
Maddi değer arttıkça tepki ona göre artıcak demek ki
Yazma olunca hafife kaçtı 🤣🤣magnicim
Benim bilezigimi almisti gercekten 😂 kv ablasinin dugunde bana taktigi bilezigi (biz dugunden sonra balayina gectigimiz icin ona birakmistik) ablasinin oglunun dugununde onlara takarak iade etmis kendince. Ayari düşük incecik bir seydi zamaninda pek para ettigi de yoktu neyse ya yasli kadin gonlunu kirmayayim dedim mesele etmedim. Dogru bir davranis mi tabii ki hayir. ama kadin bizim kışlık recelimizi salcamizi eristemizi tarhanamizi falan yapar verir bogazimdan gecmez der para da almaz yani. bu devirde sekerin kilosunun 25 lira oldugu icin eskisi kadar kolay da degil yani recel salca bazlama falan yapmak malesef. Eger size de anlattiginiz olaydaki gibi yardimlari dokunuyorsa bosverin yasli kadinin huyunu suyunu degistirecek haliniz yok sonucta. Gecinmeye gönlünüz olsun hayat zaten zor kucuk meselelerle kendinizi uzdugunuze degmez diye düşünüyorum.

Back
X