Kaynana Şikâyetlerinden muzdarip olanlar...

Kesinlikle. Mevzu ev falan değil. Kendi hayatı olmayacak bunun farkında değil. Hadi o farkında değil de ailesinden bir Allahın kulu bunu görmüyor mu hayretler içindeyim

Çok ama çok büyük hata ediyorsunuz aynı evi kabul ederek burdaki konulardan hiç mi ders almiyorsunuz . Umarım mutlu olursunuz ama sanmıyorum yıllar sonra buraya konu acarsiniz bıktım kv ile yaşamaktan eşim hep anasının sözüne bakıyor diye . Biraz diretin ya insanlar bu konu yüzünden evlenmekten vazgeciyor bu devirde herkes kendi yuvasını bilsin çekirdek ailesini bilsin kvde kenarda bir dursun önce

Kaç km ötede yaşayanların bile açtığı kaynana konularını oku istersen. Kaynana, baldan olsa kasede, altından olsa kesede tutulmayacak bir oluşum. En azından benim kurtulmaya çalıştığım öyle.
Evim yurdum ayrıyken, sütoğluyla birlikte evliliğimi yıktı.
Nişanlında iş yok, o da sütoğlan. Kaç arkana bakmadan kaç.

Kaynanam esime bnm haksz oldugum bi davranısı söylerse ben hatamı kabul mu etmeliyim yumısak bi dille ?

Aaa soruya bak, aaa!
Haksız-haklı fark etmez kabul edeceksin tabiysi, bu da soru mu?
Kayın valide ile birlikte yaşamak gibi yüce bir nimetten faydalanasın var madem, hemen git yımmışacık peluş bir halı al, yere ser ve onu izle. Sana bu nimeti yaşarken, neler yapman gerektiğini fısıldayacak o halı.

Halıya gerek yok. Hanım efendi paspas olacak kayınvalideye

Bu adam nasıl bir adam ki evlilikten vazgeçip ananızın evinde oturmak yerine anasıyla oturmaya ikna oluyorsunuz? Dünyada kalan son erkek falan sanırım.

Siz "sevginizden" böyle bir şeyi kabul ediyorsunuz ama o size olan sevgisi ve saygısı için "biz ayrı evde yaşayacağız" diyemiyor annesine.

"Haksız olursam nasıl davranayım" diyorsunuz ya, merak etmeyin hiç haklı olmayacaksınız zaten. O yüzden "peki bey" demeye alıştırın kendinizi.

Geçmiş olsun boşanmak için evleniyorsunuz. Bn konunun da gerçek olduğuna inanmıyorum ama gerçekse şunu bil senden başkası bu şartı kabul etmezdi. Bi sen ettin. Kv diretmiş sn de tmm evlenmeyelim deseydin. Bakalım o çok sevdiğin nişanlın ne yapacaktı?

40 kişi başa çıkamamış sen ne yapsan boş.

Biz kilometrelerce öteden olmasına rağmen ters düşüyoruz fikir ayrılıkları yaşıyoruz evlerimiz ayrı olmasına rağmen evimde eşyalarınyerine varana kadar karışma haksızlığını yapiyorken aynı evde mümkün değil anca ikinizden birinin dilsiz olması lazim

Sakın evlenme sakin. Şu an vazgeçemem artık çok geç diye düşünüyorsun ama evlendikten sonra keşke kabul etmeseydim bekar kalsaydım diyeceksin bu dediğimi de asla unutma

Birlikte oturmayı kabul etmissiniz artık yaşayıp göreceksiniz maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…