Kaynana problem

Problem kaynana değil, eş. Ne kadar iyi olursa olsun ciddi bir gerekçe olmadıkça kaynanayla aynı evde yaşanmaz. İster istemez problemler çıkar.

Yorumlara çok gülüyorumsizin ruhani durumunuz benim durumumdan bile kötü Allah yardımcınız olsun ne diyim
Allah asıl size yardımcı olsun. Ağlanacak halinize gülüyorsunuz. Üniversite mezunuyum diyorsunuz da akraba hele bu kadar yakın akraba evliliğinin sakıncalarını bilmiyor musunuz? Çocuğunuz genetik hastalıkla doğabilir. Sizin durumda öyle bir şey olursa bu ana oğul kapıya koyar sizi.

İnsan annesinin kardeşine nasıl kaynanam der aklım almıyor. Hadi onu geçtim aynı evi nasıl kabul ettiniz? Bu kadar mı erkek olmayan ortamlarda kaldınız? Üniversitede iş ortamında hiç mi erkek arkadaşınız olmadı da kuzeninize göz koydunuz? Benim annem beni evlatlıktan red ederdi kardeşinin oğluyla evlenmek isteseydim.

Siz yorumlara gülmeye atar gider yapmaya çemkirmeye devam edin. Hiç de ayakları üzerinde duran biri değilsiniz. Öyle olsanız gider tutarsınız evinizi, isteyen gelir isteyen anasıyla oturur. Kaynanam-teyzem şunu dedi bunu yaptı diye dert yanmazdınız.

Bu kinin ofken ne ben yaptım bu tercihleri sonuçlarında katlanırım tanımadan neden bukadar onyargilisin niye bukadar acimasizsiniz
Gerçek hayat nedir oku?
Arkadaşım teyzesinin oğluyla evlendi senelerce 2 odalı evde 3 çocuk 2 görümceyle yaşadı görümceler yeni evlendi kendi çocuğu evlendi şimdi yatalak teyzesine bakıyor

Bu kinin ofken ne ben yaptım bu tercihleri sonuçlarında katlanırım tanımadan neden bukadar onyargilisin niye bukadar acimasizsiniz
Sanırım sen o kadar kapalı bir toplumda yaşıyorsun ki daha önce kimse kuzenin ile olan evliliğini eleştirmedi. Herkes alkışladı. Ama bil ki bu hele eğitimli insanlar arasında onaylanan bir konu değil.
Artık poncik kalbin yorumların sertliğine kırılmayı bırakıp gerçek soruna odaklanabilir mi ? Güçlü ol biraz ne bu hassaslık
Sana cevap veren çözüm sunan ya da eleştiren tek o kadin değil
Eşin ne iş yapıyor? Maddi geliri be kadar ?
Su an eviniz kira mı ?
Başka eviniz var mı ?
Sen çalışıyor musun?

Doğru düzgün sert yorum bile gelmedi zaten. Arkadaş pışpış bekliyordu herhalde. Kendi istediği gibi olmayınca kendinde varmışta kullanmış gibi millete akıl diliyor.

teyzemin, dayımın,amcamın,halamın çocukları kuzenimdir. Büyüklerim abim, küçüklerim kardeşimdir. Mideniz hiç mi bulanmıyor ??

Gerçek hayat nedir oku?
Arkadaşım teyzesinin oğluyla evlendi senelerce 2 odalı evde 3 çocuk 2 görümceyle yaşadı görümceler yeni evlendi kendi çocuğu evlendi şimdi yatalak teyzesine bakıyor

Su ayni evine girenlere evi ayrimak hep cok daha zor oluyor. Heleki koca istemiyorsa (iyi evlat olmayi iyi koca olmanin üstünden tutuyorlar. Halbuki dinen bile kadinin ayri düzen hakki var) nerdeyse imkansiz

Doğru düzgün sert yorum bile gelmedi zaten. Arkadaş pışpış bekliyordu herhalde. Kendi istediği gibi olmayınca kendinde varmışta kullanmış gibi millete akıl diliyor.
Bence de o idare et teyzendir dememizi bekliyordu ama bilmiyor ki buradaki kadinlar bordo bereli

Kuzenle evlenmek nedir erkek mi kalmamış dünya da kuzenlerimle kardeş gibi büyüdük birbirimize sadece kardeşlik ablalık abilik yaptık nasıl mideniz aldı sizin

İlk yorumum gayet kibardı dön kendi cevabına bak. Rezil bir hayat yaşayıp kıt aklınla laf ebeliği yapmaya kalkarsan böyle olur.

Gerçek hayat nedir oku?

İlk yorumum gayet kibardı dön kendi cevabına bak. Rezil bir hayat yaşayıp kıt aklınla laf ebeliği yapmaya kalkarsan böyle olur.

Gerçek hayat nedir oku?

Yorumlara çok gülüyorumsizin ruhani durumunuz benim durumumdan bile kötü Allah yardımcınız olsun ne diyim

Güzel saadet, insanlar sana anlattığın hayatı reva görmedikleri için öyle konuşuyor, ben dahil.

Kızma, içinde olduğun için göremiyorsun ama korkunç bir hayat yaşıyorsun. Aklını başına al, 25 yaş daha erken. Benim arkadaşım 25 yaşında mimarlık fakültesine girmişti, oku ya da çalış. Ayaklarının üstünde dur ya da bu hayatı çek..

burada seni önemsemesek konuna kimse yazmazdı bile emin ol.

aynı evde yaşamak iyi niyet göstergesi değildir aynı evin içinde anne kız anlaşamıyor siz kayınvalideyle oturmayı kabul ediyorsunuz. Teyzem diyip durmayın artık o bir kayınvalide. Hayır her şey tamam olsa kv melek gibi bir insan olsa bile aynı evde oturmak kabul edilemez bir şey niye evlendiniz o zaman yani saçmalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…