- 2 Ocak 2022
- 2.957
- 4.339
- 83
- Konu Sahibi saadet2345
-
Allah asıl size yardımcı olsun. Ağlanacak halinize gülüyorsunuz. Üniversite mezunuyum diyorsunuz da akraba hele bu kadar yakın akraba evliliğinin sakıncalarını bilmiyor musunuz? Çocuğunuz genetik hastalıkla doğabilir. Sizin durumda öyle bir şey olursa bu ana oğul kapıya koyar sizi.Yorumlara çok gülüyorumsizin ruhani durumunuz benim durumumdan bile kötü Allah yardımcınız olsun ne diyim
Gerçek hayat nedir oku?Bu kinin ofken ne ben yaptım bu tercihleri sonuçlarında katlanırım tanımadan neden bukadar onyargilisin niye bukadar acimasizsiniz
Sanırım sen o kadar kapalı bir toplumda yaşıyorsun ki daha önce kimse kuzenin ile olan evliliğini eleştirmedi. Herkes alkışladı. Ama bil ki bu hele eğitimli insanlar arasında onaylanan bir konu değil.Bu kinin ofken ne ben yaptım bu tercihleri sonuçlarında katlanırım tanımadan neden bukadar onyargilisin niye bukadar acimasizsiniz
Doğru düzgün sert yorum bile gelmedi zaten. Arkadaş pışpış bekliyordu herhalde. Kendi istediği gibi olmayınca kendinde varmışta kullanmış gibi millete akıl diliyor.Sanırım sen o kadar kapalı bir toplumda yaşıyorsun ki daha önce kimse kuzenin ile olan evliliğini eleştirmedi. Herkes alkışladı. Ama bil ki bu hele eğitimli insanlar arasında onaylanan bir konu değil.
Artık poncik kalbin yorumların sertliğine kırılmayı bırakıp gerçek soruna odaklanabilir mi ? Güçlü ol biraz ne bu hassaslık
Sana cevap veren çözüm sunan ya da eleştiren tek o kadin değil
Eşin ne iş yapıyor? Maddi geliri be kadar ?
Su an eviniz kira mı ?
Başka eviniz var mı ?
Sen çalışıyor musun?
teyzemin, dayımın,amcamın,halamın çocukları kuzenimdir. Büyüklerim abim, küçüklerim kardeşimdir. Mideniz hiç mi bulanmıyor ??Arkadslar merhaba yeni üye oldum buraya en yakınlarıma bile anlatamiycam şeyleri hiç tanimadigim insanlara anlatmak beni rahatlatacak diye düşündüğüm.icin açtım burayı neyse konuya gelelim.ben kuzenimle evlendim teyzemin oğluyla ve beraber yaşıyoruz kaynanamla problemlerim oluyo herkes gibi teyzem dedim ayrı ev istemedim birlikte yaşarız anne yarimdir dedim ama evlendikten sonra bambaşka birine döndü yüzüme gülüp arkamdan konuşmalar bıktım artık evlendigim.icin pişmanım ama eşimi seviyorum başkaları yizunden kavga ediyoruz hep onu kendimden sogutmak istemiyorum ama dayanamıyorum.ayri eve çıkalım diyorum eşim kabul etmiyo nasıl davranmalıyım napmaliyom bilmiyorum
Gerçek hayat nedir oku?
Arkadaşım teyzesinin oğluyla evlendi senelerce 2 odalı evde 3 çocuk 2 görümceyle yaşadı görümceler yeni evlendi kendi çocuğu evlendi şimdi yatalak teyzesine bakıyor
Bence de o idare et teyzendir dememizi bekliyordu ama bilmiyor ki buradaki kadinlar bordo bereliDoğru düzgün sert yorum bile gelmedi zaten. Arkadaş pışpış bekliyordu herhalde. Kendi istediği gibi olmayınca kendinde varmışta kullanmış gibi millete akıl diliyor.
İlk yorumum gayet kibardı dön kendi cevabına bak. Rezil bir hayat yaşayıp kıt aklınla laf ebeliği yapmaya kalkarsan böyle olur.
Gerçek hayat nedir oku?
Arkadaşım teyzesinin oğluyla evlendi senelerce 2 odalı evde 3 çocuk 2 görümceyle yaşadı görümceler yeni evlendi kendi çocuğu evlendi şimdi yatalak teyzesine bakıyor
Sanırım sen o kadar kapalı bir toplumda yaşıyorsun ki daha önce kimse kuzenin ile olan evliliğini eleştirmedi. Herkes alkışladı. Ama bil ki bu hele eğitimli insanlar arasında onaylanan bir konu değil.
Artık poncik kalbin yorumların sertliğine kırılmayı bırakıp gerçek soruna odaklanabilir mi ? Güçlü ol biraz ne bu hassaslık
Su an eviniz kira mı ?
Başka eviniz var mı ?
Sen çalışıyor musun?
İlk yorumum gayet kibardı dön kendi cevabına bak. Rezil bir hayat yaşayıp kıt aklınla laf ebeliği yapmaya kalkarsan böyle olur.
Gerçek hayat nedir oku?
Sanırım sen o kadar kapalı bir toplumda yaşıyorsun ki daha önce kimse kuzenin ile olan evliliğini eleştirmedi. Herkes alkışladı. Ama bil ki bu hele eğitimli insanlar arasında onaylanan bir konu değil.
Su an eviniz kira mı ?
Başka eviniz var mı ?
Sen alışıyor musun
Mide yok bende evet teşekkürler yorumun içinKuzenle evlenmek nedir erkek mi kalmamış dünya da kuzenlerimle kardeş gibi büyüdük birbirimize sadece kardeşlik ablalık abilik yaptık nasıl mideniz aldı sizin
BelliMide yok bende evet teşekkürler yorumun için
Yorumlara çok gülüyorumsizin ruhani durumunuz benim durumumdan bile kötü Allah yardımcınız olsun ne diyim
Bende dedim aynı şeyi bana midesizim ben demişteyzemin, dayımın,amcamın,halamın çocukları kuzenimdir. Büyüklerim abim, küçüklerim kardeşimdir. Mideniz hiç mi bulanmıyor ??
Bazı insanlara kibar davranırsan azar ağzının payını verince düzgün davranır. Onlardansınız siz belli... Gücü yettiğine meselesi...Teşekkür edrim güzel yorumlarınız için
sabah sabah benim de midem bulandıBende dedim aynı şeyi bana midesizim ben demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?