Kaynana Şikâyetlerinden muzdarip olanlar...

Benim kv de de istedi zamanında..Ben bu iş olmaz aynı ev olursa dedim.Esim de istemiyordu..Neyse konu kapandı.istemeye geldiler..Yine açtı bu konuyu.Bu şartlarda üzgünüm dedim.O esnada vazgeciyordum eşimle konuştular çark etti..
Bu yüzden beni hiç istemedi.Simdi mesafeli ama iyiyiz

Yani eşiniz de bitiyor iş..Bu şartlarda sakin kabul etmeyin. Aynı evde olup da mutlu olani görmedim

Siz de kararlı durmuşsunuz ama konu sahibi dünden razı. Evlilik için bunu şart koşan kv seni harcar 2 günde. O kocada çıtını çıkaramaz

Büyük kumara zar atmissin. Bol şans sana...

Kayınvalidemin bir sözü vardı ev ev üstüne olmaz diye . Ve bunu söyleyen bir kayınvalide sen canınamı susadın güzelim . Geçliğinimi heba ediceksin ? Piskolojinimi bozucaksın napacaksın ? Sen buraya çok konu açarsın geçmiş olsun

Ev ustune ev kurulmaz canim. Hem kaynanamdan cekmis biri olarak. Aranizda sorun yasinirsa en guzeli mesafa derim. Ama ayni evde yasayinca nasil mesafe koyucan?

Bence yol yakınken ayrıl . Ben 4 senedir kv ile yaşıyorum . Eşim hep arkamda ama ne kadar olursa olsun aynı evde olmuyor

Okudu üflediler mi sana okunmuş birşeyler mı yedirdiler içirdiler bile bile nasıl kabul edersin.İlerde kaynanan sorun çıkarıp söylediğinde eşin kabul etmeseydin o zaman der çıkar işin içinden...

kv seni dövsede sövsede susacaksın canım
Seni küçük görmek, sana her istediğini yapabilir
Çünkü bu onun en doğal hakkı
Çünkü o bir şehzade annesi
Sende bunları fazla fazla hakkediyorsun

Annenin babanın evinin rahatlığı nerene batıyor bi anlatırmısın?
Annenin evinde eminim daha cam silmemişsindir bugüne kadar, iş yap dese kadına dünyayı dar edersin ama gidip elin kadınına hizmet edecen, neymiş oğlunu seviyorsun diye. Öylemi.

Allahım büyük konuşmak istemem 2 kızım var ama deseki bir bana kv leme yaşicam saçını başını yolarım.

Ya o hayr dedi hatta haftalarca eve gitmedi ve benim ailem de istemiyo bu evliliği ama ben zorla ikna etmeye calısıyorum , sevdiğimden ve güvendiğimden ama nasihatlerinizi dinledikce soğudum bu evlilikten , ne yapacağimi bilemedim şimdi.. Bu ara ben yeniyim bu yüzden mesajları alıntılayp yanıtlayamadm bundan dolayı bu sekilde cvp verebildim :/

Annem de banq bunu yapıyo diyoki ev üstüne gidiyosan kaç hiç kızım değilsin...

Evet beni kimler istedi de ben istemedim. Annemin gönlü oldugu ve hiçbi fedakarlktan geri durmadıkları halde ama annem sırf onu seviyorum diye bi tek ayrı ev istedi ona da yok dedi kadn, bunun üzerine ben annem yok diyecek sandm ama dediki hiç değilse kira olsun yine kadn kabul etmedi. Ve sonuçç : Su an annem diyoki ev üstü kabul edeceksen kac daha iyi ..

Sakin kabul etme. Adamin evine gidip gitmemesi senin sorunun degil. Senin gelecegin soz konusu. Asla ve asla ayni evde yasamayi kabul etme. O eve bir kez girersen bir daha cikamazsin. Burada bir suru konu var soz verip bir sene sonra size ev alicaz bir sene idare edin diyip kaynana yanina yerlesip hic gidemeyenler var. Asla ozel hayatiniz olmaz eger ayni evde yasarsaniz. Kari koca agiz tadiyla kavga bile edemezsiniz. Dusunsene herkesin kullandigi tuvalet ve banyoyu kullanacaksin. Asla senin duzenin olmayacak. Sana esya bile alinmayacak. Bir yatak odasi tamam. Deli misin? Aklini peynir ekmekle mi yedin? Cok pisman olursun. O ask sevgi bitiyor bir sure sonra. Hersey aliskanliga donusuyor. Sakin iki cift guzel soze kanip kabul etme. Annen seni baskadina kolelik yapsin hizmetcilik yapsin diye dogurmadi.

Annem de banq bunu yapıyo diyoki ev üstüne gidiyosan kaç hiç kızım değilsin...
Ee daha ne ? Yürek yemişsin ben altlı üstlü oturdugum halde hayatım mahfoldu valla yıllar sonra ki konuları nı şimdiden okuyabiliyorum

İşte insanın elinde olmuyokii , ben ondan vazgecmeyi çok denedim ,ama yapamıyorum baskası ile mutluluğu düşünemiyorum ..:/
Valla çok pişman olucaksın emin ol. Hayatını zehir edecek o kaynana kpcanda hiç bişi demicek hatta anasını bile savuncak.biz ne aşkından ölürüm diyen adamlar gördük ama ana kuzusu

Arkadaşlar siz ne derseniz diyin bu kız kafaya koymuş kendi tercihi. Allah kolaylık ve sabur versin başka bişi diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…