- 19 Aralık 2022
- 39
- -19
- 6
- 27
- Konu Sahibi saadet2345
-
Asla kabul etmiyorNereden tutsan elinde kalan bi konu.
teyzenin oğlu ne diyor ayrı ev konusuna? Yani eşin?
Çok pişmanım böyle bir hata yaptığım için ama eşim arada kaliyo çok üzülüyorum bu yüzden hasta oldum kendime zarar vermektenNereden tutsan elinde kalan bi konu.
teyzenin oğlu ne diyor ayrı ev konusuna? Yani eşin?
Ne diyon Allah askinateyze teyzedir öyle kalmalıdır
hala haladır öyle kalmalıdır
kayınvalide değiştirilebilir.
Ah ah. Ev len mek. Adı üstündeArkadslar merhaba yeni üye oldum buraya en yakınlarıma bile anlatamiycam şeyleri hiç tanimadigim insanlara anlatmak beni rahatlatacak diye düşündüğüm.icin açtım burayı neyse konuya gelelim.ben kuzenimle evlendim teyzemin oğluyla ve beraber yaşıyoruz kaynanamla problemlerim oluyo herkes gibi teyzem dedim ayrı ev istemedim birlikte yaşarız anne yarimdir dedim ama evlendikten sonra bambaşka birine döndü yüzüme gülüp arkamdan konuşmalar bıktım artık evlendigim.icin pişmanım ama eşimi seviyorum başkaları yizunden kavga ediyoruz hep onu kendimden sogutmak istemiyorum ama dayanamıyorum.ayri eve çıkalım diyorum eşim kabul etmiyo nasıl davranmalıyım napmaliyom bilmiyorum
Çok pişmanım böyle bir hata yaptığım için ama eşim arada kaliyo çok üzülüyorum bu yüzden hasta oldum kendime zarar vermekten
Çok zor bir durumSimdi ayrilin desek kabul etmeyeceksiniz, esinizi ikna etme yollari arayacaksiniz, ama kabul etmese ya cekeceksiniz yada gideceksiniz.
Böyle bir hata nasıl yaptım anlamiyorum gerçekten kandirilacak biride asla değilim üniversite bitirdim kendi aylkrimin üzerinde duran biriyim hep iyi niyetimden şimdide iyi niye suistimal edilince böyle oluyoAh ah. Ev len mek. Adı üstünde
Neden kendinize ait ev istemediniz ki?
Ev acöazsan sürdüremiyorum diyin. Olmaz ki böyle. Her kadının kendine ait evi olmaya hakkı var.
Gelenek adet vs diye nesillerdir kandırıyorlar kızlarımızı.
teyze teyzedir öyle kalmalıdır
hala haladır öyle kalmalıdır
kayınvalide değiştirilebilir.
Hakettiğiniz hayatı yaşıyorsunuz TEYZENİN OĞLU İLE EVLENİP onlarla AYNI EVDE KALMAK seni kararın verdiğin kararların sonucunu yaşadığında şikayet etme bize çemkirmeNe diyon Allah askina
iyi niyet nasıl suistimal ediliyor para mı verdin dolandırıldın mı? bu kadar basit değil teyzenin oğluyla aynı yatağa girmek onlarla yaşamak senin tercihinÇok zor bir durum
Böyle bir hata nasıl yaptım anlamiyorum gerçekten kandirilacak biride asla değilim üniversite bitirdim kendi aylkrimin üzerinde duran biriyim hep iyi niyetimden şimdide iyi niye suistimal edilince böyle oluyo
25Kaç yaşındasın? Çocuk yapayım deme bi de bu ortamda. İşe girip çalış, kendi ayaklarının üstünde dur. İki hata yapmışsın zaten, bari toparlamaya bak hayatını
Nekadar boş bir insansın şikayet etmedim size cemkirmedim sadece derdimi anlatıyorum rahatlıyorum sizin gibi kötülük kusmuyorum etrafıma çok kolay böyle klavyeden yazmak dimi yazıkHakettiğiniz hayatı yaşıyorsunuz TEYZENİN OĞLU İLE EVLENİP onlarla AYNI EVDE KALMAK seni kararın verdiğin kararların sonucunu yaşadığında şikayet etme bize çemkirme
Sen hastamisiniyi niyet nasıl suistimal ediliyor para mı verdin dolandırıldın mı? bu kadar basit değil teyzenin oğluyla aynı yatağa girmek onlarla yaşamak senin tercihin
Çok zor bir durum
Böyle bir hata nasıl yaptım anlamiyorum gerçekten kandirilacak biride asla değilim üniversite bitirdim kendi aylkrimin üzerinde duran biriyim hep iyi niyetimden şimdide iyi niye suistimal edilince böyle oluyo
Erkek kalmamış gibi kardeşin sayılan adamla evlenip, bir de üzerine akrabaya yatıya gider gibi (ki öyle) teyzenin evine yerleşirsen hak ettiğin hayatı yaşıyosun. Teyzen anne yarısı ya hani , KOCAN olarak evlendiğin adam da KARDEŞİN sayılır ya haniNe diyon Allah askina
Hakettiğiniz hayatı yaşıyorsunuz TEYZENİN OĞLU İLE EVLENİP onlarla AYNI EVDE KALMAK seni kararın verdiğin kararların sonucunu yaşadığında şikayet etme bize çemkirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?