Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sacma ... sonucta kvde ödiyecek ben ödecegimBen de 10 bin lira katip beyazesya aliyorum mutfak esyasi yatak odasi
Yemek takimi tencere seti vs kisacasi mutfak esyasi benden hepsi
Konut kredisi çekecekse kayınvalidenin üzerine olur.Sanırım nişanlısınız ev şuanda alınmış olsa ve nişanlının üstüne bile olsa olası bir boşanmada hak iddia edemezsiniz .Evlenmeden önce alınan mallar ortak olmuyor.Kaynana vefat Eden eşinin maaşıyla kredi çekip
Oğlunun evini alacak
Peki bu ev kimin üstüne olacak
Bir de başa kakar mı benim evi diye
Evet kocasinin evi kendilerininKaynananın şuanda yaşadığı ev kendi üzerine mi?
Kakar tabi benim kaynanam 4 sene once 2 milyar verdi hala onu soyluyor ev alsa daha napar bilmiyorum
Tapuyu oğlunun üzerine yapar belki de. Tabi öyle bir durumda dahi başınıza kakıcaktır. Açık açık olmasa da istediği gibi girip çıkıcaktır evinize mesela. Şunu da es geçmeyin, ev almak çok zor bir şey bu büyük bir fırsat eşiniz için.Evet kocasinin evi kendilerinin
Sen çocuğun olursa çocuğuna ev alırsınArkadaslar tekrar soyluyorum..
Ben cevremde cok gordum
Evi damat adayinin ailesi alip
Evi damadin ogulllarinin ustune yapani
2 kisi dubleks evde oturuyor
Kayinbaba parasiyla
Gelinler kapiyi dahi acmiyor kaynanaya
Yine kim kiymetli? Geljnler..
Ben oyle biri degilim ama ev esimin adina olsun isterim bir is yapacaksa yardim edecekse bunu da yapmali.
Yapmiyorsa keyfi bilir
O yoluna ben yoluma.
Hee sen aşk değil mantık evliliği yapacaksın.Yani burada bazi insanlar beni sucluyor
Ben de onu diyorum iste sizin gibi dusunuyorum
Yol vermekle iyi yaptim
Kaynana vefat Eden eşinin maaşıyla kredi çekip
Oğlunun evini alacak
Peki bu ev kimin üstüne olacak
Bir de başa kakar mı benim evi diye