- 3 Şubat 2018
- 25.762
- 110.857
- 598
- Konu Sahibi saadet2345
-
aynı evde yaşamak iyi niyet göstergesi değildir aynı evin içinde anne kız anlaşamıyor siz kayınvalideyle oturmayı kabul ediyorsunuz. Teyzem diyip durmayın artık o bir kayınvalide. Hayır her şey tamam olsa kv melek gibi bir insan olsa bile aynı evde oturmak kabul edilemez bir şey niye evlendiniz o zaman yani saçmalık
En baştan niye kabul ettiniz ki teyzemdi anne yatısıdır beraber oturalım diye,anlamıyorum insan kendi evi düzeni olsun eşiyle rahat etsin isterArkadslar merhaba yeni üye oldum buraya en yakınlarıma bile anlatamiycam şeyleri hiç tanimadigim insanlara anlatmak beni rahatlatacak diye düşündüğüm.icin açtım burayı neyse konuya gelelim.ben kuzenimle evlendim teyzemin oğluyla ve beraber yaşıyoruz kaynanamla problemlerim oluyo herkes gibi teyzem dedim ayrı ev istemedim birlikte yaşarız anne yarimdir dedim ama evlendikten sonra bambaşka birine döndü yüzüme gülüp arkamdan konuşmalar bıktım artık evlendigim.icin pişmanım ama eşimi seviyorum başkaları yizunden kavga ediyoruz hep onu kendimden sogutmak istemiyorum ama dayanamıyorum.ayri eve çıkalım diyorum eşim kabul etmiyo nasıl davranmalıyım napmaliyom bilmiyorum
Katılıyorumm eşim işten gelince birlikte cilveleşip gülüşmiceksek niye evleniyoruzBir anne ile yasanacaksa illaha kendi annemle oturmaya devam ederdim.
Katılıyorumm eşim işten gelince birlikte cilveleşip gülüşmiceksek niye evleniyoruz
öyle tabi, kendileri yıllarca kv derdi çektiği için şimdiki kvlerin yaptıkları onların gözüne batmıyor. O zaman ki şartlar daha kötüymüş ama şimdi kız biraz şikayetlensin anne hemen aman sizinkide dert mi bizim kv böyle yapardı diye başlıyor. Yani bana kalırsa her sekilde kisilik ihlali, ayrıca sen iyi olursan kimse de iyi falan olmuyor hep daha fazlasını bekliyolar.Bizim kizlara hep yalnis seyler asilaniyor. Aman altdan al, aman iyi ol. Sen iyi olsan herkes iyi olur felan..halbuki evlenirken ilk önce kendi yasam alanini, düzenini ve evliligin temellerini kurman lazim. Bu baskalarin gözü önünde mümkün degil. Kaldi ki ebeveynin evinin icinde hep cocuk pozisyonunda kaliyorsun. Ve dedigin gibi insan annenin babanin gözü önünde istedigi gibi hareket edemiyor. Ortada bir bakima muhtaclik yoksa kesinlikle bir ev olmamali
Katlanırım diyosunuz da, katlanmıyosunuz işte. Şikayet ediyorsunuz, mutsuzsunuz, forumlarda derman arıyorsunuz. Size yaptığınız hatayı gösteren insanlara da laf yetiştiriyorsunuz.ben yaptım bu tercihleri sonuçlarında katlanırım
Dava açarsanız ayrı yasamadiginiz için hemen bosanirsiniz.Fazla duygusal davranmayın bence.Arkadslar merhaba yeni üye oldum buraya en yakınlarıma bile anlatamiycam şeyleri hiç tanimadigim insanlara anlatmak beni rahatlatacak diye düşündüğüm.icin açtım burayı neyse konuya gelelim.ben kuzenimle evlendim teyzemin oğluyla ve beraber yaşıyoruz kaynanamla problemlerim oluyo herkes gibi teyzem dedim ayrı ev istemedim birlikte yaşarız anne yarimdir dedim ama evlendikten sonra bambaşka birine döndü yüzüme gülüp arkamdan konuşmalar bıktım artık evlendigim.icin pişmanım ama eşimi seviyorum başkaları yizunden kavga ediyoruz hep onu kendimden sogutmak istemiyorum ama dayanamıyorum.ayri eve çıkalım diyorum eşim kabul etmiyo nasıl davranmalıyım napmaliyom bilmiyorum
Kaynanam bana ikinci el eşya aldı diyor mesela.Sende benden birçok şeyi esirgesin ki.öyle tabi, kendileri yıllarca kv derdi çektiği için şimdiki kvlerin yaptıkları onların gözüne batmıyor. O zaman ki şartlar daha kötüymüş ama şimdi kız biraz şikayetlensin anne hemen aman sizinkide dert mi bizim kv böyle yapardı diye başlıyor. Yani bana kalırsa her sekilde kisilik ihlali, ayrıca sen iyi olursan kimse de iyi falan olmuyor hep daha fazlasını bekliyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?