- 1 Eylül 2014
- 26.112
- 30.482
- 798
- 35
- Konu Sahibi ykilincccccc
-
Maddi durum demişsiniz, profilinide lisans mezunu öğretmen oldugunuz yazıyor, atanamadınız mi,özelde çalışabilirsiniz.Merhaba hanımlar ben 5 aylık evliyim ve kaynanamla birlikte yaşıyoruz maddi durumlardan ötürü 1+1 bi evde oturuyoruz bütün günüm yatak odasında geçiyor kaynanam oturma odasında kaldığı için ilk zamanlar onun yanına gidip vakit geçirmeye çalışıyordum ama beni çok öteledi hizmetçisi gibi davrandı evde neler yaptığımı telefonda başkalarına anlattı yaptığım yemekleri eşimin yanında kötüledi kendi karnıbahar yoğurt yumurta sarımsak sucuk hepsini karıştırıp yiyen birisi ve benim yemeklerime her gün çamur atıyo ki kötü yemek yaptığımı da düşünmüyorum eşim uzun saatler çalışan birisi ve ben başka şehirden geldiğim için de dışarı çıkıp vakit geçiremiyorum hiç tanıdığım falan da yok o yüzden hep evdeyim ben yemek bile yiyemiyorum mutfağa gittiğimde nöbetçi gibi başımda bekliyo kendi çantasında muz saklıyo beni alıp yiyecek gibi şimdi bi de hamile olduğumu öğrendim duygularım karmakarışık nefes alıp vermesine dahi katlanamıyorum sürekli kapımızı dinliyo rahatsız ediyor napıcamı şaşırdım
Madem durumu yok. Kaynana ile yaşayacağına annen ıle yasamaya devam etseydin. Eşine resti cek. Ya evı tası ya ayrılalım de. Bır ömür böyle gecmezMerhaba hanımlar ben 5 aylık evliyim ve kaynanamla birlikte yaşıyoruz maddi durumlardan ötürü 1+1 bi evde oturuyoruz bütün günüm yatak odasında geçiyor kaynanam oturma odasında kaldığı için ilk zamanlar onun yanına gidip vakit geçirmeye çalışıyordum ama beni çok öteledi hizmetçisi gibi davrandı evde neler yaptığımı telefonda başkalarına anlattı yaptığım yemekleri eşimin yanında kötüledi kendi karnıbahar yoğurt yumurta sarımsak sucuk hepsini karıştırıp yiyen birisi ve benim yemeklerime her gün çamur atıyo ki kötü yemek yaptığımı da düşünmüyorum eşim uzun saatler çalışan birisi ve ben başka şehirden geldiğim için de dışarı çıkıp vakit geçiremiyorum hiç tanıdığım falan da yok o yüzden hep evdeyim ben yemek bile yiyemiyorum mutfağa gittiğimde nöbetçi gibi başımda bekliyo kendi çantasında muz saklıyo beni alıp yiyecek gibi şimdi bi de hamile olduğumu öğrendim duygularım karmakarışık nefes alıp vermesine dahi katlanamıyorum sürekli kapımızı dinliyo rahatsız ediyor napıcamı şaşırdım
Kayinalidesi diğer oğlunun yanında kalıyormuş. Konu sahibi de kocasıyla para biriktirmek için 1+1 ev tutmuşlar sonra kayınvalide kovulup yanlarına gelmiş. Kadında bir kaç ay idare eder sonra bakarız demiş ama kayınvalide eve yerleşmiş ve bir de şirret çıkmış.Yaşam standartlarımızı maddiyat belirliyor maalesef. Evet sevdiğiniz insanla hayatınızı birleştirmişsiniz ama mantığınızı tamamen devre dışı mı bıraktınız ? Evlenmeden önce KV ile yaşayacağınızdan bihaber değilsinizdir herhalde. Eşiniz görmüyorsa bile annesi görüyor işte...
Ben bunları okumamıştım.Kayinalidesi diğer oğlunun yanında kalıyormuş. Konu sahibi de kocasıyla para biriktirmek için 1+1 ev tutmuşlar sonra kayınvalide kovulup yanlarına gelmiş. Kadında bir kaç ay idare eder sonra bakarız demiş ama kayınvalide eve yerleşmiş ve bir de şirret çıkmış.
Konu başında detay vermeyince herkes yanlış anlamış.
Kayinvalidenin ayrıca emekli maaşı da varmış.
:)) Özet çıkardım. Maaşını oğluna da vermiyormuş yani parası da vardır. Bir 1+1 de katinvalideye tutup iyi dileklerle evine uğurlamak gerek.Ben bunları okumamıştım.
Abov. Bu KV çekilecek gibi değil. Maaşı da varmış. Oğlan kibarca kovmalı bence.
Ayranınız yok içmeye tahtı revanla gidiyorsunuz......... o kelimeyi ban yememek için yazmıyorum ama neyse. Bostan korkuluğu kocanız ne yapıyor?Merhaba hanımlar ben 5 aylık evliyim ve kaynanamla birlikte yaşıyoruz maddi durumlardan ötürü 1+1 bi evde oturuyoruz bütün günüm yatak odasında geçiyor kaynanam oturma odasında kaldığı için ilk zamanlar onun yanına gidip vakit geçirmeye çalışıyordum ama beni çok öteledi hizmetçisi gibi davrandı evde neler yaptığımı telefonda başkalarına anlattı yaptığım yemekleri eşimin yanında kötüledi kendi karnıbahar yoğurt yumurta sarımsak sucuk hepsini karıştırıp yiyen birisi ve benim yemeklerime her gün çamur atıyo ki kötü yemek yaptığımı da düşünmüyorum eşim uzun saatler çalışan birisi ve ben başka şehirden geldiğim için de dışarı çıkıp vakit geçiremiyorum hiç tanıdığım falan da yok o yüzden hep evdeyim ben yemek bile yiyemiyorum mutfağa gittiğimde nöbetçi gibi başımda bekliyo kendi çantasında muz saklıyo beni alıp yiyecek gibi şimdi bi de hamile olduğumu öğrendim duygularım karmakarışık nefes alıp vermesine dahi katlanamıyorum sürekli kapımızı dinliyo rahatsız ediyor napıcamı şaşırdım
Şirrete şirret olmak lazım haklısın.:)) Özet çıkardım. Maaşını oğluna da vermiyormuş yani parası da vardır. Bir 1+1 de katinvalideye tutup iyi dileklerle evine uğurlamak gerek.
Siz evlenmeden önce abideymiş kaynana, daha evlenmeden elti kovunca sizde kalacağı gün gibi ortadaymış. Hoş kovmasada belli size geleceği. Sizin aşktan gözünüz görmedi desek hiç mi akıl vereniniz yok. Biz kızımızı bu şartlar altında evlendiremeyiz, bir yolunu bulun önce diyen çıkmadı mı?
Maaşını verip destek olmasını, yetişemediğini söylesin eşiniz o zaman belki kendi gider. Şu pandemide 3+1 lere sığamadı çoğu kişi, kv ile 1+1 e sığamamanız çok normal. Kavga etmeyle çözülücek gibi durmuyor sorun. maddi beklentiniz olsun ondan o zaman ip gerildiği yerden kopar.
Gerçekten çocuklarını kullanan bi kadın sürekli bi duygu sömürüsü ağlamalar hep kirada oturmuşlar eşim babası vefat edince ayrılmış kendine düzen kurmuş annesi abisi birlikte yaşamaya başlamışlar sonra abisi evlenince yine onlarla beraber yaşamaya devam etmişler eltim büyük ihtimal maaşı için katlanmış alternatifi olunca kapının önüne koymuş bize musallat oldu ramazan çıksın ya o gidecek ya da biz gerçekten katlanamıyorum artıkÇocuğu bahane edip siz de atın evden. Ona ayrı ev tutun. Iki kardeş annelerine maddi destek olsunlar.
Mesele maddi degil bence, kadının çocuklarını kullanması. Çok insan yalnız yaşıyor, bir şey de olmuyor ama bunlar illa birinin hayatına askıntı olacak. Ben kendi annemle yaşayamam bu şartlarda bırak kaynanayı.
Gözünün yaşına bakmayıp kendi evine göndereceksiniz. Kocası hayattayken evi yok muydu?
Evet öyle de arsız yüzsüz bi insan asla laftan anlamıyor yüzüne tükürsen yarabbi şükür diyecek biriAyrı eve çıkarsanız bile rahat bırakmaz gibi.. kv nin tekrar evlenme gibi bir durumu söz konusu olursa herkes rahat eder sanki kendi evine düzenine odaklanır yoksa sürekli gidip gelir gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?