Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben ikisinide isterim yaa anlaşırım çünkü .gelinim olursa eğer hiç karışmayı düşünmüyorum destek gerekirse tam destek arkalarında olurum ama kararlarına falan karışmam asla ...görümce olamam erkek kardeşim yok olsun isterdim gelinimiz olsun beraber gezelim tozalım abla kardeş olalım die ama yok maalesef kii....gerçi benimkilerle anlaşamıyoruz hiç nefret ediyorum.oğullarını kardeşlerini benden deli gibi kıskanıyorlar.ellerinden gelse aynı yatağa sokturmayacaklar elimizden aldın diyolar.ben bunları nasıl seveyim yaaa.sevebilirsin diyen varsa söylesin allah aşkına
bende yeni görümce oldum ama asla böyle bisey yapacagımı zannetmiyorum..aksine bende senin gibi gezelim tozalım abla kardes olalım istiyorum.Zaten benim hic ablam olmadı,tepemde 2 dene abi var.
görümce olacağım ilerde , ama görümcede değilde iki arkadaş, kardeş olmak istiyorum ve bunun için elimden geleni yapacağım, daha çocuğum yok kaynana olurmuyum ilerde bilmiyorum ama olursam yine kaynana değil, arkadaş-anne olmak isterim.
görümce olacağım.tıpkı benim görümcem gibi bende gelinimizle çok iyi anlaşacağım...
kaynana olmak isterdim.onuda kendimde görmediğimi gelin kaynana değilde anne kız gibi yaşamak için...
4 yıldır gorumceyim :) aramız çok iyidir yengemle benimde ablam yok o yüzden onu ablam gibi görürüm o da beni kardesi gibi..tipimizde benziyo soyadımızda aynı cogu insan kardes saniyo :)) aslında abimi çok kıskanırım ama yengemiz oldu artık basımın üstünde yeri var :))) Abi'm ve yengem mutluya bende mutluyum şimdi bı de 10 aylık küçük hanımefendimiz var hala da oldum :)))
erkek arkadasiminda ablası var gorumcem olcak inşallah :) Melek gibidir :)) herhaftasonu birlikte takılırız :) o konudanda sansliyim şükürler olsun :))))
2 yıldır görümceyim bayramdan bayrama görüşürüz o zamanda gayet sıcak davranır konuşuruz hiç birşeyine karışmayız haberimiz bile olmaz benim kaynanam kayınpederim. kaynanamın kızkardeşi ve kızı hepsi her şeyime karıştığı için ve hatta söylediklerimden tutum düşünceme kadar eleştirildiğim için bana davranılmasını istediğim gibi davranıyorum gelinimize hiç karışmıyorum bu onların hayatı.
ben kıdemli bir görümceyim.bir yengemin 10 diğer yengemin yaklaşık 4 yıllık.hatta onların arkadaşları arasında süper görümce diye lakaplar takılmışlığımda var.halimden memnunum yani sağolsunlar varolsunlar
Sanki oglan anneleri evlendiklerinde ogullarını kıskanacaklarmıs gibime geliyor?? Babalarda kızlarını kıskanıyor cevremde cok rastladım buna. Görümce olacagım insallah bizim gelinimizin eltisi olmayacak ama iki tane görümcesi olacak.. Kimsenin etlisine sütlüsüne karısmam bugün onaysa yarın bana allah izin verirse bir gün evlenecegim bir görümcem üc eltim olacak suan öyle görünüyor. Karsılıklı bazı seyler bana göre allah herkesi iyi insanlarla karsılastırsın insallah..