Kesinlikle. Mevzu ev falan değil. Kendi hayatı olmayacak bunun farkında değil. Hadi o farkında değil de ailesinden bir Allahın kulu bunu görmüyor mu hayretler içindeyimCocuk olunca da cocuk var diye hic bosanamaz. Omur boyu kadina 5 yildizli otelde gibi hizmet edecek. Kadin izin verirse anasini gorecek, kocasiyla gezecek. Ayni evde banyoyu bile istedigi gibi kullanamayacak. Bunlara bir oda verecekler sadece yatmadan yatmaya girecek. Sabah kalkip aksama kadar kadinin ayagina hizmet goturecek. Kolelik bu evlilik degil ki. Konu sahibi sonra kendim ettim kendim buldum turkusunu soyler durur. Basini cok taslara vurur da is isten gecer.
Kaynanam esime bnm haksz oldugum bi davranısı söylerse ben hatamı kabul mu etmeliyim yumısak bi dille ?
Halıya gerek yok. Hanım efendi paspas olacak kayınvalideyeAaa soruya bak, aaa!
Haksız-haklı fark etmez kabul edeceksin tabiysi, bu da soru mu?
Kayın valide ile birlikte yaşamak gibi yüce bir nimetten faydalanasın var madem, hemen git yımmışacık peluş bir halı al, yere ser ve onu izle. Sana bu nimeti yaşarken, neler yapman gerektiğini fısıldayacak o halı.
Halıya gerek yok. Hanım efendi paspas olacak kayınvalideye
Ayy siz bu kişiye mi güvenerek aynı eve gelin gidiyorsunuz? Başınıza gelecekleri hak ediyorsunuz.Sevdiğim kişi de ailem de ne yaptıysa kadın caymadı.
40 kişi başa çıkamamış sen ne yapsan boş.Ben yakın zamanda evleneceğim fakat kayınvalidem çok zor bir kadın ,illa bizimle yasayacak dedi . Yoksa olmaz bu evlilik vs. Sevdiğim kişi de ailem de ne yaptıysa kadın caymadı. Bende ona olan sevgimden ve güvenimden kabul ettim... Ama korkuyorum acıkcası kv derdinden muzdarip olanları gördükçe. Şimdi asıl sorum şu: Kaynanam esime bnm haksz oldugum bi davranısı söylerse ben hatamı kabul mu etmeliyim yumısak bi dille ? Veya baska sekilde mi davranmalıyım ? Kaynananın şikayetleri ile nasıl basa cıkıyosunuz .?
Sakın evlenme sakin. Şu an vazgeçemem artık çok geç diye düşünüyorsun ama evlendikten sonra keşke kabul etmeseydim bekar kalsaydım diyeceksin bu dediğimi de asla unutmaBen yakın zamanda evleneceğim fakat kayınvalidem çok zor bir kadın ,illa bizimle yasayacak dedi . Yoksa olmaz bu evlilik vs. Sevdiğim kişi de ailem de ne yaptıysa kadın caymadı. Bende ona olan sevgimden ve güvenimden kabul ettim... Ama korkuyorum acıkcası kv derdinden muzdarip olanları gördükçe. Şimdi asıl sorum şu: Kaynanam esime bnm haksz oldugum bi davranısı söylerse ben hatamı kabul mu etmeliyim yumısak bi dille ? Veya baska sekilde mi davranmalıyım ? Kaynananın şikayetleri ile nasıl basa cıkıyosunuz .?
Birlikte oturmayı kabul etmissiniz artık yaşayıp göreceksiniz maalesefBen yakın zamanda evleneceğim fakat kayınvalidem çok zor bir kadın ,illa bizimle yasayacak dedi . Yoksa olmaz bu evlilik vs. Sevdiğim kişi de ailem de ne yaptıysa kadın caymadı. Bende ona olan sevgimden ve güvenimden kabul ettim... Ama korkuyorum acıkcası kv derdinden muzdarip olanları gördükçe. Şimdi asıl sorum şu: Kaynanam esime bnm haksz oldugum bi davranısı söylerse ben hatamı kabul mu etmeliyim yumısak bi dille ? Veya baska sekilde mi davranmalıyım ? Kaynananın şikayetleri ile nasıl basa cıkıyosunuz .?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?