- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Annen kuyruk gibi arkanda dolandı dedi
İlk başta okurken art niyetli olduğunu düşündüm fakat bazı insanlar kendisini ifade ederken çok yanlış kelimeler kullanabiliyor öyle bir ihtimal de olabilir çünkü sonrasında çok ılımlı bir şekilde konuşmuş. Kafanıza takmayın ve eşinize de söylemeyin benceBana bir şey demiyor hatta ev işinde oğlum da yapsın çok yormasın seni felan dedi
Kızlar yeni evliyim .Buraya daha önce de konu açtım kaynanama çatır çatır laf verdiğim için topa tutuldum.Eşimi çok seviyorum ,annesiyle sonra aramız düzeldi sıkıntı yok yani baktım o da mutlu oluyor annesiyle güzel konuşunca daha ılımlı olmaya karar verdim .Annesini aradığımda çok seviniyor mesela .Bende bugün kına resimlerini gönderdim Sonra da aradım .Anne bakın ne güze oynamışız .Kınamızda düğünümüzde çok güzel oldu.Herkes çok memnun kaldı felan dedim .O da evet çok güzeldi kınanız da düğünümüzde dedi.Annen kuyruk gibi arkanda dolandı dedi .Ne demek istedi anlamadım da ben de misafirler çok beğendi her şeyi kına da dedim güldüm .Ne demek istedi kızlar anneme laf çarpmayı çok seviyor .Bana bir şey demiyor hatta ev işinde oğlum da yapsın çok yormasın seni felan dedi öyle kapattık.Ben bu olayı eşime anlatayım mı kafama takmak istemiyorum ama içimde de büyüyor.Nasıl davranmalıyım yeni evliyim her lafına laf mı çarpmalıyım hiç sessiz biri değilim yoksa eşime mi anlatmalıyım annesine sessiz kalıp ?
Eee tabi yanımda olacak annem sonuçta bir kızı evleniyor benim de bir anneme ihtiyacım vardı sadece der geçerdim küfürden beter olurdu zaten ve bir daha da aramazdım ne arayacamKızlar yeni evliyim .Buraya daha önce de konu açtım kaynanama çatır çatır laf verdiğim için topa tutuldum.Eşimi çok seviyorum ,annesiyle sonra aramız düzeldi sıkıntı yok yani baktım o da mutlu oluyor annesiyle güzel konuşunca daha ılımlı olmaya karar verdim .Annesini aradığımda çok seviniyor mesela .Bende bugün kına resimlerini gönderdim Sonra da aradım .Anne bakın ne güze oynamışız .Kınamızda düğünümüzde çok güzel oldu.Herkes çok memnun kaldı felan dedim .O da evet çok güzeldi kınanız da düğünümüzde dedi.Annen kuyruk gibi arkanda dolandı dedi .Ne demek istedi anlamadım da ben de misafirler çok beğendi her şeyi kına da dedim güldüm .Ne demek istedi kızlar anneme laf çarpmayı çok seviyor .Bana bir şey demiyor hatta ev işinde oğlum da yapsın çok yormasın seni felan dedi öyle kapattık.Ben bu olayı eşime anlatayım mı kafama takmak istemiyorum ama içimde de büyüyor.Nasıl davranmalıyım yeni evliyim her lafına laf mı çarpmalıyım hiç sessiz biri değilim yoksa eşime mi anlatmalıyım annesine sessiz kalıp ?
Keşke o ne demek diye sorsaydın , belki daha sonra konu açılır tekrar öyle laf ederse sorarsın ayıp etmiş onun ayıbı büyütme hiç yeri gelir sokarsın sende lafınıKızlar yeni evliyim .Buraya daha önce de konu açtım kaynanama çatır çatır laf verdiğim için topa tutuldum.Eşimi çok seviyorum ,annesiyle sonra aramız düzeldi sıkıntı yok yani baktım o da mutlu oluyor annesiyle güzel konuşunca daha ılımlı olmaya karar verdim .Annesini aradığımda çok seviniyor mesela .Bende bugün kına resimlerini gönderdim Sonra da aradım .Anne bakın ne güze oynamışız .Kınamızda düğünümüzde çok güzel oldu.Herkes çok memnun kaldı felan dedim .O da evet çok güzeldi kınanız da düğünümüzde dedi.Annen kuyruk gibi arkanda dolandı dedi .Ne demek istedi anlamadım da ben de misafirler çok beğendi her şeyi kına da dedim güldüm .Ne demek istedi kızlar anneme laf çarpmayı çok seviyor .Bana bir şey demiyor hatta ev işinde oğlum da yapsın çok yormasın seni felan dedi öyle kapattık.Ben bu olayı eşime anlatayım mı kafama takmak istemiyorum ama içimde de büyüyor.Nasıl davranmalıyım yeni evliyim her lafına laf mı çarpmalıyım hiç sessiz biri değilim yoksa eşime mi anlatmalıyım annesine sessiz kalıp ?
Anlatma sen kötü olursun takmada laflarına he de geç ama abartırsa mesafe koy eşine anlatırsan şikayetçi bi kadın olursun ve bunaltırsın onu anlamıyolar çnküKızlar yeni evliyim .Buraya daha önce de konu açtım kaynanama çatır çatır laf verdiğim için topa tutuldum.Eşimi çok seviyorum ,annesiyle sonra aramız düzeldi sıkıntı yok yani baktım o da mutlu oluyor annesiyle güzel konuşunca daha ılımlı olmaya karar verdim .Annesini aradığımda çok seviniyor mesela .Bende bugün kına resimlerini gönderdim Sonra da aradım .Anne bakın ne güze oynamışız .Kınamızda düğünümüzde çok güzel oldu.Herkes çok memnun kaldı felan dedim .O da evet çok güzeldi kınanız da düğünümüzde dedi.Annen kuyruk gibi arkanda dolandı dedi .Ne demek istedi anlamadım da ben de misafirler çok beğendi her şeyi kına da dedim güldüm .Ne demek istedi kızlar anneme laf çarpmayı çok seviyor .Bana bir şey demiyor hatta ev işinde oğlum da yapsın çok yormasın seni felan dedi öyle kapattık.Ben bu olayı eşime anlatayım mı kafama takmak istemiyorum ama içimde de büyüyor.Nasıl davranmalıyım yeni evliyim her lafına laf mı çarpmalıyım hiç sessiz biri değilim yoksa eşime mi anlatmalıyım annesine sessiz kalıp ?
Kız aboooo bende kendimi fena sanıyorum vahhsizde annem benim arkamdaydı siz tüm sülale eşimin arkasında kuyruk oldunuz sizin kuyruk daha uzun deseydin daha da çıt çıkmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?