Kaynana Sorunsalı(nişanlımın annesi) :(

İlgi göstermek zorundaymışım ne derse yapmalıymışım..böyle diye diye beni herşeyden soğuttular. Ya kadın nişan elbisem üstümdeyken artan tatlıları topla dedi bana. Bu sadece hatırladığım şeyler daha neler neler söyledi.

Anne ölüp gidecek günün birinde. Çocuğunun başkasıyla mutlu olmasına tahammül edememek nasıl ciddi bir bencilliktir.
Bu şekilde duygusal tacizle büyümüş bir çocuk anne varken de yokken de mutlu olamazki.
Ama zaten bu tarz annelerin bencilliği hareketlerinden belli. Gerçekten sevgi dolu bir anne gelin sıkıntılı bir tip değilse oğlu üzülmesn diye sorun çıkarmaz. Oğluyla gelininin kavga etmesinden zevk almaz. Arada oğlu da mutsuz oluyor çünkü.

Ah bir bilseniz nazlanması gereken ben ama naz yapanlar onlar.. bir yandan abisi demişki bu kıza çok yüz vermişsin bir yandanda annesi demişki bu kız benimle ilgilenmiyor. Psikolojik şiddete mağruz kalıyorum
Nişanlınız abisi ve annesine kılıbık olmadığını kanıtlamak için sizi eziyor buna müsade etmeyin. Evlendikten sonra daha da artacak bu davranışları. Bugün her gün ara diyen adam evlendikten sonra her gün annemlere gidelim diyecek.

Dışarıda hayat akıp gidiyor ve sen evde aynı filmi izliyorsun. Zararın neresinden dönsen kar sana bu ana, oğul senin gençliğini çürütür hem tek erkek sanki omu

Haftada bir defa arar ama benim her gün arayıp öve öve yüceltmemi istiyor
Böyle şeyler içten gelmeli, kişinin içinden gelmiyorsa samimiyetsizdir şarta şurta zorunluluğa dayalı olmasını saçma buluyorum ama madem sizden istiyor kendisinin de aynı davranışı yapması gerekir. Bunu hiç dile getirdiniz mi tepkisi ne oldu?

Ayrılmazsan sonun benim gibi olur. Ki benim gibi olsa yine şanslısın ben Allah’ın şanslı kuluymuşum bir şekilde boşandım. Hayatının mahvolmasını istemiyorsan kaç kurtar canını.

İbret olsun.

Nişanlım istiyorki annesini hergün arayayım dizinin dibinden ayrılmayayım ama o ısrar ettikçe benim yapasım gelmiyor
Ay ne alaka ya? Yol yakinken kurtulun anasi da oglu da normal degil simdi kurtulmazsaniz daha cok konular acarsiniz benden soylemesi

Yol yakınken go go goooo, balık baştan kokmuş, umarım cevaplarımıza ama şöyle ama böyle ama seviyo diye bahane bulup ayrılmayıp bikaç ay sonra eşim ve kayınvalidemle sorunlarım diye konu açmazsınız.

Birileri yine acılara yürüyor korkmuyor aslında ben büyük emekler verilerek ittire kaktira sürdürülen sevgililiğe de karşıyım. Ne mana yani gezip tozmak, ne bileyim sevinip neselenmek varken 40 yıllık evli 10 çocuklu gibi kahır çekmek. Sorunu varsa tamir ettirip öyle gelsin. 6 yıl kahır çekmek çok tuhaf, anlamıyorum. Tee o zamanlardan sorunlarınız vardı da gözünüze görünmedi, kaynana faktörü eklenince taşlar yerine oturmaya başladı bence. Geçen 6 yılınızı tekrar gözden geçirin. Doğru bir ilişki miydi, ben bununla niye nişanlandım hadi nişanlandım neden annesiyle birleşmiş bana 15. Yüzyılda yaşayan bir ailenin tavırlarını sergiliyorlar, öyle saçma iş mi olur, diye düşünün. Nişanlandınız falan diye evlenip ayağınıza sıkmayın. Ağırlığınızca altın alsalar, sizi kırmızı halıyla karsilasalar bile devam etmeyin yazık günah dünyaya bir kere geliyoruz.

2 senelik evli biri olarak, şimdiki aklım olsa, evlenmezdim. Eşimle sevgılı olarak takılır ya da aynı evde yaşardım. Aileler işin içine girdi mi o evlılıkte kavga bıtmıyor.Ya da 35 öncesi evlenmezdim. Bu yüzden pişmanım.. Sürekli anasını danasını ara.
Sana da çok ışık yakmışlar. Başına gelecekler parıldayarak gelıyor. Ama şanslısın. Bu foruma üyesinBak canım nişanlın anne kuzusu. Çok sorun yaşayacaksınız. Evlenınce daha cok sey bekleyecek kaynanan. İyi düşün bence

Ah bir bilseniz nazlanması gereken ben ama naz yapanlar onlar.. bir yandan abisi demişki bu kıza çok yüz vermişsin bir yandanda annesi demişki bu kız benimle ilgilenmiyor. Psikolojik şiddete mağruz kalıyorum
Abisinin böyle dediğini size nisanliniz mi söyledi?
Daha nisanliyken böyle ise evliyken ne olur siz düşünün. Her şey ortada aslında..

Eklentiler

• Screenshot_20220728-223938_Twitter.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 57
Abisinin böyle dediğini size nisanliniz mi söyledi?
Daha nisanliyken böyle ise evliyken ne olur siz düşünün. Her şey ortada aslında..
Evet o bana dedi. Bütün ipler benim elimdeymiş. Sırf benden 3 yaş büyük olan abisinin elini öpmedim diye arkamdan bu şekilde konuşulmuş. Kendimden 3 yaş büyük birinin elini niye öpeyimki sizcede çok saçma değilmi? Ben saçma olduğunu söyleyince hepsi birden ben suçluyum gibi üzerime geliyorlar. Onlar yüzünden paranoyak oldum

Nerdeee bize gezip tozmak. Biz farklı şehirlerde yaşıyoruz. Sevgiliken 3 veya 4 ayda bir defa üniversite okuduğum şehire gizlice gelirdi annesi duymasın diye o şekilde görüşürdük. Birkaç saat kalırdı yanımda sonrada geri dönerdi. O zamanlar sevgiliydik diye belki annesi ondan tepkili diyordum. Şu an nişanlıyız nişandan beri yüzünü bile görmedim bayramda yanıma gelemedi annesinin dili yüzünden. Aramızda 5 saatlik mesafe var ama gelemiyor çünkü annesinden korkuyor apaçık bir şekilde

Bununla evlenip ne yapacaksınız Allah aşkına benim tee buradan başıma ağrılar girdi

Defalarce kez hemde dile getirdim. Beni zorlama kendi halime bırak ben içimden geldikçe arar konuşurum annenle diye. Yok öyle şey olmaz aramak zorundasın!! O benim hem anam hem babam. Cevabı aynen bu şekilde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…