- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Siz bence kayinvalidenizin uslubu gibi usluba alisik olmaniz gerekiyor. Bu nedir nasil bir konusma tarzidir. Cok afedersiniz ne yaristiriyorsunuz?Allahtan baya uzak şehirdeyiz kızlar.Az önce onun verdiği nevresimi sereyim dedim yırtık çıktı .Eşim de işte şimdi ama ara bi sor yeni aldıysa gönderelim dedi .Valla elime koz geçti aradım o da yeni değil kuzum dedi .Diktiriyim ben onu gönder dedi .Ayy annecim valla bunlar çok pahalı sizin 1 taneydi annem 5. 6 tane yaptırmış ondan biliyorum dedim .Hii beğendin mi dedi anneminkiler çok süslü her bakan beğeniyor sizin de gönderdiğinizi örteyim eşim sevinsin dedim tüh bak o da yırtık çıktı .bir de hevesliyim her gün yatak örtüsü nevresim değiştiriyorum annem de ne becerikli kadın ya ince ince kendi dikmiş hepsini dedim .eşim de hevesleniyordu sizin örtüleri kullanmak için vah tüh yaptımYaaa öyle mi dedi ben yaptırdım çok beceremem dedi.O beceriklidir zaten onun gibi yapamazsınız dedim güldüm ben de yapamam dedim .Neyse biraz içim soğudu arayıp annemi övünce .
Benden fenası da var hahahaKız aboooo bende kendimi fena sanıyorum vahh
Sanki aynı tip bütün kaynanalar sürümden tek el çıkmış gibilerKızlar yeni evliyim .Buraya daha önce de konu açtım kaynanama çatır çatır laf verdiğim için topa tutuldum.Eşimi çok seviyorum ,annesiyle sonra aramız düzeldi sıkıntı yok yani baktım o da mutlu oluyor annesiyle güzel konuşunca daha ılımlı olmaya karar verdim .Annesini aradığımda çok seviniyor mesela .Bende bugün kına resimlerini gönderdim Sonra da aradım .Anne bakın ne güze oynamışız .Kınamızda düğünümüzde çok güzel oldu.Herkes çok memnun kaldı felan dedim .O da evet çok güzeldi kınanız da düğünümüzde dedi.Annen kuyruk gibi arkanda dolandı dedi .Ne demek istedi anlamadım da ben de misafirler çok beğendi her şeyi kına da dedim güldüm .Ne demek istedi kızlar anneme laf çarpmayı çok seviyor .Bana bir şey demiyor hatta ev işinde oğlum da yapsın çok yormasın seni felan dedi öyle kapattık.Ben bu olayı eşime anlatayım mı kafama takmak istemiyorum ama içimde de büyüyor.Nasıl davranmalıyım yeni evliyim her lafına laf mı çarpmalıyım hiç sessiz biri değilim yoksa eşime mi anlatmalıyım annesine sessiz kalıp ?
Sakli samani gelir zamani diyorumKızlar yeni evliyim .Buraya daha önce de konu açtım kaynanama çatır çatır laf verdiğim için topa tutuldum.Eşimi çok seviyorum ,annesiyle sonra aramız düzeldi sıkıntı yok yani baktım o da mutlu oluyor annesiyle güzel konuşunca daha ılımlı olmaya karar verdim .Annesini aradığımda çok seviniyor mesela .Bende bugün kına resimlerini gönderdim Sonra da aradım .Anne bakın ne güze oynamışız .Kınamızda düğünümüzde çok güzel oldu.Herkes çok memnun kaldı felan dedim .O da evet çok güzeldi kınanız da düğünümüzde dedi.Annen kuyruk gibi arkanda dolandı dedi .Ne demek istedi anlamadım da ben de misafirler çok beğendi her şeyi kına da dedim güldüm .Ne demek istedi kızlar anneme laf çarpmayı çok seviyor .Bana bir şey demiyor hatta ev işinde oğlum da yapsın çok yormasın seni felan dedi öyle kapattık.Ben bu olayı eşime anlatayım mı kafama takmak istemiyorum ama içimde de büyüyor.Nasıl davranmalıyım yeni evliyim her lafına laf mı çarpmalıyım hiç sessiz biri değilim yoksa eşime mi anlatmalıyım annesine sessiz kalıp ?
Arkadaşım bu Kaynanaların hepsi böyle terbiyesiz sanırımKızlar yeni evliyim .Buraya daha önce de konu açtım kaynanama çatır çatır laf verdiğim için topa tutuldum.Eşimi çok seviyorum ,annesiyle sonra aramız düzeldi sıkıntı yok yani baktım o da mutlu oluyor annesiyle güzel konuşunca daha ılımlı olmaya karar verdim .Annesini aradığımda çok seviniyor mesela .Bende bugün kına resimlerini gönderdim Sonra da aradım .Anne bakın ne güze oynamışız .Kınamızda düğünümüzde çok güzel oldu.Herkes çok memnun kaldı felan dedim .O da evet çok güzeldi kınanız da düğünümüzde dedi.Annen kuyruk gibi arkanda dolandı dedi .Ne demek istedi anlamadım da ben de misafirler çok beğendi her şeyi kına da dedim güldüm .Ne demek istedi kızlar anneme laf çarpmayı çok seviyor .Bana bir şey demiyor hatta ev işinde oğlum da yapsın çok yormasın seni felan dedi öyle kapattık.Ben bu olayı eşime anlatayım mı kafama takmak istemiyorum ama içimde de büyüyor.Nasıl davranmalıyım yeni evliyim her lafına laf mı çarpmalıyım hiç sessiz biri değilim yoksa eşime mi anlatmalıyım annesine sessiz kalıp ?
Bence seninki laf sokmak olmamış :)Allahtan baya uzak şehirdeyiz kızlar.Az önce onun verdiği nevresimi sereyim dedim yırtık çıktı .Eşim de işte şimdi ama ara bi sor yeni aldıysa gönderelim dedi .Valla elime koz geçti aradım o da yeni değil kuzum dedi .Diktiriyim ben onu gönder dedi .Ayy annecim valla bunlar çok pahalı sizin 1 taneydi annem 5. 6 tane yaptırmış ondan biliyorum dedim .Hii beğendin mi dedi anneminkiler çok süslü her bakan beğeniyor sizin de gönderdiğinizi örteyim eşim sevinsin dedim tüh bak o da yırtık çıktı .bir de hevesliyim her gün yatak örtüsü nevresim değiştiriyorum annem de ne becerikli kadın ya ince ince kendi dikmiş hepsini dedim .eşim de hevesleniyordu sizin örtüleri kullanmak için vah tüh yaptımYaaa öyle mi dedi ben yaptırdım çok beceremem dedi.O beceriklidir zaten onun gibi yapamazsınız dedim güldüm ben de yapamam dedim .Neyse biraz içim soğudu arayıp annemi övünce .
E sende hergün nevresim değiştirivermeBunlar küçük şeyler ama keşke evlenmeseydim .Eşimle hiç bir sorunum yok ama bekarken ki rahatlık gerçekten yokmuş
Çok ayıp etmişsiniz. Annenizi övmeniz de anlamsız olmuş. Anneleri yarıştırır gibi davranırsanız eşiniz de bir süre sonra kendi annesini sizin gözünüze sokmaya başlar.Allahtan baya uzak şehirdeyiz kızlar.Az önce onun verdiği nevresimi sereyim dedim yırtık çıktı .Eşim de işte şimdi ama ara bi sor yeni aldıysa gönderelim dedi .Valla elime koz geçti aradım o da yeni değil kuzum dedi .Diktiriyim ben onu gönder dedi .Ayy annecim valla bunlar çok pahalı sizin 1 taneydi annem 5. 6 tane yaptırmış ondan biliyorum dedim .Hii beğendin mi dedi anneminkiler çok süslü her bakan beğeniyor sizin de gönderdiğinizi örteyim eşim sevinsin dedim tüh bak o da yırtık çıktı .bir de hevesliyim her gün yatak örtüsü nevresim değiştiriyorum annem de ne becerikli kadın ya ince ince kendi dikmiş hepsini dedim .eşim de hevesleniyordu sizin örtüleri kullanmak için vah tüh yaptımYaaa öyle mi dedi ben yaptırdım çok beceremem dedi.O beceriklidir zaten onun gibi yapamazsınız dedim güldüm ben de yapamam dedim .Neyse biraz içim soğudu arayıp annemi övünce .
Nasıl böyle konuşabiliyorsunuz.bilmiş bilmiş en sevmediğim konuşma tarzı.Allahtan baya uzak şehirdeyiz kızlar.Az önce onun verdiği nevresimi sereyim dedim yırtık çıktı .Eşim de işte şimdi ama ara bi sor yeni aldıysa gönderelim dedi .Valla elime koz geçti aradım o da yeni değil kuzum dedi .Diktiriyim ben onu gönder dedi .Ayy annecim valla bunlar çok pahalı sizin 1 taneydi annem 5. 6 tane yaptırmış ondan biliyorum dedim .Hii beğendin mi dedi anneminkiler çok süslü her bakan beğeniyor sizin de gönderdiğinizi örteyim eşim sevinsin dedim tüh bak o da yırtık çıktı .bir de hevesliyim her gün yatak örtüsü nevresim değiştiriyorum annem de ne becerikli kadın ya ince ince kendi dikmiş hepsini dedim .eşim de hevesleniyordu sizin örtüleri kullanmak için vah tüh yaptımYaaa öyle mi dedi ben yaptırdım çok beceremem dedi.O beceriklidir zaten onun gibi yapamazsınız dedim güldüm ben de yapamam dedim .Neyse biraz içim soğudu arayıp annemi övünce .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?