- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
Öyle demeyin lütfen sizin fikirleriniz gercekten benm için cok önemli ve eğer kafamn dikine gidecek olsam zaten sizlere danışmazdımArkadaşlar siz ne derseniz diyin bu kız kafaya koymuş kendi tercihi. Allah kolaylık ve sabur versin başka bişi diyemem
Herkesin dediği gibi hayatın mahfolacak bi kere karşında dediğim dedik diktatör bi kaynana var. Evlendiğin zaman ondan izinsiz çıkamayacaksın yeri gelecek eşini doldurcak sana karşı sabahtan akşama kadar hizmetibi ediceksin çok zor günler bekliyor yaniÖyle demeyin lütfen sizin fikirleriniz gercekten benm için cok önemli ve eğer kafamn dikine gidecek olsam zaten sizlere danışmazdım
İnanın gercek ama şunu itiraf edym daha önce basına böyle birsey gelecek deseler, " daha neler yürüsün gitsin o kv olacak kadn "derdimGeçmiş olsun boşanmak için evleniyorsunuz. Bn konunun da gerçek olduğuna inanmıyorum ama gerçekse şunu bil senden başkası bu şartı kabul etmezdi. Bi sen ettin. Kv diretmiş sn de tmm evlenmeyelim deseydin. Bakalım o çok sevdiğin nişanlın ne yapacaktı?
Ayrı olmama rağmen çekemiyorum birde aynı ev haBen yakın zamanda evleneceğim fakat kayınvalidem çok zor bir kadın ,illa bizimle yasayacak dedi . Yoksa olmaz bu evlilik vs. Sevdiğim kişi de ailem de ne yaptıysa kadın caymadı. Bende ona olan sevgimden ve güvenimden kabul ettim... Ama korkuyorum acıkcası kv derdinden muzdarip olanları gördükçe. Şimdi asıl sorum şu: Kaynanam esime bnm haksz oldugum bi davranısı söylerse ben hatamı kabul mu etmeliyim yumısak bi dille ? Veya baska sekilde mi davranmalıyım ? Kaynananın şikayetleri ile nasıl basa cıkıyosunuz .?
Biraz öyle oluyo galiba yaa :/ ben bu evlilikten her an cayabilirim sanırım kesin sonucu tekrar burda paylasıcam ileriki zamanlardaKv bizle yaşamazsan oğlumu vermem diyor, oğlu hanım hanımcık piki diyor, bizim gelin kız da eh ne yapalım kızı almak için ne gerekirse yaparız diyor
Ya yok , ne dünden razısı fakat zor bi dönemde oldugumu söyleyebilirimSiz de kararlı durmuşsunuz ama konu sahibi dünden razı. Evlilik için bunu şart koşan kv seni harcar 2 günde. O kocada çıtını çıkaramaz
Kendine gel, koca diye alacağın adam gıkını çıkaramıyor böylesine önemli bir konuda, eve girince nelere ses çıkaramaz farkında mısın? Anneni dinle, annen seni elalem istediğini yaptırsın diye mi doğurdu? Ne demekmiş o öyle kabul etmemek, ne hakkı var? Kaynananla mı evleniyorsun? Onun söz söyleme hakkı bile yok, adam diye alacağın kişi pasif olursa böyle olurBiraz öyle oluyo galiba yaa :/ ben bu evlilikten her an cayabilirim sanırım kesin sonucu tekrar burda paylasıcam ileriki zamanlarda
Gerçekten aşk ve sevgi geçiyomu bi yerden sonra ? bu konuda tecrübeli olanlar fikrini paylasabilir mi ?Diyelimki evlendin.ilk hafta esinle evde basbasasiniz ki sanmiyorum boyle bi kadin bir hafta da yalniz birakmaz da diyelim ki birakti.
sonra geldi eve..esin ise gitti.sen aksama kadar basinda k.valide ile bekliceksin.hergun iple cekeceksin aksami.
Ama hicbiaksam basbasa yemek yiyemeyeceksiniz.11 e kadar oturcaksiniz.
Sonra anca yataginizda gorusebileceksiniz.
Hergun bu duzen boyle olacak.canin temizlik yapmak istemese bile yapmak zorunda kalacaksin.
Cocugun olcak herseylerine karisacak.millet ilk kirk gun k.validesi kaliyo yaninda diye deliriyo sen hergun ugrasacaksin.
Ask sevgi okadar bos gelecek ki ozaman anlayacaksin.bile bile atese dogru yuruyosun.
her an degil hemen cay.Biraz öyle oluyo galiba yaa :/ ben bu evlilikten her an cayabilirim sanırım kesin sonucu tekrar burda paylasıcam ileriki zamanlarda
Bunu annenden ziyade senin kabul etmemen lazımdı. Yani geleceğin o kadar net ki nasıl göremiyorsun hayretler içindeyimEvet beni kimler istedi de ben istemedim. Annemin gönlü oldugu ve hiçbi fedakarlktan geri durmadıkları halde ama annem sırf onu seviyorum diye bi tek ayrı ev istedi ona da yok dedi kadn, bunun üzerine ben annem yok diyecek sandm ama dediki hiç değilse kira olsun yine kadn kabul etmedi. Ve sonuçç : Su an annem diyoki ev üstü kabul edeceksen kac daha iyi ..
Evlendikten sonra dogru kisi degilse karsindaki tabii ki zamanla azaliyor.Gerçekten aşk ve sevgi geçiyomu bi yerden sonra ? bu konuda tecrübeli olanlar fikrini paylasabilir mi ?
Mesele nın aslı aslında beraber oturmakta değil maddi durumin olmaz yada baska bir durum olur amenna asil kaynananizin ısrarla beraber oturalim demesi yani hayatının tum hincini senden çıkartacakYo hayr daha nişanlanmadk ama ben ailemi ikna etmeye calısıyorum olacak gibi oluyolar bazen. Bundan dolayı yakın zmnda dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?