Kaynana Sorunsalı(nişanlımın annesi) :(

İnsan olayın içerisinde olunca birşeylerin farkına pek iyi varmıyor. Çevremdende çok kimseyle paylasamadigim için burda insanların fikirlerini almak istedim
Asıl mesele ne biliyor musun. Bize kendimizi sevmemiz öğretilmedi. Kimse sana böyle davranamaz. Sanki Galler prensiyle evleniyorsun. Bugün böyle davranan yarın sana Anne oğul ne yapmaz. Buradakilerin tecrübesine güven lütfen. Kendini sev ve ayrıl. Kimsenin sana hak etmediğin bir muamelede bulunmasına izin verme. Kimse değişmez bunu da unutma. Nişanlın bugün ne diyorsan aynısını evlenince daha sert şekilde duyacaksın. Pusmak sinmek sindirilmek istiyorsan da Allah yardımcın olsun.

Kv sizi sevmiyor istemiyor çünkü oğluşuna yakıştırdığı, gönlünden geçirdiği başka bir kız vardı.
Bu nedenle zoraki geldi istemeye-nişana.
Oğlu da bu yüzden sizi anasını aramaya zorluyor,
sizi ona yarandırmaya çalışıyor.
Tüm mesele bu.
Oğlanın karakteri yok, kişiliği oturmamış anası ne derse onu yapacak.
Emeğimdi, altı yılımdı, sevdiğimdi demeyin gerekirse bağrınıza taş basıp nişanı bozun kuzum.
Bu oğlanla olmaz.
22 yaşındaki oğlumun kız arkadaşı var ben de yeni yeni bu işlere giriyorum,
böyle kayınvalide olunmaz.

Son düzenleme:
Çok doğru

Ah bende de vardi bitane bundan.8sene sevgiliydik cocuklugum ilk genclik yillarim onla gecti ilk seneler hersey guzeldi ailesi karadenizli kapaliydi ben egeliyim. Unide uzaktaydik ailesini yillarca hic gormedim tanismadim. Isler ciddiye binince nisanlanma arifesinde icinden bir okuz cikti.senelerce beraber tatillere gidip denize barlara gittigim adam bir anda bikini giyemezsin ailemin yaninda tisort sortla denize giriceksin falan demeye basladi. Oyle buyuk bir sok yasadim ki nisana 1 hafta kala ayrildim babam yillarca kafama kakti bu adami nerden buldun da niye tanistirdin sana yakisiyor muydu diye.. ama ben onu oyle tanimamistin isler ciddiye binince gostermisti yuzunu ve gordugum an tekmeyi bastim. Hala dusunurum allahin sevgili kuluymusum da erkenden bana gostermis yuzunu. Yillarin emekleri bosa gitti diye hic dusunmedim iyi ki bu tecrubeyi yasamisim cok sey ogrendim ne kadar canimi acitsa da..simdi cok mutlu bir evliligim var ve inan 8 senemi verdigim adam aklima dahi gelmiyor. Sen de sakin gec diye dusunme nisanlisin atarsin yuzugu biter insanlar bir sure konusur sonra herkes unutur. Ana kuzusu adamdan hayir gelmez sal gitsin

Haftada bir defa arar ama benim her gün arayıp öve öve yüceltmemi istiyor

Gerçekten verilmiş sadakanız varmış ki bu kadar net görmüşsünüz her şeyi. Umarım kararlı bir duruş sergilersiniz

Yol yakınken uzaklaşın. Belli ki annesi sizi istemiyor ve nişanlınız da annesini haklı görerek sizi ezmiş oluyor. Evlenince daha da beter olur

Siz ne kadar sürede aramanız gerektiğini bilirsiniz. İnanın ailesine bağımlı olan insanlar evlendikten sonra daha kötü oluyorlar. Daha şimdiden annem haklı diyor. Dese ya annecim kız yoğun ne bileyim evlilik hazırlığı var aklı dalgın sende alıngan olma diye. Erkek oluşumunu tamamlamadıysa ömür boyu bu sorunlu şekilde devam ediyor.

Nişanlımda annem haklı diyor.
Şu cümle kilit cümle bak. Kaynanadır kötülük de yapabilir huysuzluk da abuk tavirlar da ama eger eş adayın senin arkandaysan umursamazsın az görüşürsün biter gider. Senin hayat arkadaşın daha evlenmeden annem annem diyorsa unutma ki evlenince bu ×2 olacak

Arkanıza bile bakmadan saygı çerçevesinde bu ilişkiyi ilk bitiren siz olun. Ve arkanıza bakmayın bence. Çok üzerler sizi ilerde eşiniz olan kişi size arka çıkmaz. Balık baştan kokarmış.

Adınız çok sevindim. Mutluluğunuz daim olsun

Ah bir bilseniz nazlanması gereken ben ama naz yapanlar onlar.. bir yandan abisi demişki bu kıza çok yüz vermişsin bir yandanda annesi demişki bu kız benimle ilgilenmiyor. Psikolojik şiddete mağruz kalıyorum
Bu adamlar nasıl yetiştiriliyor aklım almıyor. 10 yaşında oğlum, vallahi üstünde baskı kuramiyorum. Güzellikle konuşmadikça asla burnundan kıl aldırmıyor.
Yani yarın gelin getirse kızı da beni de mum eder tavırlarıyla
Sanırım kafalarına "anne ne derse o olur" fikri kazınıyor bu tarz erkeklerin. Kendi kişilikleri gelişemiyor

Ayrıl. Kaç. Pişman olursun

Oğlunun önünde beni çok sevdiğini kızı gibi gördüğünü söylüyor. Ancak keşke bana karşı üslubuda öyle olsa.. ne yazıkki beni sevdiğini sanmıyorum tek yaptığı oğlunu elinden alacağım düşüncesi ve kıskançlık

Sürekli bi duygusal manipülasyonla büyümeleri de olası. Ben çok gördüm "aman oglum ben seni ne zorluklarla büyüttüm ilerde karını bana degisirsen taş olursun,sutumu haram ederim,bilmem kimin oglu gibi karina duskun olma vs" sozlerle erkek büyüten. Cok yuva yikiliyor bunlar yuzunden cok

Zararın neresinden dönerseniz kar.
Kayınvalide kayınvalidedir, istediği saçmalığı yapabilir, aranızda ki sınırı koruması gereken ,sizi annesini memnun etmek zorunda olmayan biri olarak gören nişanlınız olmalıydı.
Ne için hergün arayıp halini soracakmışım, ölümcül hastalığımı varmış.
Bu şekilde kendinizi tüketir , bundan sonra ki yıllarınızı heba edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…