Kaynana Şikâyetlerinden muzdarip olanlar...

Öyle demeyin lütfen sizin fikirleriniz gercekten benm için cok önemli ve eğer kafamn dikine gidecek olsam zaten sizlere danışmazdım
Herkesin dediği gibi hayatın mahfolacak bi kere karşında dediğim dedik diktatör bi kaynana var. Evlendiğin zaman ondan izinsiz çıkamayacaksın yeri gelecek eşini doldurcak sana karşı sabahtan akşama kadar hizmetibi ediceksin çok zor günler bekliyor yani

İnanın gercek ama şunu itiraf edym daha önce basına böyle birsey gelecek deseler, " daha neler yürüsün gitsin o kv olacak kadn "derdim

Ayrı olmama rağmen çekemiyorum birde aynı ev ha sakın evlenme

Kv bizle yaşamazsan oğlumu vermem diyor, oğlu hanım hanımcık piki diyor, bizim gelin kız da eh ne yapalım kızı almak için ne gerekirse yaparız diyor
Biraz öyle oluyo galiba yaa :/ ben bu evlilikten her an cayabilirim sanırım kesin sonucu tekrar burda paylasıcam ileriki zamanlarda

Diyelimki evlendin.ilk hafta esinle evde basbasasiniz ki sanmiyorum boyle bi kadin bir hafta da yalniz birakmaz da diyelim ki birakti.

sonra geldi eve..esin ise gitti.sen aksama kadar basinda k.valide ile bekliceksin.hergun iple cekeceksin aksami.

Ama hicbiaksam basbasa yemek yiyemeyeceksiniz.11 e kadar oturcaksiniz.
Sonra anca yataginizda gorusebileceksiniz.

Hergun bu duzen boyle olacak.canin temizlik yapmak istemese bile yapmak zorunda kalacaksin.

Cocugun olcak herseylerine karisacak.millet ilk kirk gun k.validesi kaliyo yaninda diye deliriyo sen hergun ugrasacaksin.

Ask sevgi okadar bos gelecek ki ozaman anlayacaksin.bile bile atese dogru yuruyosun.

Biraz öyle oluyo galiba yaa :/ ben bu evlilikten her an cayabilirim sanırım kesin sonucu tekrar burda paylasıcam ileriki zamanlarda
Kendine gel, koca diye alacağın adam gıkını çıkaramıyor böylesine önemli bir konuda, eve girince nelere ses çıkaramaz farkında mısın? Anneni dinle, annen seni elalem istediğini yaptırsın diye mi doğurdu? Ne demekmiş o öyle kabul etmemek, ne hakkı var? Kaynananla mı evleniyorsun? Onun söz söyleme hakkı bile yok, adam diye alacağın kişi pasif olursa böyle olur

Gerçekten aşk ve sevgi geçiyomu bi yerden sonra ? bu konuda tecrübeli olanlar fikrini paylasabilir mi ?

Siz bu kafayla daha çok konu açarsınız burda. Ev ev üstüne olmaz. Dahası dediğim dedik kaynana ile aynı evde hiç olmaz. Eş adayı zaten etkisiz eleman

Bunu annenden ziyade senin kabul etmemen lazımdı. Yani geleceğin o kadar net ki nasıl göremiyorsun hayretler içindeyim

Gerçekten aşk ve sevgi geçiyomu bi yerden sonra ? bu konuda tecrübeli olanlar fikrini paylasabilir mi ?
Evlendikten sonra dogru kisi degilse karsindaki tabii ki zamanla azaliyor.
Senin durumunda mesela hergun k.validenden laf duyup esine saracaksin.yada en melek k.valide olsa bile yalniz kalmak isticeksin ama hic mumkun olmayacak.bu sorunlarda aski sevgiyi bitiriyo ister istemez.

Sana sunu soyliyim insanlar cocuklarindan bile bazen bunalip bas basa kalmak isteyebiliyor esiyle.cok zor yani..

Birak cok istiyosa seni o ugrassin ayri eve cikmak icin.esinin hayatinda hicbir degisiklik olmayacak evlenince hatta herseyiyle ilgilenen esi,annesine hizmetci olan biri olacak pasanin.

Ya sen ne olacaksin.ailenden ayrilip yeni bir hayata alismaya calisirken bir suru sorunla bogusacaksin.inan ki hic kimse icin degmez

Ayy canim iyimisin sen allah askina yaa Sakin ewlenme sakin sakin sakinn...walla bizim ewler ayri ama o kadar da mesafe olmasina ragmen bile katlanamiyorm laflarina sozlerinee hatta bayramlardan bile nefret eder oldum 2 senedir... gidip onlarda kaliyoruz diye 2 gun. .. dusun yilda 2 defa bayram da 2 ser gunden 4 gune bile katlanamiyorum.. Allahim bi de hergun ayni ewde kaldigimi hayal bile edemiyorum su an...aklin warsa kac hemde hic arkana bile bakmadan..zor coooook zorrrr

Yo hayr daha nişanlanmadk ama ben ailemi ikna etmeye calısıyorum olacak gibi oluyolar bazen. Bundan dolayı yakın zmnda dedim
Mesele nın aslı aslında beraber oturmakta değil maddi durumin olmaz yada baska bir durum olur amenna asil kaynananizin ısrarla beraber oturalim demesi yani hayatının tum hincini senden çıkartacak

Evlendigin gece biter o sevgi güven o erkek gider başka erkek gelir benim kaynana km uzaklıkta bile yönetmeye çalışıyor senede bir kez gelip bomba koyup gider sen ne yiyip içtin ne bu cesaret adam akilli birirlerine şöyle yada ailen yuzugu atsın veemiyiruz kızımızı yolda bulmadık desin valla ben 2.5 yıllık evliyim benim annem hala daha ufacık kaynana birşey desin alırım kızımı der sahipsiz olmayın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…