- Konu Sahibi saadet2345
-
Sen hastamisin
yalnız burada ne diyon sen ya, sen hastamısın, ne boş insansın vs gibi sokak ağzıyla konuşmuyor
Tövbe tövbe sizin içiniz nekadar kararmış böyle hodri meydan ne ya nekadar iğrenç söylemler bunlar yarışa mı katılcm senle noluyoMadem ayaklarının üzerinde duruyorsun hodri meydan dur da görelim ya ayrı ev ya boşanma diyeceksin
Ha maddi gücünüz yoksa orasını bilemem o zaman yapabileceğin bir şey yok zaten
Diyor ki ve hatta ben de diyorum ki kuzenden koca olmaz. Olursa işte böyle hem ev içi dengeler hem akrabalık dengeleri b..ka sarar.Ne diyon Allah askina
Bak canım bu igrenc söylem değil sen kendini ayaklarının üzerinde durduğunu söylüyorsun ya yaşantın hiç de öyle değil. Yap da görelim diyoruz. Yoksa okumuş ama ezilen hakkını alamayan milyonlarca kadindan biri olursun.Tövbe tövbe sizin içiniz nekadar kararmış böyle hodri meydan ne ya nekadar iğrenç söylemler bunlar yarışa mı katılcm senle noluyo
Yapılacak hata var yapılmayacak hata var. Teyze oğlu ile zorla evlenmediyseniz kendi tercihiniz sonuçta. Ne bekliyordunuz üniversite bitirmiş ayakları üzerinde duran biri olarak teyze oğlu ile evlenip kv ile birlikte yaşamayı kabullenirken ? Sizin yaptıklarınızı yapmak bizim gibi yazmaktan zor. Ayriyetten bu kadar çıt kırıldım olmayın. Yetişkinsiniz siz. Ne o her şeye kırılmak ?Offff tek doğrucu tek haklı hata yapmayan sizsiniz dimi neden böyle kolayca yazabiliyosunuz kalp kırıyosunuz neden
Yorumlara çok gülüyorumYapılacak hata var yapılmayacak hata var. Teyze oğlu ile zorla evlenmediyseniz kendi tercihiniz sonuçta. Ne bekliyordunuz üniversite bitirmiş ayakları üzerinde duran biri olarak teyze oğlu ile evlenip kv ile birlikte yaşamayı kabullenirken ? Sizin yaptıklarınızı yapmak bizim gibi yazmaktan zor. Ayriyetten bu kadar çıt kırıldım olmayın. Yetişkinsiniz siz. Ne o her şeye kırılmak ?
Yardım isteyen sendin :)Yorumlara çok gülüyorumsizin ruhani durumunuz benim durumumdan bile kötü Allah yardımcınız olsun ne diyim
Sen daha bu kafayla çok gülersinYorumlara çok gülüyorumsizin ruhani durumunuz benim durumumdan bile kötü Allah yardımcınız olsun ne diyim
Yaptığın tercihlere yaşadığın hayata bakınca kimin ruhani durumu sağlıklı belli oluyor inan forumca görüyoruz.Yorumlara çok gülüyorumsizin ruhani durumunuz benim durumumdan bile kötü Allah yardımcınız olsun ne diyim
Anne yarısı dediğiniz kadının çocuğu kardeşiniz olmuyor mu? Neyse... Keseyim burada..Arkadslar merhaba yeni üye oldum buraya en yakınlarıma bile anlatamiycam şeyleri hiç tanimadigim insanlara anlatmak beni rahatlatacak diye düşündüğüm.icin açtım burayı neyse konuya gelelim.ben kuzenimle evlendim teyzemin oğluyla ve beraber yaşıyoruz kaynanamla problemlerim oluyo herkes gibi teyzem dedim ayrı ev istemedim birlikte yaşarız anne yarimdir dedim ama evlendikten sonra bambaşka birine döndü yüzüme gülüp arkamdan konuşmalar bıktım artık evlendigim.icin pişmanım ama eşimi seviyorum başkaları yizunden kavga ediyoruz hep onu kendimden sogutmak istemiyorum ama dayanamıyorum.ayri eve çıkalım diyorum eşim kabul etmiyo nasıl davranmalıyım napmaliyom bilmiyorum
Bu kinin ofken ne ben yaptım bu tercihleri sonuçlarında katlanırım tanımadan neden bukadar onyargilisin niye bukadar acimasizsinizYaptığın tercihlere yaşadığın hayata bakınca kimin ruhani durumu sağlıklı belli oluyor inan forumca görüyoruz.Ama rezil hayatının içerisinde mutlu olmanı çabanı anlıyorum teyze oğlu ile sevişmeyi midesi ve aklı olan yapamaz sonuçta. Sen de her ikisi de olmayınca devam tabi.
İlk yorumum gayet kibardı dön kendi cevabına bak. Rezil bir hayat yaşayıp kıt aklınla laf ebeliği yapmaya kalkarsan böyle olur.Bu kinin ofken ne ben yaptım bu tercihleri sonuçlarında katlanırım tanımadan neden bukadar onyargilisin niye bukadar acimasizsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?